ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Бизнесменът от Пловдив: 3 момчета и 1 момиче? Какъв е проблемът?
Автор: Васил Динев 20:21 / 18.12.2016Коментари (31)27534
©
След изявата си по btv, собственикът на частната школа в Пловдив "Векта" Петър Никленов гостува на Милен Цветков в студиото на Нова тв. Ето какво каза бизнесменът във връзка със секс сцените, в които се замесиха ученици от Пловдив:

"Това, което направиха "Локомотив" Пловдив, е абсурдно. Първо, не смятам, че тези младежи са направили нещо престъпно, подсъдно или трагично. Това са младежки лудории. Включително и момичето. Не е имало насилие, дори снимането е било доброволно, доколкото разбрах. 

Аз не виждам какъв е големият проблем. Това е момчешко перчене. Тези деца са жертви на липса на възпитание и устои. Не може така грозно да ги изгониш като мръсно коте. Трябва да се говори с тях", бяха част от думите на бизнесмена.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво на момчетата! Нали не са гелосани шванцери?Да и разпорят туй и онуй!
+2
 
 
Значи 15 годишна мангалка като се чука с чичо си или братовчед си и роди 4-5 хлебарки е културна ценност, а българка като се изчука с 2-3 свои набори е разврат и позор...
+2
 
 
То от такива мъдреци сме на тоя хал и възпитанието ще е такова!!
0
 
 
За какво е прав ,че ги прибра във Векта или ,че ги изкара момчешка лудория.Сега какво ще става ще се превъзпитават ли???Не може да пускаш такъв клип на публично място дори да искаш да се изтъкнеш пред приятелите си.За момичето нищо не мога да кажа докато не каже ,че тя го е искала доброволно да бъде публекувана
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 19.12.2016 г.
+1
 
 
Колкото и да го псувате, този е прав, изключително прав за това, че пуберите са жертва на възпитание и устои и че трябва да се говори, ама много да им се говори (и да им се показва нормално поведение) . Няма как деца от стабилни семейства, дали стабилно възпитание да направят такова нещо. Това е постъпка на "деца на чалгата", едно "дете на театъра, изкуствата, музиката" няма да го видите в такива клипчета.
-1
 
 
дОБРЕ,момчетата са виновни,А МОМИЧЕТО? Маи тя си го е търсила и го е получила,а може и тя да е искала да се даде гласност , за да е ,,ВЕЛИКА,, сред приятелките си. ,,НЕ Е ЛУД ТОЯ ДЕТО ЯДЕ БАНИЦАТА,А ТОЯ ДЕТО Я ДАВА,,!!!
0
 
 
Човека е прав. Тези, които го съдят не са прочели внимателно думите му.... Ако тези момчета са добри футболисти, можеше да получат куп други наказания, но не и да бъдат гонени от отбора..Защото утре Локото може да съжалява...подобен тип изцепки ги е правил и Марадона и Роналдо и куп други звезди, само, че тогава нямаше селфита и камери на телефоните и нямаше как да се снимат...Преди 10-тина години 2-ма футболисти на Манчестър Юнайтед / единият беше Дуайт Йорк, другия май Ашли Йънг / бяха хванати на калъп с проститутка.. отнесоха сериозни глоби но продължиха да играят добре и никой не ги изгони..Искам да питам Локото какво значи "уронване на престижа" като половината футболисти / и не само на Локото / постоянно уронват престижа на отборите си по нощни клубове правейки различни изцепки.. не мога да разбера и друго - защо коментирате човека дали имал дъщеря или не ? Нали това не е изнасилване и момичето е участвало доброволно..
-5
 
 
Лично познавам човека, много си е точен и изобщо не е тъп. Единствената простотия от наборите ми е, че клипът е разпространен.
+5
 
 
Тоя, вярно е един тъп и изпростял СЕЛТАК....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Почина патриарх Неофит
Конфликт Израел-Газа
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: