ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Неграмотен бизнесмен от Велинград злепостави пловдивски полицай
Автор: Мариана Панчева 16:11 / 15.02.2017Коментари (33)38773
© Plovdiv24.bg
Дело за обида на полицай започна в Районния съд на Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Иван Петров е служител на Трето районно Управление. Златко Бозов пък е глобен от него шофьор, който трябва да отговаря за набеждаване. 

Бозов е на 29 години, роден във Велинград. Неосъждан, но с глоба за причиняване на телесна повреда по непредпазливост, собственик е на фирма, стана ясно съда днес.
 
На 16 декември миналата година Бозов шофирал своето "Ауди" А8, отивайки към булевард "Васил Априлов". Говорил по телефона.

"Видели са ме и ме спряха. Отбих. Затворих телефона. Полицаят дойде, поиска документите и той като майтап и закачливо каза: "Ти за едни 50 лева ще си счупиш ръката". Останах с впечатлението, че той си иска тези пари. Аз имам доста нарушения и актове по Закона за движение на пътищата", призна Бозов.
"Никога обаче не са ми искали пари".

След като му написали акта, в графата за възражения Бозов написал, че полицаят му е искал 50 лева, за да не му пише акт за говорене по телефона. 

Според Бозов негов приятел се возил на задната седалка, видял и чул всичко. Мъжът се казва Аладин, двамата се познават от 15 години, доскоро бил в Англия, сега обаче нищо не работел и често прекарвал времето си с Бозов.

"С него коментирахме как се изкарват тези 50 лева и че полицаите са бетер бизнесмените - не плащат данъци, не плащат осигуровки, а си прибират чисти тези пари. Аз самият съм бизнесмен - занимава се с дървен материал и отдаване на имоти под наем", разказа още глобеният. 

Следващото заседание ще е на 14 март. Тогава в полза на Бозов ще свидетелства приятелят от задната седалка. Полицай Петров пък ще разчита на показанията на колегата си , който е съставил и акта за нарушението, както и на приятел, станал свидетел на случката. Полицай Петров предяви и граждански иск за неимуществени вреди в размер на 5000 лева срещу бизнесмена с аудито.

Защо въпросният бизнесмен е неграмотен - можете да разберете в прикаченото видео.




Още по темата: общо новини по темата: 1
15.02.2017 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хайде сега този с Аудито да вземе да осъди адвоката за публично накърняване на авторитета и честта му с изрази от типа на това, че бил неграмотен :D
0
 
 
Хаха държавата на пародиите. Този които съставя акта щял да бъде и свидетеля, тези полицай май не знаят какво е значението и определението на думата свидетел а също и вероятно не знаят кой може да бъде и кой не може да бъде свидетел. Полицайте сами на себе си подчертавам сами на себе си няма как да бъдат свидетели един на друг тъй като и двамата са участнци в действието и не са случайни минувачи които директно или индиректно са възприели случващото се. Колегата на въпросния полицай няма как да се явява поемно лице на действията предприети от колегата си.
0
 
 
Този адвокат Стоян Янков ли се казва?
0
 
 
сега вече разбрах защо минавания от всякъде Резон ми слага минусчета и плюсчета на дебила Svetoslav-чо. Ами и двамата са ПОМАЦИ :) И двамата имат вземане даване с червени бизнесмени с помашки тарикатлъци от града на Фидел...Беев :)))
+1
 
 
Не знам кое е по-зле, "слеткато" и А8 или "ханко брат" и патрулка?! Онзи дървар, може да е прост колкото си иска, но в държавна институция да взимат неграмотни, е недопустимо. Поне аз така си мисля.
на 16.02.2017 г.
0
 
 
Е ми нема угодия и тва си е! Кат вземат-що вземат....кат откажат що пък....
0
 
 
Адвоката на дали ще помогне на полицая с познания по Български език.
+2
 
 
Щом има многократни нарушения с автомобил не му е чиста работата.Може да се прави на телефонист докато кара,Колегата му Аладинчо да му каже че в Англия вече е престъпление да говориш по телефон карайки кола.Лежи се в затвора Велиградски изнесмен...
0
 
 
Хайде сега,не сме чували са подкупен полицай? Или щом бизнесмена е с Ауди ,неграмотен и от друг край на България автоматично става виновен? И заглавието такова,все едно е произнесена присъдата?Може и така да е ,но нали за това е делото. Не защитавам никога,само истината!Утре пловдивски бизнесмен ще загаси в друг град и автоматично ще се хвърлим върху корумпираните полицаи както обикновено.
+7
 
 
Сигурна съм, че това момче Петров НЕ му е поискал пари И има как да се докаже! Момче, бори се до край!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: