ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка сбъдва мечти на абитуриенти с финансови затруднения
Автор: Васил Динев 13:45 / 26.02.2017Коментари (10)38417
©
За една благородна инициатива съобщи в редакцията на Plovdiv24.bg пловдивчанката Теодора Сукарева. Ето и нейните редове:

Здравейте, аз съм от Пловдив и Ви пиша по повод инициатива, която стартирам за втора поредна година. "Дари щастие" се завръща и аз, заедно с дарители от цялата страна имаме възможност да сбъднем мечта на абитуриенти с финансови затруднения.

През миналата година успяхме да подарим над 10 тоалета на деца в различни краища на България. Вярвам, че можехме да постигнем много повече, ако бях стартирала каузата по-рано. Поради тази причина днес обявих старта ѝ отново.

Ето и повече информация:

Официално обявявам начало на "Дари щастие 2017".

Нека миналогодишните желаещи да дарят тоалет/грим/фотосесия на абитуриент с финансови затруднения се свържат с мен в най-кратък срок, моля. Ако има нови желаещи, с отворени обятия ще ви поканя да бъдете част от каузата. Онези от вас, които по една или друга причина не могат да участват, но искат да подкрепят инициативата, нека споделят това. Предварително благодаря. Вие сте част от чудото.

Освен това, за съжаление, много хора използват случая да си направят реклама. Благотворителността в България се е превърнала в цирк, който заради пошлостта си е абсолютно неефективен.

Тоест, моля ви, не ми усложнявайте работата допълнително, замесвайки ме с чужди имена и организации, защото е тежка и я върша сама. В истинската благотворителност има приятели, а не конкуренти, макар и да работим отделно, поради тази причина няма да рискувам. Надявам се да ме разбирате.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

Условие за подаряване на тоалет - изисква се снимка и размер. Всякаква допълнителна информация би била добре дошла. Тоалета остава при вас, докато не решите сами да го изпратите на конкретен човек, като доставката е за ваша сметка.

Условие за подаряване на грим - изисква се опит.

Условие за подаряване на фотосесия - изисква се гъвкав график, съобразен с условията, които ще се договарят лично между вас и конкретния човек.

Като дарител, вие сте длъжни да запазите анонимността на човека на когото сте помогнали освен, ако той изрично не пожелае друго.

КАКВО ПРАВЯ АЗ

Моята работа е да намеря хората, на които да подарим щастие. Свързвам се със социални домове. Издирвам индивидуално, срещам се лично с децата, доколкото мога. Инициативата е за ЦЯЛАТА СТРАНА, затова се надявам на съдействие от приятели и съмишленици във всички градове.

Когато намеря нуждаещ се от именно вашия тоалет, грим и пр., аз ви свързвам и оттам-нататък дарителя сам преценява дали ще помогне на конкретния човек, след разговор проведен само помежду ви.

УСЛОВИЯ ЗА ПРИЕМАНЕ

Ако сте приели тоалет/грим, задължително след абитуриентския си празник изпращате снимки на човека от когото сте го получили. Тези снимки по никакъв начин няма да бъдат разпространявани и използвани за ПР и реклама на инициативата.

Препоръчително е, следващата година да се включите в инициативата и да подарите подарения на вас тоалет.

Започваме!

За повече информация на страницата на организаторката във Фейсбук тук.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аз стартирам благородна инициатива за авторката на горната инициатива под надслов "Дари разум". Първата стъпка е, ако ще трови аудиенцията с видео и аудио, готов съм да й заплатя посещение при логопед, поне да се научи да говори членоразделно преди да залива с тъпотии.
0
 
 
Аман от псевдо поетеси, за 3 минути слава какво ли не правят... Профилни снимки на Компанъонка, псевдо статии с правописни грешки и копирано съдържание и армия от плиткоумни поклонници ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: