ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Край на надеждите за Топ 6, мъката на Герена продължава
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:18 / 19.03.2017Коментари (24)8368
© Plovdiv24.bg
Ботев загуби от Левски с 0:2 в мач от 25-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в софийския квартал "Герена". Поражението сложи край на надеждите на "канарчетата" за влизане в Топ 6 на шампионата, след като те вече няма как да изпреварят в класирането Дунав.

Освен това пловдивчани удължиха ужасната си серия на 18 загуби в 18 мача срещу "сините" в София. За последен път отборът на Ботев е взимал нещо от Герена преди 20 години, когато печели с 1:0.

През първите 15-ина минути на срещата пловдивчани сякаш по-добре се ориентираха на терена и на два пъти затрудниха домакините. Това стана след остри центрирания, но Фернандо Виана и Крум Стоянов не успяха да засекат топката.

Левски имаше късмета да открие резултата още при втория си удар към вратата на Иван Чворович. В 16-ата минута Веселин Минев проби и центрира отляво. Топката дойде право на волето на Роман Прохазка, който със страховит шут опъна мрежата за 1:0!

Шест минути по-късно Крум Стоянов направи невероятен пропуск. Той получи топката след пробив и остро центриране на Фернандо Виана, но засече с крак в аут.

След половин час игра треньорът на Ботев Николай Киров бе принуден да направи вратарска смяна, след като Иван Чворович получи болки в адукторите. На негово място под рамката застана Георги Георгиев.

В 38-ата минута след добра постепенна атака на Ботев Крум Стоянов изскочи на удобна за стрелба позиция, но се замота и в крайна сметка топката излезе в аут.

Малко след почивката Левски пропусна най-чистото си положение. Бившият играч на Локо (Пд) Мехди Бурабия центрира от фаул в пеналта, където оставеният непокрит Давид Яблонски засече с глава на 2-3 метра от голлинията, но в аут.

Все пак сините решиха мача в 63-ата минута с втория си гол в двубоя. Антон Огнянов проби по лявото крило и центрира прострелно към Бабатунде Адениджи, който засече с крак под напречната греда за 2:0.

Ботев стигна до опасна ситуация през второто полувреме чак в 73-ата минута. Центриране на Тодор Неделев беше избито, но топката стигна до Радослав Терзиев, който стреля с глава. Ударът му обаче бе спасен от вратаря Николай Кръстев.



Още по темата: общо новини по темата: 18
23.03.2017
23.03.2017
20.03.2017
20.03.2017
20.03.2017
19.03.2017
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 20.03.2017 г.
-1
 
 
Край на мъките. Ботев си отива там от където дойде, тоест небитието.
-1
 
 
Нищо не е загубено глистаци....жа игръйти на родна земя ва....цяла Стряма ва очаква с палмови клонки от върбака ба.
-4
 
 
Баси и мишките жълти... СОБСТВЕНИЦИТЕ им се покриха, футболистите им се скриха на терена, феновете се покриха по трибуните и телевизорите, покриха се и по форумите, на магистралата се направиха на високи с вдигнати ръце, работниците на Строежа също се крият, крановете са се маскирали на мишки! МИШКИ, КЪДЕ СТЕ???...Плъхове, мишки, КАПИБАРИ(Названието "капибара" произхожда от KapiГїva на езика Гуарани и означава "господар на тревите"), това сте вие, по ниски от тревата... мишката властва само там!!!Евала , "господари на тревата", обичам си ви хехехеххеехехех
+1
 
 
Ама как ги -"Метахме "тези ракети.Нас ни беше страх да не ни набарат от Северна дивизия говедо ,не бе от конфедерацията ни беше страх. Стикс ,миналата година като обикаляхте На такава екскурзия на пръстите да не ти пораснаха косми на пръстите .Интересно ми е за последно кога си стъпил на стадион.
-4
 
 
Имахте късмет ,че момчетата от Южна Дивизия не ви набараха докато метахте ракети! Жълти катъри!
-5
 
 
Честито пълнолетие жълтури... 18 поредни загуби!Баси и абитуриентите, ЧАКА ГИ ГОЛЯМА ЕКСКУРЗИЯ, ще празнуват из България в Благоевград със специален гост Мауриньо,в Монтана с лекция за ОТЛИЧНИ оценки(6-0), в Колю ганчево, където ще следват жълтурите ,отнемайки им коматево, в Горна оряховица, където ще им покажат как се взимат знамена, в Овча купел , където Чичо ВЕНЦИ ще даде курбан за да излезе тотото, в Лазур, да тренират как НЕ СЕ ПАЛИ, в Русе с поглед към големия мост и спасението от срама на жълтите-чужбината, и накрая в под Аязмото , да запалят последна свещица преди фалита и смъртта...
-1
 
 
Заплодени от говедата,за пореден път !!!
-5
 
 
Жълтури, много е лесно да се мятат бомби... никога няма да ги платите, ФАЛИТЪТ е неизбежен...
-5
 
 
Митов не бил треньор, според най-тъпите същества жълтурите, а в иж как ги БИ.Представете си какъв физкултурник е Киров щом реанимира Бабатунде.Пълен срам, никакъв футбол от жълтурите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: