ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се бетонира на седмото място, ще играе още два пъти с Монтана
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:49 / 31.03.2017Коментари (1)5461
Ботев победи Монтана с 2:0 в мач от 26-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата на "канарчетата" в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. С този двубой приключи редовния сезон в шампионата, а жълто-черните продължават участието си във втората осмица.

Успехът бетонира пловдивчани на 7-ото място, което означава, че те ще бъдат в една група отново с Монтана във втората 8-ца. Попаденията вкараха Тодор Неделев от дузпа в 28-ата минута и влезлият на смяна Фернандо Виана в 81-ата минута.

Ботев направи първия си пропуск още в 5-ата минута. Лазар Марин центрира високо в пеналта, където Антонио Вутов засече с глава, но на сантиметри в аут.

Десетина минути по-късно Монтана пропиля добра възможност. Петър Атанасов бе изведен с пета по левия фланг, навлезе дълбоко в пеналта и потърси прострелно центриране. Никой от съотборниците му обаче не успя да засече.

В 20-ата минута Тодор Неделев центрира от фаул в наказателното поле, където капитанът Лъчезар Балтанов засече с глава, но над гредата.

Така се стигна до 27-ата минута, когато голяма глупост на Андреас Васев доведе до дузпа за жълто-черните. Халфът събори в пеналта пробиващия Фелипе Бризола. Тодор Неделев бе точен от бялата точка за 1:0. Това пък бе първо попадение за таланта от Белозем през пролетния полусезон.

В 36-ата минута Бризола направи фрапантен пропуск. Бразилецът бе изведен от Омар Косоко сам срещу вратаря на Монтана, но шутира покрай гредата.

През втората част "канарите" продължиха да доминират на терена и същевременно да пропускат от изгодни ситуации.

В 47-ата минута Тодор Неделев пусна отличен пас към Цветомир Панов. Той напредна и центрира ниско, а Омар Косоко отправи точен шут. Той обаче бе спасен от вратаря на Монтана, а при добавката празнуващият своя 21-и рожден ден Серкан Юсеин стреля в аут.

В 65-ата минута Фелипе Бризола получи пас от Тодор Неделев и веднага шутира с десния крак. Топката обаче рикошира в гредата, вместо да влезе в мрежата.

Това все пак се случи в 82-ата минута. Антонио Вутов напредна в половината на Монтана и след няколко финта подаде към Фернандо Виана. Бразилецът също преодоля един защитник и с удар с десния крак от около 12-13 метра прати топката в долния ляв ъгъл на противниковата врата за крайното 2:0.

Ботев игра в състав:


Още по темата: общо новини по темата: 25
18.05.2017
11.04.2017
08.04.2017
08.04.2017
07.04.2017
07.04.2017
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Поздравявам момчетата за мъжката игра.Само БОТЕВ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: