ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нелепа загуба на Локо под Аязмото
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:51 / 01.04.2017Коментари (18)8854
© ПФК Берое
Локомотив загуби злощастно от Берое с 2:3 в мач от 26-ия кръг в Първа лига, който се игра на стадиона в Стара Загора. Домакините стигнаха до победен гол в последната минута чрез хърватина Стелич.

По този начин "смърфовете" приключиха редовния сезон с актив от 39 точки. Крайното им класиране в първата шестица ще стане ясно след двубоя между Дунав и Славия, като пловдивчани ще са 5-и или 6-и.

Павел Виданов и Димо Бакалов бяха точни за пловдивчани през второто полувреме, а през първата част Берое вкара чрез автогол на Роберт Петров и попадение на Антон Карачанаков. 

Берое откри резултата в 18-ата минута. Това стана след центриране от фалу на Антон Карачанаков. Няколко футболисти се разминаха с топката в малкото наказателно поле и в крайна сметка тя се удари в гърдите на Роберт Петров и влезе в мрежата.

В 21-ата минута бе единственото положение за черно-белите през първата част. Пауло Серджо почти от аутлинията намери Мартин Камбуров. Капитанът върна топката към Ванчо Траянов, който шутира силно от дъгата с десния крак, но вратарят Перниш изби в корнер.

В 30-ата минута домакините удвоиха преднината си. Георги Божилов изведе отлично в коридор откъсналия се от отбраната на гостите Антон Карачанаков, който с прецизен удар изпрати топката в долния десен ъгъл на вратата - 2:0.

Второто полувреме започна ударно за Локо. В 47-ата минута Пламен Крумов центрира добре в пеналта, където Стефан Йевтоски засече, но вратарят Перниш с уникална намеса изби в корнер. След неговото изпълнение обаче пловдивчани намалиха резултата.

Влезлият след почивката Умарбаев центрира в малкия пеналт, където Кирил Котев и Павел Виданов скочиха едновременно и след изстрел с глава топката опъна мрежата за 2:1. Повторенията показаха, че последен с топката е играл Павел Виданов, който е записан от четвъртия съдия като голмайстор.

В следващите 5 минути Ел Харуби спаси две много опасни положения след точни удари на Жуниор Мапуку.

Четвърт час преди края Локомотив стигна до равенство в резултата. Димо Бакалов напредна през центъра, след което изведе Веселин Марчев по левия фланг. Последва центриране към точката за дузпа, където Димо Бакалов засече с десния крак под плонжа на вратаря за 2:2.

В последната минута на мача хърватинът Стелич бе изведен сам срещу Харуби и шутира покрай него за 3:2.

При ответната атака Мартин Камбуров пропусна златен шанс за изравняване. Първо ударът му бе спасен от вратаря на Берое, а при добавката топката профуча в аут.



Още по темата: общо новини по темата: 14
03.04.2017
01.04.2017
01.04.2017
01.04.2017
01.04.2017
30.03.2017
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За всичко е виновен тъпиа Ерменец, нека си види неговите хора - чужденците които ги взе. Загубим ли мача с Лудогорец да го няма.....
0
 
 
Едо със стари брантии нов бардак се не прави.
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 02.04.2017 г.
0
 
 
Дадохте възможност на отбор със само 24 вкарани гола за 25 мача, да ви вкара 3 парцала. Едно от най-слабите нападения в групата ви разказа играта и то по най-болезнен начин. Срам!
+4
 
 
Не знам още кво трябва да се случи,за да разберат някои хора,че "КРАЛЯТ Е ГОЛ!!!"
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 01.04.2017 г.
+2
 
 
Ооо, буферляците с престижна загуба! Браво, все така!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 01.04.2017 г.
+4
 
 
за малко да бийм ,да го ева.. ама с тоя Еду ,кат че ли жълтитие са ни го пратили да ни провали
-2
 
 
чакаме селяните от разград! По ЛОКОМОТИВСКИ ще ги отстраним...
+6
 
 
браво едо великан. а за твоя човек Робърт наистина се убедихме ,че е супер!!.сега сигурно ще обвиниш сержо , за загубата, а защитата къде е защитата и в момента на грешката му и като цяло. всеки греши , никой не е безгрешен, но от един грешен пас да го смениш , не сме извънземен отбор.Другото като йефтовски виси с картони защо не го запази с лудогорец в този мач без значение а ??? да отгатна ли защото си мъдър, гений направо. А Сержо не беше ли по - добър вариант да влиза второто ,докато навлезе във форма ти сам беше казал че няма да бързаш а кво стана набута го с марулите и хоп изкупителна жертва сега излезе не става така мой човек.
Сподели какво ново....
на 01.04.2017 г.
0
 
 
Абе карайте я по-весело,излъгаха ги и толкова:)))
+2
 
 
Много слабо първо полувреме и с такава игра не става.Марто златен шанс да се отпушиш но пак не стана.Добра игра през второто но за мача с Лудогорец ще е много трудно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: