ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ераносян: Има спад в резултатите, не в играта ни (видео)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:03 / 05.04.2017Коментари (12)6661
Треньорът на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян прие спокойно тежката загуба с 0:4 от Лудогорец, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Специалистът благодари на феновете за горещата им подкрепа и дори допълни, че се гордее със своите футболисти.

"Чудото не стана, трябва да благодарим на тези хора, които ни подкрепяха до последната минута. При такъв негативен резултат не мисля, че има друго такова място, където публиката би си подкрепяла отбора така", започна изказването си Ераносян.

"Имам страхотни момчета, страхотен колектив. Мога само да се гордея с тях въпреки резултата", допълни още легендата на Локомотив.

Вижте цялата пресконференция на Едуард Ераносян в прикаченото ни видео!


Още по темата: общо новини по темата: 14
06.04.2017
06.04.2017
05.04.2017
05.04.2017
05.04.2017
05.04.2017
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Чуъте сега един реален коментар от потомствен локомотиветз. Истината наъ-накраъа блесна. Локомотив, в този си састав е много далеч от Лига Европа. Едо казва: Имам великолепни футболисти!!!! Кое им е великолепното бе тренер? Ъа да ги погледнем заедно. Вратарчето иска доста по-голъама заплата за да остане, но дали ги заслуйава? Поне два от головете вчера мойеше да ги спаси. Сащото стана и в мачовете ц Берое и ЦСКА. Спасъава 2-3 полойениъа на мач, но допуска и толкова, фатални грешки. Но не мога да го винъа 100% за грешките, защото хората пред него са просто безобразно слаби. Цъалата ни защита е за махане. И тюлъари и резерви. Ваобще не ми се иска да коментирам играта им. В халфовата линиъа, освен младите Ъефтоски и Велковски, всички останали са под средното ниво в БГ. Нъамаме нито един сносен плеъ-меъкар, коъто да варзва играта и да дава голови пасове. А в нападение, разчитаме единствено на пенсионера Император, коъто не помнъа от кога не е вкарал гол. Но взима наъ-голъамата заплата в отбора. Димо Бакалов и Паоло Телеш, преди контузиите играеха сравнително добре, но сега вече само разкарват фанелката. Дани Кики и Марчев са футболисти за "В" групите, не за елита. Единствено Мартиновиц и Умарбаев заслуйават да са в отбора и догодина, защото поне се стараъат да покайат нещо. Ако г-н Крушарски иска отбора му да заиграе в Европа, то през лъатото тръабва да доведе поне 7-8 нови футболисти. Тези, които играъат в момента нъамат ташатзи. Те са от йенски род. Локомотиветз сам, но не мога да не отбелейа играта на нашите колеги от Ботев. Ние в Благоевград загубихме, а те, без собственик, без стадион и без да са получавали заплати от 3-4 месетза, отидоха там и ги биха. Защо ли? Защото техните футболисти са майе. Те играъат за своъата публика и за името на клуба им. А нашите йенски полови органи си взимат редовно парите и ъа карат пенкилер. С тази си безволева и безидеъна игра, те подлъаха водата и на Илян Илиев и сега го правъат и на Едо. Ераносян мога да го винъа само за освобойдаването на Карагерен и Раънов. Другите, които махна си бъаха боклуци. Така че, даъте да погледнем реално на полойението в отбора и да не се подвейдаме от провокативните коментари на ботевсти срещу тренъора ни. Вината не е в него а в нашите "футболисти"
+3
 
 
Ерменска дебела глава, ти докога ще се правиш на велик, час по скоро си тръгвай.....
+5
 
 
Едо с радост приех новината че се връщаш при наз но ти показа че си най слабия треньор който е бил на Лалута ако си пич подай си оставката.
+3
 
 
Дали да се смее човек, или да плаче? Изгони питомното(млади и перспективни момчета) и седна с дядовците да мечтае.
+4
 
 
ЗАЩО УМАРБАЕВ НЕ ИГРАЕ??? ЗАЩО МАРТИНОВИЧ НЕ ИГРАЕ????
на 06.04.2017 г.
0
 
 
Чуйте сега един реален коментар от ботевист. Проблемите не са в резултатите при вас а в надграждането.За съжаление ваше отбора не се развива и върви назад а имаше всички предпоставки да се развива. Резултатите са добри отбора ще играе сред най-добрите 6,завършихте редовния сезон с положителна голова разлика. Върнете се в историята на клуба и разгледайте всичките си участия и ще стигнете до извода че сезона който играете в момента е по-добър от средностатистическия за клуба. Пак казвам отбора можеше да бъде надграден над опитни и отлични футболисти каквито бяха преди 2 години Камбуров,Котев и Тунчев и около тях Марчев,Райнов,Карагерен,Райков,Умарбаев и Харуби. Незнам какви ги вършите то си е ваша работа обаче нещо е сгрешено. Горните трима вече свършиха с футбола а вие ги замествате с тролеи и още по свършили с футбола футболисти като Везалов,Роберт,Ванче,Кики,Бакалов, Крумов и онзи от зад заради който вчера станаха двата гола. Сега лятото ще трябва да правите изцяло нов отбор от който изобщо не е ясно дали нещо ще излезе. Крал Едуард какво да го коментирам нарциса,та той горкия беше докарал Лудогорец до борба за спасение от изпадане в Б група,после Киро го изгони и Дерменджиев ги направи шампиони. Намерете си треньор,той нашия лаладжия Белия е по-хубав от този арменец префърцунен!
+2
 
 
Хахахаха,резултатите винаги са функция на играта.Самовлюбения химик е гледал друг мач.Несъстоятелен треньор,завинаги при вас.
+5
 
 
Има спад в играта , а от там и в резултатите г-н тренер. Не се заблуждавай! Никаква игра не показват твоите момчета от много време . Какво правите на тренировки нямам идея, но сте много,много зле...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: