ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ераносян хвърли оставка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:32 / 09.04.2017Коментари (41)12560
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян подаде оставка след позорната загуба с 0:5 от Левски.

Ето какво заяви специалистът веднага след края на мача на Герена:

"Нямам обяснение за тази загуба. След като в 14 мача получихме само 8 гола, а в последните 2 мача - 9, ясно е, че нещо не е наред. Аз поемам вината. Рибата мирише откъм главата. Изключвам собственика Христо Крушарски. Говоря за моята глава. Трябва да се направи нещо, за да излезе отборът от кризата".

"Да, подавам оставка, ако това ви радва. Имах назряло решение за това още след мача с Лудогорец, но сега чашата преля. Има неща, които не мога да променя, с които не мога да се преборя. Не обичам да бягам от отговорност".

"Локомотив е отбор, който ми даде много - видял съм само хубави неща. Мисля, че в момента трябва да дойде друг човек, който да мотивира отбора".

"Не мисля, че е възможно да променя решението си, дори след разговор с Христо Крушарски".

Още по темата: общо новини по темата: 13
18.04.2017
11.04.2017
10.04.2017
09.04.2017
09.04.2017
09.04.2017
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Еменец, миришат ти краката, не си за ЛАУТА.....
+1
 
 
Допита ли се Христо Крушарски до вас г-н Бонев за назначението на Едуард Ераносян? - Аз първо говорих с Едо. Казах му, че ние няма да живеем толкова, колкото сме живели досега, и на това, което е между нас, трябва да му сложим край, защото нищо съществено не е имало. Не са били някакви големи раздори или несъгласия. И го попитах дали, ако говоря с господин Крушарски, ще се съгласи да дойде там, където му е мястото - на "Лаута". След неговото съгласие аз разговарях с Крушарски и той постъпи много далновидно, защото съм го казвал и друг път - чужда ръка твоя гръб няма да почеше. И затова Едо си дойде точно там, където трябва - в Локомотив. И мисля, че това е най-успешното решение на господин Крушарски.
+4
 
 
Ей, последователи на Сандокан, никога няма да бъдете отбора на Пловдив!!! Набийте си го в лилавите кратуни, малцинство, с малцинството ви! Отивайте да се кланят на единствения футболист, на когото партията беше разрешила да отглежда свине, През комунизма!
-3
 
 
Много жълта сган се е и*рала в темата за отбора на Пловдив ! Папагали селски да не би да сте обезпокоени от оставката? Правилно! Празните ви квадратни кратуни понякога мислят правилно, но рядко!
-3
 
 
Едо махна Карагерен ,Райков ,Райнов станаха идоли на отборите си.Защитавах те но явно главата мирише и някои трябва да си тръгне.
+2
 
 
Къде е ония с лайн*ната арменска уста - Стикс, да ви обясни колко сте жълти и прости?! Смешни измислени герои сте, буфери, много смешни и жалки!
+3
 
 
Армен си заминава, Зулумъ се завръща на кормилото :)) ...Сядам да гледам цирка с пакетче пуканки :))
Сподели какво ново....
на 09.04.2017 г.
-1
 
 
И въпреки позорната загуба , и слабата игра - Само Локо! Имали сме и по- тежки моменти , и сме оцелели . Пак ще тръгнем нагоре . Горе главите локомотивци!
+5
 
 
С на Жоро- белото парите и мутрите, всеки един от нас - като треньор, можеше да изведе до шампионска титла и Долно Съхране! Не го казвам с ирония, нито пък да се заяждам, просто това си беше реалността тогава. Едо беше много добър футболист, но като треньор..... не става.
+7
 
 
Армен,, отивай при Марешки!Имал нужда от аптекари!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: