ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нова драма в Локо! Един треньор напусна, още трима също пожелаха това
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:14 / 24.04.2017Коментари (21)9624
© Plovdiv24.bg
Христо Телкийски (вляво) и Петър Пашев са недоволни от начина, по който Иван Маринов управлява ДЮШ на Локо
Сериозен трус разклати детско-юношеската школа на Локомотив Пловдив. Един треньор напусна днес окончателно клуба, а още трима също подадоха молби и чакат да бъдат подписани, научи Plovdiv24.bg.

Става въпрос за Петър Пашев, Христо Телкийски, Васил Камбуров и Евгени Хаджиев. Молбите на четиримата специалисти са в деловодството на Лаута от петък, а тази на Евгени Хаджиев вече е подписана.

Plovdiv24.bg разбра от свои изключително достоверни източници каква е причината за решението на четиримата треньори, които са израснали на Лаута. Тя в никакъв случай не е поредното забавяне на заплатите.

Четиримата са споделили пред свои близки, че са недоволни от неадекватното ръководете на "черно-бялата" академия от нейния директор Иван Маринов - Маслара, както и от някои началници, които непрекъснато се бъркали в работата им.

Припомняме, че преди 10-ина дни легендата Христо Колев - Бащата също напусна родния си клуб, след като ръководството опита да го направи подчинен на Маслара.

Още по темата: общо новини по темата: 106
04.08.2017
30.07.2017
29.07.2017
28.07.2017
26.07.2017
26.07.2017
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Интригата започна, ако познайте кой е най големиа интригант, ще получите награда един кашон круасани.....
-1
 
 
Папагалчо, къртиш мивки с НЕпознанията си по икономика. Сигурно си аспирант в БАН. Супер ли си е*ан?! Фирмите в нормалните държави сами решават кой работници да задържат. Ти случайно да не си им адвокат на тези "млади МЪЖЕ"? Или просто си запленен(а) от тях. Лошо няма, то педерастията сега е модерна. Особено след като любимия цвят ти е жълто...
+1
 
 
локомотивчо смешен, ти годината не знаеш, къде си тръгнал да пишеш каквото и да е, така се прави в потъващите фирми тъпчо, и отдавна това ,, ако не ти харесва нещо....напускаш,, не върви, тези млади МЪЖЕ бълха ги охапала по г*за, че ще изпуснат 500 лв заплата, смешник, а това че си ядосан, че и теб не са те включили в черното тото..... така е, мишоци никой не иска в къщата си, крий се по дупките
+1
 
 
Локооооо,потъваш надълбоко!!!!!Г-н Крушарски,ако не поставите знаещи и можещи хора в ръководството,потъването ще бъде много надълбоко и с непоправими последствия за дълги години!!!Около Вас има много гъзомийници.....
-1
 
 
Така се прави във всяка фирма - не ти харесва нещо...напускаш
0
 
 
репортерите, достоверния източник не ви ли каза, че молбите вече са подписани, и защо не ги питате как за една седмица Локо заформиха толкова скандали: Арменчо, Масларчо, Хр. Колев, феновете, черно тото, М. Камбуров, Пашев, Телкийски..... и после спекулации имало, нямало проблеми, всичко било наред, даааааа било е, преди вас!
+1
 
 
По-неграмотни ръководители Локомотив никога не е имал. Не трябва да стъпвате на стадиона. Като дойдохте докато не подпишат документите, че се отказват от неплатените заплати бяхте се наакали в гащите, когато използвахте Пашев да говори за да не ви глобяват удобен ви беше, много бързо забравяте смотаняци. Зума , Узунов.... нещо по въпроса да кажете, кво мълчите като мишки, нали сте големите, да, за футбола имате успехи, но като хора сте мишоци.
+2
 
 
Kрушо от тях зависи ти след пет години ще вадиш ли пари или ще фалираш, ти не разбираш от футбол, много си заблуден с твойте шестима директорчета.....
+1
 
 
Кефи ме оня горе на снимката как небрежно по мадамски си е кръстосал крачката:)
Aнонимен
на 24.04.2017 г.
+5
 
 
,,...До решението на тримата се е стигнало след среща с Крушарски в четвъртък...,, - до тук е вярното. Истината след това продължава така: били са около 10-12 човека решени да говорят, но когато е минал Крушарски П. Пашев е попитал дали може да им обърне внимание да им обясни КАКВО СЕ СЛУЧВА С КЛУБА, Крушарски казал, че ултиматуми няма да му поставят(естествено подкован от директорите) и си тръгнал. Никой освен тримата МЪЖЕ не реагирал. От там нататък е ясно.... не стига че са му кредители без да искат, и то без лихва, ами и наглецът Круш. не е счел за необходимо да им обърне 5 мин внимание... алоууу Крушеее краката трябва да им целуваш... докато обикаляш плажове да харчиш ТЕХНИТЕ пари те правят така, че ДЮШ още съществува, защото ако всички треньори бяха подали оставка... директорчетата ти щяха да обикалят празния терен на Лаута, и пейките празни.....трагедия
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: