ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка разказа една много тъжна история, надежда обаче има!
Автор: Васил Динев 17:40 / 27.04.2017Коментари (3)12976
©
Пловдивчанка разказа една покъртителна история, която Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса:

Здравейте, приятели! Този пост ще е малко по-различен от обикновените. Това момче се казва Александър Михайлов и е на 11 години. Учи като ученик от 5 "а" клас в училище "Гео Милев". Онази вечер го срещнах до подлеза на хотел "Тримонциум" около 20 часа. Когато го видях така, първоначално щях да го подмина, провокирано от всички останали хора, които просят, защото така им е наредено и парите не отиват по представеното предназначение. Уви, обаче все пак реших да отстъпя назад и да попитам какво е довело момченцето тук по това време, като първо се запознахме. 

Той ми разказа как сам е решил да дойде да свири тук макар и неопитно, за да събере пари за братчето си, което е на 12 годинки и е инвалид. Не може да ходи и не вижда с едното око. На него му ставало много мъчно, когато братчето му види нещо и го пожелае, нещо елементарно дори като парче торта, но те не могат да си позволят излишни разходи. Това било така, защото майка му била безработна и се грижила за братчето му, а в момента баща му е заминал за морето да работи, за да има семейството някакви доходи. 

Ще кажете от къде да сме сигурни, че той казва истината и дори да я казва, как бихме могли да му помогнем. Е, не знам, но лично аз усетих искреността в думите му. Повярвах му! Малкият Сашко и неговото семейство в момента биха се зарадвали дали било от това, че ще им дадете 10 лв. или ще им занесете една торта. Мисля, че дори най-малките неща биха ги накарали да върнат своята надежда за по-добър живот или най-малкото ще ги накарате да се усмихнат.

Относно това, ако наистина желаете да се свържете с тях, момченцето ми каза къде учи ( по-горе в описанието) и също така ми даде телефонния си номер, на който можете да се свържете с него. 

Това исках да споделя с вас най-отдолу ще напиша и номера на момченцето Сашко. Ако все пак някой реши да му помогне, може да се свържете и с мен и да си уговорим обща среща с него. Дори и да нямате възможност да помогнете, поне споделете поста. Телефонният номер на Сашко е 0895341643. Това беше от мен пожелавам на всички Ви хубав ден!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Вие добре ли сте бе??? Бащата на това дете е пълен алкохолик. Счупва от бой втората си жена, от която има две деца-едното инвалид другото момчето на снимката. Задоволяваше плътските си нагони още, докато майката на Сашко беше под 18 години, а той е на поне 50 години. Разведе се с жена си, която беше уникален човек и и му роди 2 прекрасни сина още през 80-те години. Детето Сашко от снимката е принуждавано да ходи и да свири на флейта на улицата, за да може майка му и баща му да се напиват. Мен ме лъжеше, че свири, за да събере пари за уроци по солфеж. А после майка му прибира парите и купува патрончета водка, след които се оглася целия квартал от семейни скандали и шамари. Жената е хващана в брутални кражби от близки. Децата бяха карани още от малки да просят от пенсионери правейки мили очи, а като ги видиш в реална среда псуват и обиждат, защото те няма и какво друго да научат вкъщи... истината въобще не е такава, каквато е представена от писмото на читателката и статията ви. Жалко за децата...
+5
 
 
Истина е, другото детенце наистина е инвалид, майката е с децата. Виждам ги всеки ден....наистина хората нямат възможност да си позволят много от нещата, с които презадоволяваме собствените си деца.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
Борба за влияние в Близкия Изток
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: