ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (18) | Вчера (19)
Поискаха дисквалификация за Кобрата, вижте причината
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:03 / 29.04.2017Коментари (4)8597
© Team Sauerland
Специалистите от авторитетното боксово издание "BoxingNews24" обявиха, че Кубрат Пулев е трябвало да бъде дисквалифициран в мача с Кевин Джонсън.

Българинът защити Интерконтиненталната си титла след успех по точки. От изданието обаче не бяха впечатлени нито от двубоя, нито от боксьорите, нито от съдията.

"Съдията Тери О'Конър направи предупреждение към Пулев за ударите в тила на Джонсън в осмия рунд, но като цяло изобщо не се погрижи да ги спре. Като цяло прекалено често Пулев използваше този непозволен прийом по време на клинчовете, но О'Конър не спря играта в нито един момент, за да отнеме точки на българина.

Не е ясно какво спря О'Конър да дисквалифицира Пулев за въпросните фаулове. Не говорим само, че трябваше да му бъдат отнети точки. Трябваше да има дисквалификация за големия брой фаулове, а самият Джонсън можеше да избегне повечето удари в тила, ако бе стоял повече време в средата на ринга и се бе движил повече. Но той изглеждаше сякаш нямаше достатъчна физическа издръжливост, за да се бори здраво", пише в анализа на изданието, цитирано от Блиц.

Още по темата: общо новини по темата: 15
03.08.2017
04.07.2017
07.06.2017
06.06.2017
26.05.2017
19.05.2017
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Игра нечисто в много пъти,но съдията си траеше. Онзи пък беше пасивен и все едно му беше платено да го налагат,но леко. Мача пак беше ПАРОДИЯ...Някакъв кеч,който нямаше нищо зрелищно освен активност от страна на Пулев и пасивност от Джонсън. Явно това е печелившата формула за зрелища... Единия път с някаква затлъстяла торба за 3 рунда ,да не получи инфаркт онзи...сега пък 12 рунда без тежки удари,да не би да повредят другия участник. И за какво са тези циркове,като стигнеш ли до Кличко или Джошуа там вече истината е различна!
0
 
 
Пълни глупости. В Пирогов са шили лицето на Кевин Джонсън, а не тила му. Лекарите могат да кажат най-добре къде са били тежките удари на Кобрата - в лицето или в тила.
0
 
 
На крива ракета космосът и пречи. Антрацитът цял мач се беше свил на Ъ, игра наведен и въобще беше пародия на съперник
0
 
 
От много време забелязвам,че мачовете на Пулев са ,като режисиран цирк.Кеча ряпа да яде.То не са затлъстяли торби,одъртяли "звезди".Нашия налага като баба те седят и чакат да поемат ударите.Все едно са пазарени да са боксова круша.И който разбира от бокс вижда,че Пулев превъзхожда не с игра и интелект ,а с пасивноста на противника.Някой се съгласяват да ги "бутнат" в началото.Други за авторитет карат по 10-12 рунда.Как си представяте при толкова млатене в 12 рунд да няма нокаут.Значи или са слаби ударите и неточни или са се разбрали да има шоу ,но без тежки удари и поражения.Промоутърите играят с очакването на публиката и така му търсят съперниците.Затова казвам,че е цирк.А Пулев е клоун,който играе тази игра щото няма избор.Хванал се е на хорото и вади някой лев.Като стигне до Кличко или Джошуа ще бърше пода щото там номерата вече не минават.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Пловдив домакин на турнир от държавното по волейбол до 20 години
Карагарен свири на Локо, пловдивчанин от Първа лига на Несебър
В Испания: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Децата на Локо с успех над Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: