ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Почерненият баща: Убиха детето ми! Какво хапче да глътна, за да си го върна?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:41 / 04.05.2017Коментари (6)16913
© btv
"Как да си събудя детето сега? Убиха детето ми. Какво хапче да глътна, за да си го върна? Сутринта го изпратих на училище, не на война. Справедливо ли е?". Това заяви през сълзи бащата на 14-годишния Радослав, който издъхна след бой в училище. "От 1 клас има проблеми с момчето. Много пъти сме казвали, че има конфликт с това дете, да го преместят, но те ни казваха, че искаме да правим конфликти. Тези хора как нямат отговорност. Това е животно за мен - да се смее пред цяла България", каза почерненият родител пред bTV по адрес на директорката. 

"Не е блъснат от кола, не е паднала цигла върху главата му, за да говорим за нещастен случай. Това е побой", категоричен е бащата. Майката на Радослав е категорична, че детето няма здравословни проблеми.

"Не е имало болно сърце детето ми. Единственият проблем е, че се роди с вродена катаракта на очите", каза майката на загиналия ученик. Близките искат истината да излезе наяве. Директорката и учителите твърдят, че детето е получило епилептичен припадък. Те обаче са категорични, че детето не страда от подобна болест. Личният лекар на Радослав също отрича детето да страда от тежко заболяване - нито на сърцето, нито от епилепсия. По информация на "Телеграф", във фаталното училище СОУ "Христо Ботев" в Славяново преди години е преподавала учителката Поля Даскалова, която преди седем години обра банка. 

На 15 март 2010 година жената нахлу с маска на лицето, перука и пистолет играчка в ръка и прибра 20 000 лева. Прибегнала до грабежа, защото със съпруга й Свилен имали неизплатени сметки, кредити и задължения. За грабежа учителката отнесе 18 месеца условна присъда. Броени седмици след изтичане на наказанието Пола заминала да живее със семейството си във Франция. 

И до ден-днешен е там, но не поддържа връзка с никого от бившите си колеги в Славяново. Дори къщата, където живеело семейството, в момента пустее. За дръзкия обир на учителката дори беше заснет игрален филм - "Урок".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Училището трябва да е истинско! С истинска дисциплина и учители! Затова са нужни много повече средства да бъдат вложени в образованието! Иначе си заминаваме като нация!
+2
 
 
Училищата са си пълна мизерия - насилие, тормоз... пускат да завършат и най-големите глупаци, за да си запълнят бройките... няма наказания... рай за кретенията. И после що произвеждаме плява...
-2
 
 
толерантност кум у4енуците налозено от евро атлантиците
+6
 
 
Покрай тия случаи на насилие в училище може да се обмисли вариант да се въведе по желание домашното обучение както правят някои семейства в САЩ . У нас също имаше майка решила да учи децата си по - този начин , но по медиите я оплюха тогава , че не било добре за децата , защото не били сред връстници . Кажете как хората да си пратят спокойно децата на училище като не се знае дали няма да им ги върнат в ковчег после ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: