ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Чандъров към бултрасите: Ако дойдете 15 000 на финала, може да се върна в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:46 / 06.05.2017Коментари (18)15815
© Plovdiv24.bg
Активисти от агитката на Ботев (Пд) са загрели буквално телефона на бившия финансов благодетел Румен Чандъров, който се оттегли и дава пари само в Септември. Тарторите на бултрасите го поканили на финала и заявили, че ще му покажат какво е публика и защо трябва да се върне в Ботев.

Отначало Чандъров не приел сериозно разговора. Той попитал колко фенове могат да пристигнат от Пловдив за финала, твърди offnews. Бултрасите отсекли - 15 000 души.

"Ако сте 15 000 на този мач, може да го повторите и на друг мач, тогава ще склоня да се върна", казал Румен Чандъров. Той заявил, че уважава много публиката като цяло и приел поканата за седне в ложата на националния стадион.

Нещо повече, Румен Чандъров обмисля да даде сериозна отборна премия за победа над Лудогорец. Хотелиерът напусна Ботев заради огромните дългове и някои вътрешни врагове. Чашата преля, когато ултраси изгониха току що назначения треньор Николай Митов - Жадното, сега в Левски.

От Ботев му гарантират, че проблемите вече са изчистени.

Още по темата: общо новини по темата: 63
22.06.2017
09.06.2017
03.06.2017
01.06.2017
31.05.2017
26.05.2017
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Тези които са поканили ПОМАКА да си го вземат в къщи. Г-н Помак, моля стоите си на село и не мислете по никакъв начин да се връщате в БПФК1912. Ако случайно ББПП ви натиска да се върнете кажете му че сте нежелан защото сте същият лъжец и крадец като него.
+1
 
 
Когато построиш стадиона, тогава прави пазарлъци?
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 07.05.2017 г.
+3
 
 
като е мераклия да идва при нас в локото и бес това градушка няма и пара няма
+4
 
 
Божееее,че този жив ли е още?Явно използва името на Ботев за да му излезе името в медиите!Толкова зор докато се махне,сега пък искал да се връща.....ха-ха-ха!Да не би да гонят Жадното от Уефски?Може би иска да го пласира пак при нас?Такива пишман-бизнесмени хич не са ни нужни!
0
 
 
Аз съм си пуснал отпуск от работа за купата, знаейки, че няма да спечелим нищо, защото не играем никакъв футбол и нямаме играчи, които да играят с хъс, освен що годе Неделев, Косоко и още един-двама. Но отивам да подкрепя отбора, а не с надежди ти да се върнеш да си назначаваш твои си хора като Жадното. Човек, който не уважава привържениците на отбора, който издържа, не заслужава нищо от тях и отбора.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-5
 
 
Който един път се е махнал от сганта не се е върнал. Тоя явно не е добре?
+2
 
 
Що да не се върне?! Ако уважава традициите на Ботев Пд и е готов да влага средства и енергия за развитието на клуба, защо да не дойде?! Повечето фенове с него в пререкания не сме влизали. Грешката му беше, че тръгна с рогата напред, а нямаше нужда. Всички щяха да го слушат, ако знаеше как да подходи, без излишна показност. При тази липса на хора готови да дават пари за футбол, би било глупост да робуваме на клишета.
на 06.05.2017 г.
+1
 
 
Отлична новина. Това значи че наистина трябва да се мобилизираме и 15 000 да го поздравим с рефрена -Румен Чандъров е помак путурнак,Румен Чандъров е на другия бряг!
-5
 
 
Не знам колко достойнство е останало в жълтите, но да го приемат този измамник отново ще е много гнусно спрямо това как той постъпи с тях...за жалост май нямат друг избор и ще трябва да се наведат и да се хванат за пръстите....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: