ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев би Славия, но завърши на второ място в групата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:51 / 10.05.2017Коментари (3)4346
Бразилците Виана и Бризола се разписаха по веднъж във вратата на Славия
Ботев (Пд) победи Славия с 3:1 в последния мач от Група А на втората осмица, който се игра в тренировъчно темпо пред полупразните трибуни на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Бразилците Фелипе Бризола (9) и Фернандо Виана (15), както и Омар Косоко (39) се разписаха за жълто-черните, а Радослав Апостолов - Щайгата си отбеляза автогол в 68-ата минута.

В другия мач от групата Верея победи Монтана с 3:2 като гост и така завърши на първо място с 45 точки, а "канарчетата" останаха втори с 44. Това означава, че пловдивчани ще играят с победителя от Група Б в първия плейоф за място в Лига Европа.

Още в 8-ата минута Фернандо Виана подаде отлично към Антонио Вутов, който стреля триково с пета, но на сантиметри встрани от десния стълб на вратата на Стергиакис.

Минута по-късно Фелипе Бризола откри резултата. Фернандо Виана подаде към Антонио Вутов, който изведе Бризола сам срещу Стергиакис и бразилецът не пропусна да вкара - 1:0.

Веднага след попадението гостите направиха принудителна смяна, след като титулярният вратар се контузи и в игра влезе Марио Кирев.

В 16-ата минута Ботев удвои с втори бразилски гол. Фернандо Виана стреля директно от около 30 метра, а Марио Кирев не помръдна и топката влетя в горния ляв ъгъл на вратата му за 2:0.

В 39-ата минута Омар Косоко на прави преднината на Ботев класическа. Това стана след груба грешка на Марио Кирев, която позволи на Фернандо Виана да му отнеме топката. Бразилецът не се забави и подаде на сънародника си Бризола, който видя откриващия се Омар Косоко. Нападателят се възползва от излезлия вратар и прати топката в долния десен ъгъл за 3:0.

В 66-ата минута бившето "канарче" Наско Милев бе изведен отляво на вратата на Ботев и стреля директно, но Георги Георгиев успя да избие в ъглов удар от малък ъгъл.

Две минути след това автогол на Ботев доведе до намаляване на резултата. След центриране на друго бивше "канарче" - Божидар Васев, първо Фернандо Виана докосна топката, а после и Радослав Апостолов я насочи неспасяемо във вратата си за крайното 1:3.

Ботев игра в състав:

Георги Георгиев, Крум Стоянов, Виктор Генев, Радослав Апостолов, Серкан Юсеин, Лъчезар Балтанов, Кристиан Димитров, Омар Косоко, Фелипе Бризола (85- Лазар Марин), Антонио Вутов (62- Тодор Неделев), Фернандо Виана (80- Милко Георгиев).



Още по темата: общо новини по темата: 6
10.05.2017
09.05.2017
09.05.2017
09.05.2017
09.05.2017
08.05.2017






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
На второ място в Б група,а честито:)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: