ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бивш "смърф" обвини Светльо Дяков в расизъм: Наричаше ме мангал и маймуна!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:26 / 14.05.2017Коментари (6)4333
© Plovdiv24.bg
Ели Маркес е вече 10 години в България, а Локо (Пд) е един от отборите, в които е играл
Бившият футболистът на Локомотив Пловдив Ели Маркес направи изявление до медиите, в което разкрива, че е бил обиждан на расистка основа от капитана на Лудогорец и националния отбор Светослав Дяков.

БТА публикува пълния текст на писмото на Ели Маркес, който е в България от 2007 година и е носил екипите на 10 родни отбора. В момента Ели е играч на втородивизионния Оборище (Панагюрище).

"Мангал, маймуна. Ти идваш от гората в Бразилия, да се правиш тук на човек" - това са думите на Светослав Дяков към мен на мача между Оборище и Лудогорец-2. Аз живея тук вече 10 години, семейството ми е тук - жена ми, имам две деца и много приятели!

Аз знам че има хора, които не ме харесват, но до сега никога не ми се е случвало някой да ме обиди така без аз да съм го провокирал по никакъв начин.

Искам само хората да знаят какъв човек е капитана на националния отбор на България и какъв е манталитетът му, при положение че той играе в отбор, където по-голямата част от футболистите са чужденци! Вместо да дава пример на младите момчета, които играят заедно с него, той обижда без причина, и тези обиди не бяха само към мен!

Живея в България, плащам данъци тук, семейството ми е тук и не мисля че заслужавам такова отношение. Няма значение кой какъв е, от къде идва, преди всичко сме хора и трябва да се уважаваме както на терена, така и извън него!"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ако се изпрати писмо до УЕФА заедно с видео материал за всички аванти към лудогорец от съдии и бфс то този филм сигурно ще трае 24ч ако не и повече
+1
 
 
Дяков к**во, расист, наказание за тоя измислен герой. Нещастник!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 14.05.2017 г.
+1
 
 
Жалба до УЕФА и ще го резнат да не играе година или две. Тоя македонски мизерник. Тъкмо Киро Гела ще си спести няколко десетки хилки, та да има за кренвирши на пътуващата трупа от щатни фенове.
+2
 
 
Маркес освен до БФС,да изпрати писмото и до УЕФА щото тия с комисиите ги видяхме как увъртат.Дяков удари Велковски без топка,наказан само един мач.Велковск наказан 3 мача,щото го е ударил капитана на Националния отбор...Вън от националния отбор-РАСИСТ!!!
+1
 
 
Десетки години ходя на мачове, но по-противен футболист от този мръсник Дяков не съм виждал!
+4
 
 
Въобще не се учудвам.. Парите и славата не се понасят добре на всеки, някои се мислят за богове, а всъщност са поредните еднодневки, дето след 2-3 години, никой няма да го интересува къде игре тоя субект.. Видяхме му селския манталитет на мача ни с "проекта" , а по лошото в случая е че подлогата БФС напълно подкрепя такива своеволия и даже поущрява.. Дрзайте пловдивчани и нашето време ще дойде..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: