ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Така се играе на Армията! Локо пак изтормози ЦСКА!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:47 / 17.05.2017Коментари (11)6654
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив завърши 0:0 с ЦСКА в мач от 7-ия плейофен кръг в първата шестица, който се игра на стадион "Българска армия" в столицата.

По този начин пловдивчани останаха непобедени на Армията през настоящия сезон, след като победи с 1:0 в предишния мач. Това бе първи двубой от плейофите, в който отбраната на Локо не допуска гол.

С ремито "смърфовете" имат вече 46 точки, изравнявайки се с Черно море.

Треньорът на черно-белите Войн Войнов направи две промени в стартовия си състав, в сравнение с предишния мач срещу Левски на Лаута. Специалистът даде почивка на капитана Мартин Камбуров, а като ляв бек на мястото на наказания Иван Горанов бе поставен Димитър Везалов.

През първото полувреме на мача чистите голови положения просто липсваха.

В 11-ата минута Каранга засече топката с глава, но на сантиметри от гредата в аут.

Локо отговори с два опасни удара, които също не намериха целта. Първо Умарбаев пробва да изненада вратаря Георги Китанов, а след това и Димо Бакалов.

В началото на второто полувреме обаче "смърфовете" поставиха под сериозно напрежение вратаря на ЦСКА и на 3 пъти имаха възможност да отбележат.

Първо Дани Кики отправи бомбен шут с левия крак от над 35 метра, при който Георги Китанов не мръдна, а за негов късмет топката профуча много близо до сглобката на вратата и излезе в аут.

Малко след това Димо Бакалов открадна топката от капитана на "армейците" Чорбаджийски, направи един финт и шутира с десния крак високо над гредата.

Най-чистото положение за Локо дойде в 58-ата минута. Умарбаев подаде към Веселин Марчев, който остана сам срещу вратаря, след като бранителят на ЦСКА Антон Недялков се размина с топката. Марчев напредна и шутира силно с десния крак, но Георги Китанов спаси.

В 68-ата минута пък ЦСКА пропусна своя шанс да вземе победата. Кирил Десподов получи пас от Каранга и от няколко метра на празна врата прати топката в аут.

В 70-ата минута черно-белите направиха принудителна смяна, след като капитанът Кирил Котев напусна с разкървавена глава, а на негово място се появи играещият помощник-треньор Александър Тунчев.

В добавеното време Павел Виданов получи втори жълт картон за бавене на играта и напусна терена преждевременно.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Пламен Крумов, Кирил Котев (70- Александър Тунчев), Павел Виданов, Димитър Везалов, Ванчо Траянов, Пауло Серджо (60- Стефан Йефтоски), Димо Бакалов, Веселин Марчев, Парвиз Умарбаев, Дани Кики (64- Мартин Камбуров).



Още по темата: общо новини по темата: 6
19.05.2017
18.05.2017
17.05.2017
17.05.2017
17.05.2017
16.05.2017






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 18.05.2017 г.
0
 
 
Само ЛОКО! Успех и в следващия мач момчета!Можем само да съжаляваме за изпуснатите точки в Пловдив .
+1
 
 
Браво на момчетата! Спряха експериментите и се видя, че имаме силен отбор с някои футболисти с голямо бъдеще
-1
 
 
Браво въпреки Теслите на Сватбаря и страничния първото полувреме каква засада даде на Бакалов и не сигнализира на Сватбаря за фаула срещу Бакалов до наказателното поле..Престъпници нещастни убийци на Футбола!!! Тва Латекса дето сме ги хванали не смеги мандръсали,само жълтурците им се дупят откакто свят светува:)) Само Локоооо
+2
 
 
Ония селянин "Развей прахов" да си го забие отзад.Ето му коментара преди мача-Заглавие-"Ще попречи ли Локо на ЦСКА да влезе в историята?"-селянина-"Петко Бочаров би отговорил на въпроса от заглавието със своето култово: "Да, ама не!"... .Затова не се навирай там където не ти е работа,защото ставаш за смях.
+4
 
 
Мъжка игра и безценна точка. Браво момчета. Така се защитава достойно емблемата. Жалко за "байонзи" и неговите производни, които тази вечер пак ще се гърчат в черно-бели кошмари.
+5
 
 
Не знам до кога ще търпят Сватбата и други чернодрешковци да се гаврят с отбора .Крушарски ще трябва да направи една наказателна бригада и до като не претрепе някой няма да се оправят.то не бяха фалове то не бяха картони .За едни и същи положения за тях фалове за нашите нищо .Само винкела ще ги оправи
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 17.05.2017 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: