ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин засне брутално нарушение и се закани: Ще стигна докрай този да си получи заслуженото!
Автор: Васил Динев 13:51 / 26.05.2017Коментари (44)34971
"Опит за предумишлено убийство" - така пловдивчанин нарече онова, на което е станал свидетел на едно от най-оживените кръстовища в града ни. Ето как описа самата случка пред Plovdiv24.bg човекът:

"Моля, разпространете това видео и снимков материал. Искам собственикът да знае, че вече срещу него е образувано дело и е повдигнато обвинение за опит за убийство. Второ копие от материалите са отнесени до КАТ Пловдив, където получихме адекватна реакция от всеки служител. 

Целта ми е не да сплашвам въпросния шофьор, а просто повече хора да знаят, че такива драстични нарушения ще бъдат наказвани, защото на пътя можеше да има дете и да стане най-лошото. Решен съм да доведа всичко докрай, да свидетелствам и водачът на джипа да си получи заслужената санкция. Случката е от вчера, около 10,00 часа сутринта, на кръстовището на бул. "Христо Ботев" с ул. "Авксентий Велешки".









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нека този джигит си го заслужи и бъде наказан!!!
0
 
 
На това кръстовище всичко се случва, минаването на червено е редовно и неправилно изпреварване.
-5
 
 
Една кола го изпреварила,и това е опит за убийство.Ясно се вижда на какво разстояние са двете а това че е непозволено,но всеки предпочита да натисне газта вместо спирачката.Живея наблизо и това е често срещано.Кой зад волана не го е правил.Нека той първи хвърли камък по нарушителя.
0
 
 
Нека колкото се може повече хора да разберат за него, и най-добре нека полицията да знае за тази проява.
-1
 
 
И как точно повдигна обвинение за опит за убийство??? Приятел, ти да не си се напушил? Стегнете се малко, излагате се!
+1
 
 
Не е лошо, човече, че си отговорен, че си занесъл записа в КАТ. Само че, никой не те е възнаградил за твоята работа. Защото твоята работа, не е твоя, а на лентяите, на които си го занесъл. Те взимат заплати за това. Иначе, нямам против и аз да взема един регистратор за 100лв, в днешно време нищо не са. И другите да се оборудват с видеорегистратори. И през уикенда, да ги бесим най-големите джигити на стадиона. Но тогава защо са ни тези от КАТ, ДАИ и да... Общината, прокурорите, съдиите? Като ще е анархия, защо са ни те? Защо да плащаме и за регистратор, и за техните заплати? Или едното, или другото казвам аз. Знаците, маркировката, светофара... кой е с предимство, кога, защо, всички тези правила са измислени да не се случват ПТП-та. Ако джигита беше сам в цялото кръстовище, и на заден ход да я беше направил тази каскада, нямаше да е проблем. Проблема е, че го правят в трафика, на всяко кръстовище, че и на прав път, карат все едно са сами на село. Затова ни трябват трафик камери, но камерите елиминират на 90% подкупите. И искат работа. Да се пращат глоби, призовки, да се събират. А 90% е едно много добро начало, това са десетки хиляди глобени джигити, всекидневно. Все пак не може да научиш маймуни на азбука за 2 дни, твърде амбициозно е... ако въобще успееш. А който има излишни 200-300лв на ден нека си плаща за подкуп, нека си е джигит на първо време, такива не са много, наркодилърите, европроектантите, и други усвоители, като брой не са много наистина. В сравнение със сегашното положение, в което човек се чуди дали няма да се приземи някой джип върху него. По таван.
+3
 
 
Е гати от утре взимам късметлийската брадвичка и ще ги догонвам понеже няма закони
на 26.05.2017 г.
0
 
 
Охо охо това е нищо бе,това вече даже не се брои. Сега в момента на този тип светофари модата е когато си за наляво да караш в лентата която е най-свободна била тя и най дясна! Когато те хване червеното и пусне тези за наляво ти си прецапваш от най-дясна през средната защо и онези чакат и си завиваш като пич заедно с тези дето са си в лентата за на ляво. Умни светофари немогат да се справят с подчовеци а само строг контрол и люти глоби!
+6
 
 
Не че оправдавам нарушителя, но това си е за категория "леки провинения" като гледам какво става по пътищата. На знак "СТОП" никакво спиране поглежда ме и ако аз не спра въпреки че съм с предимство ще мине през мен. На червен светофар си прави десен завой все едно е сам на нивата и като му свиря ми вика "ти пъ къде се пречкаш, не ми ли видя големия джип".
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: