ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Staropramen претворява автентичния дух на Златна Прага в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:58 / 02.06.2017Коментари (1)4043
От утре емблематичният квартал на града под тепетата ще бъде домакин на изключително вълнуващо събитие, което ще донесе истинска бирена наслада на своите посетители - за едно свежо и незабравимо начало на летния сезон. Фестивалът за градска култура "Капана Фест" Лято 2017, придобил известност и голям авторитет сред творческите среди у нас, заедно с Пражка бира №1 в света - Staropramen, ще посрещне всички почитатели на творческите изживявания. От 2 до 4 юни включително, несравнимият Пловдив ще срещне емблематичното чешко пиво с ентусиастите, готови да превърнат дните на фестивала в запомнящо се пътешествие до Златна Прага.

Премиалната марка е генерален спонсор на тазгодишното издание на феста и има удоволствието да приветства и изненада всички негови посетители. За да могат те лесно и бързо да открият Staropramen и неговите два вкуса - Lager и Dark, на територията на "Капана Фест" Лято 2017 ще бъдат разположени няколко пункта, които ще разпространяват неповторимата пражка атмосфера всеки ден. Работилницата Staropramen ChefXperience e eдна от локациите на Пражка бира №1 в света, която ще представлява своеобразно кулинарно изживяване. Шеф-готвач Росен Чакъров ще представи най-добрите комбинации между Staropramen Lager и Staropramen Dark със специално подбрани ястия от новата платформа на бирата. Вкусовите характеристики на предложенията от менюто на шеф Чакъров ще допълнят перфектното усещането, което носи премиалното чешко пиво и ще очароват всички гости на фестивала. Любителите готвачи могат да изпробват демонстрираните рецепти в домашни условия, следвайки онлайн рецептите в платформата за бира и храна на сайта на Staropramen.

Още по-специални моменти очакват посетителите, избрали да участват в играта, организирана от Staropramen. "БОГАТИЯТ ВКУС НА ЖИВОТА" ще направи бирената наслада едно авантюристично преживяване за вкусовите рецептори. Тя се състои в дегустация на Staropramen Lager и Staropramen Dark и препоръчаната към тях комбинация с превъзходно ястие за още по-богат вкус. Целта е да бъдат разпознати съставките на опитаната храна. Броят на отгатнатите съставки ще определи и каква награда ще спечели всеки, избрал да прекара първия летен уикенд в автентичния дух на Златна Прага.

Staropramen е символ на чешкото пивоварно богатство вече 148 години и като такъв не спира да радва ценителите на висококачествената бира. Не само безспорните вкусови характеристики и ненадминато качество, но и оригиналното присъствие сред любителите на марката са предпоставка за искреното желание на Пражка бира №1 в света да удовлетвори всички, зажаднели за свежи емоции и бирено настроение. Станете част от Staropramen и всички комплименти, които той е подготвил за вас, и изживейте едно автентично пътуване до Златна Прага с "Капана Фест" Лято 2017 и Пражка бира №1. Na zdravi!
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А какво стана с автентечния дух на КАМЕНИЦА-та ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Черно тото
Купа на България, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: