ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спука се още един трансферен балон на Крушарски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:59 / 19.07.2017Коментари (40)8181
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски удари на камък в привличането на нов нападател, опитвайки се да замаже голямата глупост около скандала с Мартин Камбуров, който доведе до напускането на легендата, установи Plovdiv24.bg.

Умело тиражираният от ръководни фактори на Лаута слух за привличането на бившия играч на ЦСКА Стефан Николич са оказа просто спукан трансферен балон. Черногорският нападател ще играе в румънското първенство и това е станало ясно още в понеделник - денят, в който бе разпространен слухът за неговото идване на Лаута.

Със същия успех ръководството на Локо може да пожелае и Димитър Бербатов - той също е свободен агент в момента...

Още по темата: общо новини по темата: 228
05.06.2018
01.02.2018
29.01.2018
18.01.2018
13.01.2018
13.12.2017
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 19.07.2017 г.
0
 
 
бе кой ни брои нас за живи , та да дойди на Лаута . да е жив и здрав господин крушарски още много години да ни радва , чи без него няма смях
на 19.07.2017 г.
0
 
 
Един велик отбор със славна история, не може да го засенчиш дори и на теория. Във всяка една игра,победата преследваме и всеки верен фен в агитката приветстваме. В трудните моменти един зад друг заставаме. На нашия отбор до гроб верни оставаме, че сме винаги напред сега нека да докажем, и тъпите критици нека просто да размажем! Враговете ни и тях до един ще избием, не ни пука от нищо в който и квартал да идем били сме малко ли?!?...да бе верно! Затва ли цял Пловдив е облечен в бяло и черно! Заедно ще изкачим шампионския връх, ела и знамето с мене вей,до последния си дъх! Продължавай,развявай черно-белия флаг красив да дигнем чаши и да кажем наздраве за Локомотив! [Припев]:1x Един отбор,една цел,една идея черно-белия цвят-за него аз живея една идея,една цел,един отбор и нека всички заедно да викаме във хор: ЛОКО Пловдив,ЛОКО Пловдив,ЛОКО Пловдив ЛОКО Пловдив,ЛОКО Пловдив,ЛОКО Пловдив ЛОООООКО Пловдив!!! : Победа след победа мачкаме като локомотиви! Aко искаш-ела опитай се и спри ни!!! Нищо,никога духовете ни не ще сломи, огъня в сърцата да гори ще продължи! Да,доста сме и мажем-разбиваме наред за играчите в отбора огромна доза Респект. За да ги обуздаеш трябват звероукротители, няма нужда да казвам кои пак са победители! Същите онези гордо тъпчейки зелените килими несъмнено смърфовете са непобедими! Черно-белият отбор готов е пак да гази, да зе пазят всички жълти пе****си! Най-добрите сме мисля,че е пределно ясно с нас да си натясно знай става опасно... Нека с нашто шествие сега да разтресем земята спасявай се,за да не ти падне главата!
на 19.07.2017 г.
0
 
 
иииии ба*ти кефа бербата аку доиде ф локуту
+1
 
 
Жълтия циганин baionzi да не е умрял, че още не се е обадил. Аллах да пази жълтите мангали, че като гледам бая са се разпенили в темата за гранда. Ами така е, какво да коментират за тяхното Сдружение. Всичко при тях е пълен цирк и мъгла. Колко милиона задължения имат, само един Аллах знае. Кога ще им вземат базата, също виси на косъм. А за това, че няма да завършат сезона е почти сигурно. После ще вдигаме плаката СБОГОМ ЖЪЛТИ К У Р В И.
0
 
 
Какъв е тоя Николич?????Дона е поканил Неймар и Златан!Единият от двамата на 100 процента ще се съгласи да му плащат с варена царевица!!!!
+1
 
 
Още една стенограма и ще ни се молите играете на Лаута! Ей, мустакати наложници мои!
0
 
 
Обявявам конкурс "Познай какво гледат двамата на снимката". Давам първото предположение - гледат рекламен плакат на "Мастика Пещера". Така де. С такива влажни погледи...
-3
 
 
Преди 2 дни Войн Войнов заяву, че докато няма нищо сигурно на 100 процента, няма да каже и дума! Това е единственото официално инфо по въпроса! Нищо лошо не е станало. Даже напротив! "Странното" е защо все в Локомотив и все Крушарски прави "балони", а другите клубове уж не правят??? Един друг клуб от Пловдив от два месеца търси таран, а медиите обявиха поне 5-6 "сигурни" имена?! Венци Христов,Мартин Тошев, Димитър Рангелов и няколко тъмнокожи играчи....! Е, нито един от тях не заигра там, но това не бе итчетено от "безпристрастните" медии, като "спукан балон"! В същност, ако медиите наистина бяха обективни, въприсния друг клуб трябваше вече да трупа състояние от бизнеса с балони!?
-4
 
 
А класирането вдясно, просто гали окото.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Дубълът на Локо прекъсна негативна серия с класика срещу Карнобат
Финалът за Купата ще е на стадион "Христо Ботев", но от следващия сезон
Събраха се! Бивши играчи на Локо взеха властта в традиционен български отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: