ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Вегани: Все едно педофилите да искат да изнасилват законно деца. Животните са поробени като черните хора преди 2 века
Автор: Васил Динев 20:56 / 29.07.2017Коментари (146)59419
Никола Донев, председателят на Българския вегански съюз, застана пред камерата на Plovdiv24.bg, за да обясни идеята на днешния протест в Пловдив: "Ние просто искаме да информираме хората какво се случва в кланиците и фермите. Мнозина не знаят как се случват нещата. Примерно това, че малките бебета на кравите биват отнемани още на петия ден след раждането и ако са мъжки - директно пътуват към кланицата, ако са женски - съдбата им е да бъдат експлоатирани до абсолютно съсипване. 

Мъжките пиленца пък пътуват към една мелачка още на първия ден след излюпването си, защото те са отпадъчен продукт за индустрията, понеже те не снасят яйца, когато пораснат. Все едно педофилите да се борят за правата си и да искат да изнасилват малки деца. Животните са поробени така, както черните хора преди 2 века". 

Галина Руневска, член на Anonymous for the Voiceless, добави от своя страна: "Организацията ни съществува от 1 година и вече е в България. Целта ни е да се обърнем към младите хора. Може ли да консумираме животни от биоферма? Не, няма хуманно убийство, както няма и хуманно изнасилване".




Още по темата: общо новини по темата: 4
29.07.2017 »
28.07.2017 »
27.07.2017 »
27.07.2017 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Копирах си поста, като реплика: За N-ти път се включвам в дискусията,и със следващото си изказване,моля всички моралисти да ме извинят,но ще цитирам вица: "Какъв е този шум, Джеймс? - Гей парад, милорд! - И какво искат? - Еднополова любов, милорд! - Някой забранява ли им? - ...Не, милорд! - Е, тогава защо вдигат този шум? - Еми, пе***асти, милорд!" Та в тоя контекст-нито аз съм и влезнала в къщите да им коментирам хранителните навици, нито имам желание те да влизат в моята къща,да ми казват аз какво да ям или не. (Та и така за лука,де :) )
0
 
 
За N-ти път се включвам в дискусията,и със следващото си изказване,моля всички моралисти да ме извинят,но ще цитирам вица: "Какъв е този шум, Джеймс? - Гей парад, милорд! - И какво искат? - Еднополова любов, милорд! - Някой забранява ли им? - ...Не, милорд! - Е, тогава защо вдигат този шум? - Еми, пе***асти, милорд!" Та в тоя контекст-нито аз съм и влезнала в къщите да им коментирам хранителните навици, нито имам желание те да влизат в моята къща,да ми казват аз какво да ям или не.
0
 
 
Всичкото веган да изкупува животните, които са за продан за кланница, и да си ги отглеждат докато умрат от старост. Тъкмо ще получим отговора на въпроса "Колко години живее едно прасе?".
0
 
 
Яжте лайна ако искате, ши*ани вегани!
0
 
 
Точно от 2 години съм веган и ставам все по силен и реално нямам умора колкото, а преди консумирах по 10 яйца и 1 кг месо на ден без до се замисля каквоси причинявам. Пробвайте за 2 седмици и ще разберете за какво става дума. Ако не знаете как да подходите към тази промяна, можете да ми пишете или намерете в google има толкова много рецепти и съвети. Да си веган е win-win ситуация, защото хем сме по здрави, хем няма жертви.Месото ви разболява,взима милиони човешки и 60 милиарда животински живота всяка година. Не ни е нужно, нито за здраве, нито за сила.
0
 
 
Браво, тези които се интересуват ще се повлияят - другите още не са достигнали това ниво - иначе ако бяхте направили това с тарелките щеше да има отрицателен ефект - обикновенните хора биха си казали - ако стана веган и аз ще правя такива простотии! За да започнеш да се храниш така, трябва да си пречистил не само тялото си, но и мислите и постъпките - това хората не го проумяват
+2
 
 
А вие преди демокрацията какво ядяхте на Коледа,сигурно киноа с кардамон и някакви китайски марули или дядо ви просто е заклал прасеторџ?Ѓрџ?Ѓрџ?Ѓ
+1
 
 
Смехорията е стигнала до там,че ако тези хора започнат да ядат камъни,веднага ще тръгнат да ни убеждават,че няма нищо по нормално от това,обаче ще се появят и едни други,които ще защитават правата на камънитерџ?Ѓ
+1
 
 
Веганите са психичноболни хора за мен!Всичко е ГМО,ако още някой не е разбрал.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: