ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Суперкупата е жълто-черна!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:05 / 09.08.2017Коментари (40)22413
Ботев успя да спечели Суперкупата на България! Жълто-черните победиха Лудогорец след изпълнение на дузпи във финала, който се игра на стадион "Лазур" в Бургас, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Редовните 90 минути приключиха при резултат 1:1, след като Тодор Неделев (16) откри за "канарчетата", а Вандерсон (47) изравни.

При дузпите Балтанов, Виана, Генев, Бризола и Пламен Димов реализираха за Ботев, а още при първия удар от бялата точка Марселиньо изпусна за Лудогорец.

Жълто-черните започнаха двубоя по-настървено и имаха превъзходство през първите 15-ина минути. Първото добро положение бе в 10-ата минута, когато Лазар Марин изпробва силен удар от около 20 метра, но вратарят Хосе Брун изби.

В 17-ата минута Ботев откри резултата след чудесен гол на Тодор Неделев. Халфът изпълни перфектно фаул с левия крак, като топката прехвърли стената и влетя в горния десен ъгъл на противниковата врата за 1:0.

След попадението обаче Лудогорец осъществи масиран натиск и само късметът спаси "канарчетата" от изравнително попадение до почивката.

Освен това на 3 пъти топката срещаше гредите на вратата, пазена от Даниел Кайзер.

Първо това стана след шут на Марселиньо от фаул в 29-ата минута. Веднага след това Абел Анисе от малък ъгъл също нацели гредата.

В добавеното време на първата част отново Абел Анисе шутира, а топката рикошира в Кешеру и отново се отклони от напречната греда.

Веднага след началото на втората част обаче Лудогорец изравни чрез Вандерсон. Той бе изведен с гърди от Кешеру сам срещу вратаря Кайзер и с диагонален шут го преодоля за 1:1.

Десет минути по-късно "канарчетата" пропуснаха добра възможност отново да поведат в резултата. Цветомир Панов центрира в пеналта, където Фернандо Виана засече с глава, но на сантиметри от гредата в аут.

В 85-ата минута Ботев направи принудителна смяна, след като звездата Тодор Неделев получи схващане и бе заменен с Алваро Юлиано. Малко след това пък съдията спря мача за около минута заради хвърлена на терена факла от феновете на Ботев.

Ботев игра в състав:



Още по темата: общо новини по темата: 24
18.08.2017
16.08.2017
11.08.2017
11.08.2017
10.08.2017
10.08.2017
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Честита купа, канари! Лудогорец игра с най-доброто, футболистите им се раздадоха. Чичо Гошо сигурно беше подочул за готвещата се треньорска смяна и основателно държеше да се раздели с отбора с победа и купа. Всичко това прави успеха ни изключително ценен. Ръководството да прецени, как е най-целесъобразно да се разходват средствата от Лига Европа. Ако са недостатъчни за довършването на стадиона и ако се вложат за строителството му с надежда да се стимулира набирането на средства от дарения от феновете, то това според мен е невъзможно. Феновете могат да съберат примерно сто хиляди лв., а за стадиона трябват милиони!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 10.08.2017 г.
+5
 
 
Едно незабравимо футболно лято! Сезонът на канарчетата!-:) Браво момчета, направихте ни щастливи с дух, борба, воля, майсторство!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+17
 
 
Каква съдба - само за 3 месеца Ботев спечели повече трофеи от Локото през цялата му история. Продължавайте да кълнете, циганки прости !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: