ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев измъкна точка в дебюта на Камбуров за Берое
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:36 / 13.08.2017Коментари (36)12971
© ПФК Берое
Ботев завърши 1:1 срещу Берое в мач от 5-ия кръг на Първа лига. Регионалното дерби се игра на стадион "Берое" в Стара Загора. Педро Еуженио откри за домакините, а Тодор Неделев бе точен за пловдивчани през второто полувреме.

Официален дебют за Берое направи легендата на Локо (Пд) Мартин Камбуров, който се появи на терена в 60-ата минута.

Жълто-черните доиграха двубоя с човек по-малко заради изгонването на Цветомир Панов.

Равенството остави пловдивчани на 12-о място във временното класиране, но вече с актив от 4 точки.

Още в първата минута Фиртулеску намери Мартин Райнов, който премина през Лазар Марин и стреля от границата на пеналта, но Иван Чврорович спаси.

Домакините откриха резултата в 16-ата минута след добра атака, започната от Фиртулеску. Той подаде към Мартин Райнов, който веднага комбинира с Педро Еуженио в пеналта. Последва силен удар в долния десен ъгъл на Иван Чворович за 1:0.

Първата по-сериозна атака на "канарчетата" бе в 30-ата минута. Топката попадна в Тони Тасев, който отправи силен удар, но над вратата.

В добавеното време на първата част Тодор Неделев опита удар от фаул от над 25 метра. Вратарят Перниш обаче не се затрудни и улови без проблем.

Ботев изравни резултата в 57-ата минута след безобразна грешка на Георги Динков. Той се опита да подаде към Павел Виданов, но пасът бе пресечен от Тодор Неделев. Халфът напредна и с десния крак простреля вратаря Перниш за 1:1.

В 73-ата минута "канарчетата" бяха много близо до пълен обрат, но съперникът им извади късмет. Тони Тасев пусна пас в пеналта към Тодор Неделев, който шутира с левия крак, но в гредата.

Три минути преди края Мартин Камбуров имаше шанс да огорчи "канарите", но ударът му от границата на наказателно поле мина над гредата в аут.

В последната минута Цветомир Панов задържа за фланелката Педро Еуженио, а след това реагира остро при отсъждането на нарушението. Реферът Николай Йорданов му вдигна червен картон, а след това изгони от пейката и помощник-треньора на Ботев Иван Кочев. Мартин Камбуров застана зад топката, но изстрелът му срещна стената.

Берое: Душан Перниш, Павел Виданов, Милен Желев, Георги Динков, Матеос Леони, Кохей Като, Мартин Райнов, Педро Еуженио, Карлос Охене (42- Антон Карачанаков), Драгош Фиртулеску, Серджиу Негруц (60- Мартин Камбуров). 


Още по темата: общо новини по темата: 34
15.05.2018
11.05.2018
11.05.2018
09.05.2018
07.05.2018
30.04.2018
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
След успеха за суперкупата и намеренията да празнуваме два дни, след като съм гледал Берое срещу Славия и Дунав, се опасявах да не се получи пак мач, от който отсъстваме! Такива имаше миналия сезон. Радвам се, че показахме толкова сериозна мотивация. Споделям някои от коментарите, Генев и Неделев са класни футболисти, имаме няколко на средно ниво, а някои са и под средното. Големият ни проблем е, че губим борбата в центъра за първа и втора топка, даваме пространства в центъра на противника, а ние не можем да задържим топката в центъра. Всичко това означава контрол на играта от страна на противника. С Алваро вместо Меледже и Крумчо вместо Лазар Марин заиграхме малко по-добре. Имаме нужда от футболисти във всички линии - бек, дефанзивен халф, крило, нападател. Ндонгала се надявам да се сработи с отбора, но няма да е достатъчен. Страхотна игра показа левият бек на Берое. Като изключим Минев, другите ни не са на високо ниво. Това, че противниците ни излизат срещу нас на сто процента, е само в наш интерес. Преди мачовете ни с Пирин и ЦСКА се чувстваше лежерно отношение. Сега всеки знае как ще играе срещу нас Черно море, което ще мотивира нашите футболистите. Всеки отбор вече играе навсякъде срещу всеки на макс. Витоша, Септември, Етър, Верея, всеки ще бъде побеждаван трудно. Българското първенство е с нисък рейтинг, но е трудно. С новите инвестиции най-вече в Лудогорец, ЦСКА и Левски, а и в Берое, Черно море и в някои други, качеството ще се повишава бързо.
на 14.08.2017 г.
+4
 
 
Първото полувреме бяхме голям зян. Това че Берое играли като за последно не им го пишете като грях а и то се отрази на играта им през втората част когато дори можеше и да победим...нямаше обаче да е заслужено. Мисля че сега като си влезем в нормален игрови ритъм с по редки мачове ще започнем да играем по-пълноценно.
+8
 
 
Предвид умората и дежурните ощетявания,съм доволен от отбора!Показаха характер и мъжество.Ръководството трябва да реагира срещу тези съдийски своеволия,защото вече ни писва ,а Ботев заслужава огромно уважение!
+10
 
 
Ей, Тодоре ,Тодоре ! Много си голям, майна!!!
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+2
 
 
Ще имаме още ядове със съдиите. Това всички го знаехме предварително. Нека да сме по-въздържани за съдийските решения, че както ни жулкат картоните, нататък може да се наложи да играем наполовина с резервите. Някои от нашите тук бая се бяха наточили на марулите, та салатки, та ракийки...Ама нещо нагарча марулята днеска. Много трудно влезнахме в мача, второто полувреме бяхме много по-добре, изравнихме играта.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 13.08.2017 г.
+10
 
 
нашта Камба колко гола вкара ? питам за Айшето
+10
 
 
Браво на момчетата. Пореден мач срещу нас играят като за последно. Хеле пък тези смешни марули. Чворович извади сигурни голове. Белият и Кочев успяха на полувремето да променят нещата. Дразнят много тези грешки в средата , при които се губи лесно топката и стават опасни атаки. С едно - две попълнения , отборът ще се балансира още повече. Иначе тази мастия , която се прави на съдия, докога ще се търпи! В последната минута, някой трябваше да застреля Виана, че да даде фаул на пенала. На марулите им даваше фаулове до гол, ама не му върза.
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
zashto plashtame zdravni osigurovki kato ne ni obrashtat nikakvo vnimanie vav bolnicite i predi malko se naloji da otida na chastna klinika da platq 150 leva i da me obslujat kachestveno kakto e redno i vav darjavnite bolnici dnes rabrah zashto ponqkoga h
на 13.08.2017 г.
+8
 
 
Николай Йорданов трябва да стане персона нон грата тук в Пловдив този съдия не за първи път се гаври със Ботев както и със Локомотив в това число това не може да продължава повече
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: