ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотивци отбелязаха 5 години от създаването на една голяма идея
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:18 / 14.08.2017Коментари (17)5096
© ОТС
На днешния ден преди пет години група привърженици на Локомотив Пловдив основаха Организация "Трибуна Спортклуб" (ОТС). Подтик им бе устремното желание за възраждане и разцвет на ценностите, положени в сърцевината на спортния клуб още с неговото създаване.

Съзвучно на първопроходниците, ние схващаме клуба и привържениците му като единна общност, като изява на свободно гражданско сдружаване - призвано да осъществява първом спортни цели, но едновременно и дела просветителски, благотворителни или от всяка полза за общото добруване, обявиха от ОТС.

Ето какво още се казва в съобщението на организацията:

Именно това верую, вплело възрожденски идеализъм и плам, може да бъде прочетено на илюстрацията, която предлагаме - с автентичните думи на едни от най-ранните клубни водачи.

Вярваме и знаем, че днес тези идеали, това гражданско светоусещане, все така разпалват за съзидание, за дела безкористни и със светла промисъл!

Честита годишнина, отесейци: "голямата идея, която ни събира под това знаме, е родена в сърцата!"
Още по темата: общо новини по темата: 158
26.07.2018
25.07.2018
25.07.2018
02.07.2018
01.07.2018
29.06.2018
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Ей БЕЗДОМНИЦИ, културният човек и гражданин поздравява и пожелава успехи а не да плюе и да пише злостни нападки . Но за вас е присъщо ,вие сте си Селяни простено ви е .А към отбора на Пловдив , Честито и още дълги години да Ви радва любимият отбор ! От един фен на Лудогорец.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 14.08.2017 г.
+3
 
 
Абе, Райнов капитан на Камбуров бе?:D:D:D Ха, кво стана с импИратора?
Aнонимен
на 14.08.2017 г.
0
 
 
Честит празник на единствената футболна организация в България, която се занимава единствено с положителни дейности, полезни не само на футбола, а на всички хора! Жълтите хейтъри отдолу, преди да пишат ежедневните си простотии да знаят, че: ОТС изгради невероятен, мемориален парк с уникална чешма в памет на всички черно-бели напуснали този свят! Под тяхна инициатива на входа на стадиона има изградена супер модерна детска площадка, каквато има на малко места в Пловдив! ОТС прави редовно албумчета, за оцветяване и много други ученически пособия за подрастващи! Организацията е един от основните организатори на уникалното за България събитие организирано от футболни фенове , "Черно-бяла Коледа"! ОТС е инициатор на всички инициативи, с които може да се помогне на н6ждаещи се хора, не само Локомотивци! Благотворителни фътболни турнири, както и емблематичните благотворителни дейности за вече напусналия ни футболен гении, Аян Садъков! Да не говорим, за обикновени хора, чиито семейства останаха без един от родителите си!!!.... Членове на ОТС са "виновниците" за да бъдат открити и публикувани доказателства, за истинската година на създаването на Локомотив Пловдив, а именно 1926-та, която бе призната официално от всички институции и днес тя е официалната такава! Членове на тази организация дадоха близо десетилетие от живота си (БЕЗВЪЗМЕЗДНО) за да напишат книга, за историята на Локомотив от първите дни на създаването му! ОТС участва във финасирането на всички хореографии, които се правят на по-възлови мачове, както и е помагала финансово на редица други инициативи! Хубавите неща сторени от гората в ОТС не са само това, но е сигурно, че ще продължат, защото само и единствено в черно-бялата общност е имало и ще има положителни дейности правени от сърце! Такива инициативи не са правени от никоя фенска организация, а тези на ОТС са достойни само за подражание и неспирна реклама от страна на медиите! С желязо и кражби официално се занимават едни други фенове, които сега искат НЯКОЙ да им построи цял стадион? Щото били велики??? Но в същност не са направили дори едно нещо нещо от изброените по-горе от ОТС!
-2
 
 
Не разбирам, защо фенове на Ботев се изказват, някакси неадекватно. Ако имаш желание да пишеш по темата е достатъчно едно: Честит празник, Съграждани! Нека да имаме повече позитивни футболни емоции. Останалото граничи с комплексарщина.
+5
 
 
годишнина от идеята за безплатни кебапи и бира кога се пада?
+4
 
 
В локуту всичко остава на фаза"хубава идея"!Когато опрат нещата до пари,в касичките събират по 76 лв.и 18 ст.Ха-ха-ха!!!!
+7
 
 
Бля,бля,бля-хубави думи,но по-добре ги разяснете на вашите фенове! Особено на тези,които серът (с извинение) в темите за БОТЕВ! Ако не ви разберат,няма да се учудя, все пак по-голямата ви фенска маса е от малцинството.
+5
 
 
годишнина от трибуна Марешки кога ще се празнува?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: