ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев спечели точка при гостуването си на Етър
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:49 / 25.08.2017Коментари (111)12423
© ПФК Ботев Пд
Фернандо Виана откри резултата на стадион "Ивайло"
Ботев (Пд) и Етър завършиха 1:1 в мач от 7-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Ивайло" във Велико Търново. Фернандо Виана (9) се разписа за жълто-черните, а Бадара (31) бе точен за "болярите".

Така "канарчетата" продължават да са без загуба като гости от началото на сезона, като от 3 мача активът им е една победа и две равенства.

Ботев има вече 5 точки, които изкачиха тима на 11-о място във временното класиране.

Пловдивчани имаха късмета да открият резултата още при първата си по-сериозна атака в 9-ата минута. Тодор Неделев комбинира през центъра с Лъчезар Балтанов, а капитанът веднага изведе Фернандо Виана сам срещу вратаря на Етър. Първият удар на бразилеца бе спасен от бившето "канарче" Христо Иванов, но при добавката Виана бе безкомпромисен - 0:1.

Етър изравни в 31-ата минута. Това стана след бърз пробив отдясно на Сашо Александров - Алвеша. Последва центриране в пеналта, където Цветомир Панов изпусна Бадара и той засече с глава в долния ляв ъгъл на несигурния Даниел Кайзер за 1:1. Полският вратар определено можеше да се намеси по-добре при гола, но сякаш бе разколебан от други две ситуации по-рано, когато в опита си да изрита топката комично я прати два пъти в корнер.

В началото на второто полувреме Етър бе близо до пълен обрат след атака на двама бивши играчи на Ботев. Димо Атанасов центрира топката в наказателното поле, където Иван Стоянов я засече от воле с десния крак, но на сантиметри в аут.

В 68-ата минута "канарчетата" претендираха за дузпа. Фернандо Виана бе изпуснат в пеналта, където бе избутан с тяло от Димо Атанасов. Съдията Ивайло Стоянов даде знак играта да продължи.

Седем минути преди края резервата Крум Стоянов бе спънат на метър пред наказателното поле. Тодор Неделев изпълни отсъдения фаул, но вратарят на Етър Христо Иванов улови топката.

Малко след това Иван Стоянов изстреля бомба от пряк свободен удар. Топката рикошира в тялото на футболист в жълто-черно, след което срещна и сглобката на вратата, пазена от Даниел Кайзер.

Ботев игра в състав:



Още по темата: общо новини по темата: 15
11.12.2017
10.12.2017
09.12.2017
09.12.2017
09.12.2017
09.12.2017
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ботев подари точка изгуби 2.Това е най - силната игра като при гола там в бг нямаме равни но не сме ли подготвени в защита даренията са налице...
+1
 
 
Бях се зарекъл да не изказвам мнение по отношение на треньора във Ботев, но... Ок, "Белия е Ботевист, той е един от нас и никога не би навредил на отбора. Работата опира до умения, стаж, знания и т.н. За мене е добре, ако се изпрати на училище (специализация), и да му дадем шанс да покаже какво е научил. А до тогава, да заповяда някой който е завършил и не е бягал от училище. Мисля, че така ще е най-добре за всички.
+1
 
 
За да са наясно всички, какво става, ще ви кажа. В момента има конфликт в клуба между Ангел Палийски, който е много слаб ръководител на аматьорско ниво и професионално работещия и искащ да развива себе си и отбора Николай Киров. Конфликта се състои в това, че за се представим добре са необходими финанси, с които да се прави селекция, подготовка, възстановяване и др. а този който трябва да ги осигури не може или са му казали отгоре, че не трябва, а и малкото които се осигуряват се изразходват "неправилно" да не използвам друга по-точна дума. Последния пример е от онзи ден, когато Белият е поискал от Сълзата сега в паузата на шампионата да се направят пълни изследвания на футболистите и да се закупят хубави възстановителни медикаменти, тъй като не сме правили нито подготовка, нито възстановяване след това "ЛУДО ЖЪЛТО ЛЯТО", което ни се случи. И всичко това срещу скромните 800 лв. Това са много важни неща за всички ,които разбират от футбол, знаят. Отговорът е бил НЕ, нямаме пари. При всичкия този капитал, който осигуриха треньори и футболисти за клуба ни и при изказването на лъжеца, че Ботев вече няма никакви проблеми и е осигурен финансово. Това е само част от нещата в следствие, на които започва оплюването на неудобния за Бат Ачо треньор. Като се има в предвид семейните отношения на Бареков и Палийски и нечистите интереси на тяхния покровител към Ботев, никак не е чудно, че бяха задействани (активирани) разни тролчета като: Кристиян Гьошев-фейсбук, Буфер за скраб, Валентин Михайлов и разни други тук, включително и псевдо журналистчета с ведомствени сайтчета, които са на хранилка и обслужват интересите на въпросните господа. Нека всеки сам да си прецени на чия страна ще застане. По-лошото е че се разделя умишлено публиката на Ботев, от което ще пострада клуба. Защо се прави това ??? TO BE CONTINUED
0
 
 
За всички под мен специалисти/канарчета,а 1912,анонимни и т.н/,които пишат,че нямаме пари,възможности,селекция и т.н,а белото било супер специалист.....съветвам ви да отворите и прочетете Трансфермаркт и ще останете разочаровани!Ботев струва около 7 милиона евро и е плътно след Лудогорец,ЦСКА и Левски!Други отбори с далеч по-ниски цени на футболистите и не получавали заплати от няколко месеца/визирам една Верея/ са далеч пред Ботев в класирането,което пък води по извода ,че вие Специалисти не разбирате от спорта футбол....ама грам и лошото представяне на отбора се дължи не на липса на пари,а на некадърен треньор!
на 26.08.2017 г.
0
 
 
Има ли по лоша съдба от това да си син рогат добитък или циганин с лилаво чейне? Да има и това е да си комплексиран от първите двама папагал! Да живеят диемите на Киро,те ни помагат да се очистим от утайките. Засега от 12 изиграни мача слаби бяхме само в 2,вчерашния и онзи срещу Литекс. Отлични бяхме в двата мача с Партизани,домакинството с Бейтар,домакинството с Маритимо и гостуването на Славия. В мачовете с Пирин,Берое и Черно море бяхме равностойни но взехме точка и точно от там идва разликата и плача на чикиджиите с жълтото бельо. Ако в тези 3 мача бяхме взели още 3 точки тука щяха да се перчат и фукат като пауни ама къде ти от папагал паун не става :)
0
 
 
Всеки който е движил някакъв бизнес или е бил част от него, знае за постоянните висоти и спадове.Същото е и във футбола и във всичко останало.
0
 
 
Егоизма е превзел света, а хората са алчни и нагли.Тази година взехме Купа и Супер купата.И видиш ли, след 2-3 слаби мача и лошата позиция в класирането, редовните недоволстващи изпълзяха.Защото видиш ли изпускаме другите купи.Сега е момента да се замислите, че има поне още 20 отбора с не малко фенове, които също искат купи и титли.Няма как отбор в нашето състояние да диктува "А" група.Ние сме със скромен бюджет, продаваме всеки футболист за който ни се предложи добра оферта и го заместваме със свободен агент.Нека гледаме реално на нещата, а що се отнася до белия, той лови маймуни с трици и няма кой знае каква роля.Функцията му е минимална на този етап.
0
 
 
Идеални сте с тази игра за Б група-Айй каньярие!!
с .. . с. с.с .с с. с.с
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: