ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Черно-белите" фенове към играчите: Вие сте срам за Локомотив!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:12 / 11.09.2017Коментари (21)5505
© Plovdiv24.bg
Официалният сайт на феновете на Локомотив Пловдив излезе с гневна декларация след позорната загуба от Пирин с 0:5.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Локомотив Пловдив е все още това, което е в момента - най-обичаният пловдивски клуб не заради единствената титла, която сме спечелили до сега, не заради звездни селекции, победи над европейски грандове и измислени трофеи!

Локомотив е институция, обичана от цял Пловдив, защото е символ на спортсменство, беска непреклонност и непримиримост, вяра, дух и борбеност!

Всички вие, които бяхте част от позорната загуба за клуба и за града ни, сте срам за Локомотив Пловдив! През годините сме имали тежки загуби, падали сме от доста по-слаби отбори, губили сме точки от изпадащи отбори, но винаги сме го правили с гордо вдигнати глави - знаейки, че отборът е дал всичко от себе си!

Все пак това е футбол и във футбола има както победи, така и загуби.

Това, което боли от съботната загуба от Пирин, е начинът, по който се случи. И това, че тя е следствие от многото зле работещи хора, интриги и откровена некадърност, които станаха част от нашия клуб в последно време!

Показахте, че за вас загубата с пет гола няма никакво значение, показахте тотална липса на идея, на желание, на елементарен срам от хората пропътували половин България, за да ви подкрепят в Благоевград! За това трябва всички да си понесете отговорността!

Г-н Крушарски, Вие вече обявихте, че ще реагирате остро на това унижение и Ви призоваваме този път да го направите повече от твърдо, ако искате този клуб да има някакво позитивно бъдеще и развитие!

С хора без морал, без ценности, без компетентност и амбиция не се гради нещо сериозно. Всички фенове на Локомотив Пловдив сме обединени около едно мнение: че в клуба трябва да се изреже гангрената и то да се реже до кокал!

Нека не се размива отново отговорността, макар и светъл лъч в клубните дела да е назначението на г-н Кузман Маринков. Нека хората отговорни за некадърната селекция начело със спортното ръководство, особено в лицето на г-н Цветков, безхаберното изпълнително дуо в лицето на Росен Коруев и Румен Руйчев, безидейния треньорския щаб на г-н Войнов и помощниците му, както и бездушните и апатични статисти на терена начело с капитана им, да понесат последствия!

Нека достойното поведение стане закон на Лаута! Нека не правим компромис с любовта на пловдивчани! Нека върнем магията на стадиона!

Покажете, че милеете за Локомотив, покажете, че искате да направим нещо голямо в Пловдив! Нека привличането на новия изпълнителен директор не е последното позитивно дело- трябват още дела!

Дела, г-н Крушарски, а не думи!
Още по темата: общо новини по темата: 27
19.02.2018
18.02.2018
18.02.2018
18.02.2018
18.02.2018
18.02.2018
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 11.09.2017 г.
+1
 
 
и за какво обвинявате футболистите-за това че месеци наред играеха без заплати ,играеха и мълчаха.Вместо да им благодарите вие ги хулите.Сами виждате никой не иска да играе на Лаута бес пари.Радвайте са че тез момчета останаха.Сига идва някакъв от Стамбул и щял да бъде с най висока заплата. Ха. Как ли се чувстват тия които са още тук?
-2
 
 
Пак злобни драскащи Жълтурци,хора гледайте си насраните жълти гащи..Цялото ви ръководство си подаде оставките,играете на тренировъчна базо дето не е ваша..Заради нахлул палячо дербито ще е в друг град или без публика...Самуилов не иска акции с 30 милиона задължения,пред закриване сте обаче серете тука!!!
+1
 
 
Бандата гейове да мълчат и да си налягат парцалите,че ако се ядоса Дон Крушар,ще ви бутне и последната трибуна!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 11.09.2017 г.
+2
 
 
да са връща Коко и да ги почвами . с тоя говедар от крушарци няма да стане. ем няма пари , ем нищо не разбира и само бърка работата
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 11.09.2017 г.
+1
 
 
Дон Крюшон е за гонене! Тоя клоун, тоя подвижен цирк! Пълна апатия, безидейност и безразличие към отбора и клуба въобще.
+4
 
 
Не обиждайте така гейовете, че БХК ще ви накаже! По-добре пийте по 5 пиринско наливно и хапнете 5 македонски наденички! Откога ви казваха хората,че с туй атомно нападение сте клоуни..Не закачайте сега момчетата, пийте с цяло гърло- "с цялото си циганско сърце аз обичам теее".. Необходими са винаги палячовци за да има шоу за хората.А комбинацията-палячо+ гей + циганин се оказа уникална!
+3
 
 
Още в първия абзац крещящо личат жълтите комплекси на буферлята!От 50 думи,25 се за жълтИти!"Измислени трофеи"...ха-ха-ха!Ново понятие в БГ футбола!
+2
 
 
най-голямата гангрена е комсомолския секретар. големия бизнесмен дон архентиньо където си прави снимки в южна америка и го боли наклона.кво да вземи мерки като той ги е назначил тея некадърници. обираме баберици където не ги искат другаде, молим се на левски за играчи измислени като някви прошляци. за сравнение при коко (не че ми е любимец) ,идваха качествени играчи ,който след тва ги продадохме на левски ,справка - Гара Дембеле и Де Карвальо. имахме Даксон , Павле Делибашич и т.н. ..... а сега смешковци тея пирин ни разпиляха. 4я гол наща защита пияни по 2ма 3ма ни развинтваха оня пл.николов завалията пада ,залита. абе всички пълен смях. така че фенклуба ако сте разумни замислете се с тоя президент само бреме. замислете се за едно ново начало нали се сещата за кво намеквам от В група ако трябва с юноши. Да не споменавам други отбори са го правили , няма нищо страшно ,даже ще е по-добре. Почетния плаши че без крушарски ще фалираме , абе от ние ся сме цъфнали и вързали.говори така щото и той е на заплатка. ква е направил крушото освен една поляна в говедарци, терен в подарен в неговото село, който си му остава. коко поне седалки сложи и съблекалните оправи и наче и седалки нямаше да има. а забравих и при коко билета беше 5 лв. , а сега 7 на кво основание?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: