ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (15) | Вчера (18)
Ботев спечели безапелационно дербито на Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:17 / 24.09.2017Коментари (151)26738
Густаво Афонсо вкара първия си гол за Ботев точно в дербито на Пловдив
Ботев спечели безапелационно 105-ото пловдивско дерби, което се игра пред празни трибуни в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Жълто-черните победиха вечния си съперник от Локомотив с 3:0. Густаво Афонсо (13), Тодор Неделев (50-дузпа) и Дуде Ндонгала (79) се разписаха за домакините.

Четвърт час "смърфовете" играха с човек по-малко заради изгонването на капитана Ванчо Траянов.

С успеха Ботев настигна Локомотив и двата тима имат вече по 11 точки.

Ботев поведе в резултата в 13-ата минута чрез новото си попълнение Густаво Афонсо, който отбеляза и първия си гол с екипа на "канарчетата". Бразилецът получи извеждащ пас от Тодор Неделев, преодоля вратаря Илко Пиргов и без проблеми насочи топката в мрежата за 1:0.

Пет минути след почивката при центриране от корнер Ивайло Марков игра с ръка в наказателното поле и съдията Станислав Тодоров отсъди дузпа за Ботев. Точен от бялата точка беше Тодор Неделев - 2:0.

Четвърт час преди края Локомотив остана с човек по-малко. Капитанът Ванчо Траянов събори в центъра на терена откъсващия се Цветомир Панов и получи втори жълт картон.

В 79-ата минута Ботев направи преднината си класическа. Дуде Ндонгала отправи шут от 20-ина метра и след неумела намеса на играещия мач №200 в елита Илко Пиргов топката влезе в мрежата за 3:0.



Още по темата: общо новини по темата: 32
31.12.2017
27.09.2017
25.09.2017
25.09.2017
25.09.2017
25.09.2017
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
"2:1-логичното се случи.Още малко ако ви натиснат и работите отиват на разгром "-sandi74 Вси коментатори са ала бала т.е. се убеждават и самоубеждават , а доказване е било необходимо за техния отбор.А тоя горе е най - точен с 2 изречения.Вярно е ,че Ботев е обигран а Левски още куца в началото но който го може си показва... Та понеже правим някаква революция във футболната игра ... се следва логиката... а кога става това - след проява на някви физични закони ... и вече ние сме напред та ще бием когато си поискаме и когото си щем...даже Роси да повика шампи спецовете на ювентината... А тези които я правят и стотинка не печелят в замяна като фенове... това е копи пейс от на гонга форума с гуедата мача но напълно важи за всички наши противници - а Локото не са толкова зле просто никъв шанс и противодействие...
+2
 
 
"Ще ги бием. С юноши - ще ги бием. Това го запомнете - ще ги бием"
+8
 
 
Абе защо никой не се оправдава с рефера, който отсъди "несъществуваща" дузпа и изгони капитана на потъващия параход след два "пресилени" жълти картона?
+10
 
 
искаме нови директори!!!! искаме кибапи!!! искаме другия мач вълчо с таксито да ни вози до маалата и по пет кила ракия от цар киро!!!! ако не ще нахлуваме на тирена с конете
+1
 
 
Истината за Крушарски е, че той, колкото е дал, толкова е навредил на клуба. Според мен, този човек умишлено отряза всички други потенциално желаещи да вземат от акциите и да дават пари за Локомотив, защото се полакоми, че сам може да направи далавера с имотите около Лаута.Затова прецака ирландеца. После стана ясно, че обещаните милиони от Б.Б. не са баш такива каквито си е мислил Крушарски и , че няма ресурс да издържа клуб като нашия нормално. Затова взе да дава на заден ход и да се оправдава, че бил готов да даде акциите - да, ама, след като общината го отряза от мераците да строи луксозни апартаменти. Това е болезнената истина. Този човек няма умствен багаж, нито подготовка да управлява футболен клуб. Ако имаше, нямаше да плямпа наляво-надясно глупости през седмица и да назначава прриятели по чашка, "щото били добри хора".
+18
 
 
Честита ни победа ! Напълно заслужена ! Притеснява ме обаче друго. Дербито с всяка измината година загубва блясъка си. на 50 години съм, наблюдавам това дерби от 1975-1976 г. и по-слаб Локомотив не съм виждал - без нито едно чисто голово положение. И не това е проблема..Нямаше го оня пловдивски хъс, който го имаше при Чико, Бонев, Тумбито, Гочо Василев, а после при Зехтински, Пашев, Бакалов, Ераносян и Садъков. И няма как това да стане с шепа наемници, които не са се разхождали по главната, не са сгушвали гаджета по тепетата и не са изтъркали няколко чифта бутонки по пловдивските поляни...Ботевист съм откакто се помня, но съм пловдивчанин и стискам палци Локото да излезе от тази каша ! И крайно време е БФС да наказва конкретните хулигани, а не цялата публика. Не може да платиш карта за мачовете на любимия си отбор, а да пропуснеш дербито без да имаш вина за това.
на 25.09.2017 г.
+2
 
 
Размазахме локото и сред коментиращите няма много манговци но това не пречи да има олигофрени,които се радват на Крушо и на слабия Локомотив вместо да отбележат уникалния поглед върху играта на Неделев,Меледже и Балтанов на отличната работа от ляво и отдясно на Панов и Минев на гола на непривично сложения като централен Афонсо без грам сработка с отбора и на дебютното попадение на Ндонгала! Вместо да омаловажавате победата на треньора и играчите с некадъвността на съперника и президента им,отбележете че нашата карикатура е още по лоша защото Крушарски направи една трибунка и колкото и да е незначителна и евтина тя изглежда като небостъргач пред това което е направил червения пальо за Ботев. Поне още десетина такива поредни победи трябва да направим срещу локото за да се излекуват от комплексите си тук някои серсеми ;)
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+2
 
 
ЕКСКЛУЗИВНО!!! Новина от последните минути! Крушарски е забелязан да води тайни преговори с Георги Иванов- Гонзо / инжинера/ !!! Само този може да стегне бандата гейове!!! Ха ха ха !!!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Спартак гостува на отбор, който трудно победи в Пловдив
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Капитанът на младежите, който накара Пловдив да се гордее
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: