ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Скандал! Бултрасите обвиниха полицай - фен на Локо, че провокирал екшъна на "Гладстон"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:31 / 25.09.2017Коментари (64)23301
© Bultras.com
Обединени фракции "Бултрас" публикуваха на официалния си сайт скандална информация, в която обвиняват полицай от Първо РПУ на МВР - Пловдив, че е провокирал инцидента на улица "Гладстон", при който бяха арестувани петима привърлженици на Ботев след снощното дерби с Локомотив.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Полицаят от Първо районно полицейско управление Атанас Качаков облечен със суитшърт на Лаута Арми е провокирал инцидента, след който бяха арестувани 5-ма фенове на Ботев.

Въпросният полицай блокира с колата си улицата, по която случайно преминават фенове на Ботев, излиза от нея и отправя заплахи към тях, а един от спътниците в колата му чупи стъклото на опитващ се да премине автомобил с фен на Ботев. Въпреки провокацията феновете на Ботев не са влезли във физическа разправа с въпросния полицай, който е добре познат във футболните среди в България.

Полицай Качаков постъпва изключително "професионално" и звъни по телефона на феновете на противниковия отбор и след малко на мястото се появяват 2 групи от по 20-на фена на Локомотив Пловдив въоръжени с пръти. Интересно защо пристигналата малко по-късно на мястото полиция целенасочено арестува само привърженици на Ботев и нито един от въоръжените фенове от другия тим, нито дори мъжът, който е счупил стъклото на автомобила.

Интересно е сега дали някой в МВР ще намери доблест и смелост да потърси отговорност на въпросния полицай, който не за първи път си позволява да злоупотребява със служебното си положение.

От обединени фракции"Бултрас"

Още по темата: общо новини по темата: 32
31.12.2017
27.09.2017
25.09.2017
25.09.2017
25.09.2017
25.09.2017
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 26.09.2017 г.
-1
 
 
Ти под мен, Митьо селски - голям кретен си!
0
 
 
Важно за футболистите, ръководството и треньорския екип на "Локомотив" (Столипиново), за учениците от училище "Найден Геров", за жителите на гетата Столипиново, Аджасан, Шекер и Арман ма'ала, както и за ултраобратните привърженици на отборчето, основано през 1951 година! Отпечатани са ограничен брой карти на град Пловдив, на които вместо квартал Коматево е написано квартал КОМА. Побързайте да се снабдите, струват само 3 гроша!
-5
 
 
Ние сме боздоми, . ЕО ....ш**ат ли на вечно, .. ЕО ...нямат глас сериозно ш**ат ,ли ни пак ! Химна ви
-5
 
 
Голям пич, мъж и родител ... , а вие жалки подобия на възпитател и улицетворение на сганТтъ на Пловдив . Уважаеми ЖАЛТОКЛЮНИ балвочи къде се месите ... црлувки
-5
 
 
Жълти измислици сезон 1 епизод 2 бити-е*ани пълю forever .
+3
 
 
Ей Айтоско-карнобатско жепейски навлеци, марш в Кюстендил- говедарските ви коптори! Огледайте се в Коматево и след като се натъкнете на копторите с емблемата на жп радостта на гнусните малцинства, тогава ще ми говорите за Коматево! Д@ ви е::а и гнусните мангуст:
-4
 
 
Типичните пу..и ,оцапали са гащите и пак някой им е виновен . Време е тоя мач да спре да се обявява като дерби,просто защото думата дерби означава съперници от един и същ град . Коматево за Пловдив го броят само селяните ,само такива и живеят там .Айде всеки да си знае мястото и нека правим разлика между град Пловдив и област Пловдив.
-5
 
 
Мишки , ВЕЧНО БИТИ-Е*ани .... .. ЗЛАТОРИСТИ БИТИ *БАНИИИ !
+1
 
 
Жалко е за мен, ако това дете на снимката е негово и той се забърква в скандали с ултраси(без значение кой от Локо, Ботев, Левски ит.н.).Всеки си намира майстора и по-добе е ако не си го търсиш!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: