ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Слави Трифонов вече набира хора за политическия си проект, вижте изискванията
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:58 / 25.09.2017Коментари (49)14045
©
Слави Трифонов публикува отворено писмо до медиите, в което призовава тези, които искат да участват в "една безпрецедентна промяна" и да направят "България прекрасно и желано място за живеене. Нормално място за нас, за децата ни, за родителите ни", да му пишат на електронната поща - slavi@referendumbg.com. Шоуменът отново заявява стремежа си да смени политическата класа в страната с нови хора.

Кандидатите трябва да са българи, но може да не живеят в България. Основните изисквания към тях са да са образовани и добри професионалисти в своите области. Също така те трябва да са независими и да желаят да променят страната.

Слави Трифонов задава на кандидатите за неговия политически проект следните въпроси:

"Вълнува ли ви това, което се случва в България? Знаете ли че, за да се подобри начинът ни на живот, трябва да реагираме като общност, а не като отделни индивиди? Харесва ли ви това, което виждате в българските политици? Знаете ли, че те всъщност ни представляват постоянно и нашият ангажимент да ги следим и контролираме е ежедневен, а не се изчерпва само с изборния ден? И въобще, пука ли ви за това, което се случва в България?".

"През всичките тези години задавах въпроса "Защо не се включиш в политиката?" на всеки свестен, талантлив и морален човек, когото срещах. И отговорът винаги, ама винаги, беше един и същ: "Политиката е мръсна работа, не искам да се занимавам с тази гнусотия". Колко логично и страшно. Мисля, че критерият, с който избираме хората, които ни представляват в Парламента, трябва тотално да се промени", споделя Слави Трифонов.

"А, освен че аз мисля така, така мислят и два милиона и половина българи, които безапелационно казаха на законен референдум, че искат мажоритарен избор", допълва водещият на шоуто на Слави.

"В крайна сметка думата "република" идва от "res publica" и означава "общи дела". Защото политиката не е мръсна работа, а мръсните хора в нея я правят такава", завършва посланието си Слави Трифонов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нов бардак със стари к**ви...Славка Учиндолска многократно се е осирала политически.Той е в политиката отдавна...просто след разни други ,като Бюреков идва и неговия ред. Използвани ПАМПЕРСИ!
0
 
 
Абе хора Соровци вие не сте трезво мислещи хора с малоумните си коментари, Явно ви харесва да ви мачкат и да ви правят на малоумни същества. Това нормално ли е цял живот да изплащате кредити, да живеете под напрежение, неграмотните и некадърните да са над нас и да се чувстват безнаказани и да правят каквото си искат, защото знаят, че няма да влязат зад решетките. Всички коментари на трезвомислещи хора са харесани със знак - , а на простаците със знак +. Няма повече какво да кажа.
-3
 
 
всички стават големи оправячи когато показателите са добри и се покачват :) ..... що не се писа политик след инфлациите бе каска :) защо не се писа политик по време на кризата :) ..... сега лесно ..... изсипват се говната ..... с популизъм се взема властта :) кошъмуе ...... фискален резерв пълен :) реактори платени :) ниска безработица :) икономически растеж и тн :) ..... не мерси слави .... гледай си деградивната чалга :) няма да гласувам за теб :)
+2
 
 
Какви изисквания , помияри около него колкото щеш избор голям !
0
 
 
Юруш на таблетите....странно какво иска да промени???Излишък в бюджета от близо 1 милиард ,увеличение на заплати на учители ,военни ,пенсии ,хиляди нови проекти в цялата страна постоянно растящи доходи!Явно на "шоу"мена му е дошло в повече постоянно вдигащите се заплати в София в момента реално почваш на 1500лв. независимо какво ,явно на тъпана му се вдига фонд работна заплата та иска да ни буте едни нови 800 дни с новите лица на умни и "можещи" помните юпитата на другаря симеончо,така ни оправиха ,че още се оправяме от голямото крадене на БСП-ДПС-НДСВ (тройната коалиция) НАЙ ГОЛЯМОТО крадене в новата история .....СЛАФЧО ПЛЕВЕНСКИ БОКЛУК ТОЗИ ПЪТ НОМЕРА НЯМА ДА МИНЕ ЩЕ ОБЕРЕШ ПЛЯВАТА НА МАРЕШКИ И БАРЕКОВ ПЛЮС ЧАСТ ОТ ПОЛУПРАЗНИТЕ ГЛАВИ В БСП НА КОЙТО ИМ Е ОСТАНАЛА ПО ЕДНА МОЗЪЧНА гънка ...ТАКА ,ЧЕ ГОЛЯМ ПРАЗ ПРАВИЛ ПАРТИЯ ,НЯМА СЪЩЕСТВО В ТАЗИ ДЪРЖАВА КОЕТО ИМА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ГЪНКА ДА ГЛАСУВА ЗА НЕЩО ЗАД КОЕТО СЕДИШ ТИ МУТРО ПРОСТА!
-3
 
 
всички стават големи оправячи когато показателите са добри и се покачват :) ..... що не се писа политик след инфлациите бе каска :) защо не се писа политик по време на кризата :) ..... сега лесно ..... изсипват се говната ..... с популизъм се взема властта :) кошъмуе ...... фискален резерв пълен :) реактори платени :) ниска безработица :) икономически растеж и тн :) ..... не мерси слави .... гледай си деградивната чалга :) няма да гласувам за теб :)
-4
 
 
слави открай време си има мечта да събори бойко :) ..... което не изключва факта че е червен боклук :)
на 25.09.2017 г.
-4
 
 
Време е за промяна.Крадливата сган трябва да бъде санкционирана.Дали Слави или някой друг няма значение.Важно е да има положителна промяна. От долу чета подмятания за шоумена. Значи пожарникар може.Мутра-футболист,тенисист и кучкар може,а шоумен не може.Президентът Рейгън е бил филмов-уестърн актъор, а Шварценегер-културист и актъор.
+5
 
 
Тоя се напъва да заеме мястото на гурото в плямпанията , заканите и кухите обещания - досадилият на всички Бареков... Здават ли се избори - веднага от блатото изплуват месии и "супер-оправячи " на държавата, започвайки денонощно да бълват от медии, вестници и билбордове.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: