ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Дани Кики се извини, върнаха го в Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:33 / 26.09.2017Коментари (22)10381
© Plovdiv24.bg
Дани Кики ще бъде реабилитиран в основната група на Локомотив. Футболистът е изявил отново желание да поднесе за пореден път извиненията си на ръководството и треньорския щаб за поведението си след шампионатния двубой с Пирин и да отправи молба да бъде върнат в тима.

След заседание на ръководството, бе решено Дани Кики да получи нов шанс, като от него самия зависи дали ще се възползва пълноценно от него, гласи официалната информация от Лаута.

Той подновява тренировки с основната група от утре и ще бъде на разположение на треньорите, които ще преценят дали да му гласуват доверие в следващите мачове от Първа лига.
Още по темата: общо новини по темата: 27
19.02.2018
18.02.2018
18.02.2018
18.02.2018
18.02.2018
18.02.2018
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Някой пита ли ни нас ,дали го искаме тоя сръдльо да се връща?Това да не е иди ми дойди ми?Той показа ,че не уважава отбора за пореден път.Зума всеки път се застъпва за него.Но аз не желая да го гледам повече.
+1
 
 
А публиката кой и как щте я върне -?????
+3
 
 
Пропуснах да спомена, че този повече не бих желал да играе за моя тим.
Aнонимен
на 27.09.2017 г.
+1
 
 
Детска градина!!! Сърдя се , не се сърдя, ще си ходя, не реших да се върна...Пълна безпринципност в клуба. Така няма да се съвземем никога
+1
 
 
Неподвласните, църкате като мишлета. Нали бяхте много велики. Чета и виждам колко сте жалки. Мишки миризливи.Ще се скъсате да лижете "макарите" на султан Крюшо.Неподвласни никому. Смешници. Страхливци, уплашихте се и веднага на заден ход.За това този "комсомолец ще продължи да се гаври с вас. Да се гаври така както никой до сега не се е гаврил с фенове. Смеехте се на феновете на Ботев заради ДХ. Крюшо го надмина по всички показатели. Сега му се кланяйте и внимавайте за" наклона" банда гейове.Няма такъв базик в българския футбол. Но на вас така ви се пада. Грация г-н Крушарски. Продължавай с униженията, тези неподвласните ги заслужават. Да си жив и здрав и да илядиш.
+2
 
 
Значи няма Биг Брадър, няма Господари на ефира. Такова шоу като циганския катун няма. Ако пуснат един лайф от Лаута рейтинга ще е до небесата. Бабите ще спрат да гледат индийски сериали, тоя цирк ще забавлява цяла България. Един се маха, после се връща, шефа ги нарича гейове, те му се молят за пари… Супер латино сценарий.
+2
 
 
Този има перманентно гумен х*й отзад или ба...
+7
 
 
Пълен цирк сте циганета долни.Това никъде другаде го няма по света!Ако бях фен на Докото лично бих се засрамил и повече това подобие на отборче не бих отишъл да го гледам.
+7
 
 
Трагикомичните изпълнения в задния,мрачени вонящ заден двор на ЭСИ,са в изобилие!Нямате равни в евтините лъжиi,в създаването на митове,легенди,машини....Събирайте се,говорете си,лъжете се,вярвайте си,обещавайте си,утешавайте се от поредната загуба от жълтите и си втълпявайте за подарените ни купи!!!Това на нас КАНАРИТЕ изобщо не ни пречи и няма как да ни даде наклон в кой крачол е жълтият боздуган!!!
+6
 
 
"Блудният син" се завърна! Е, сега вече Локото ще тръгне мощно напред!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: