ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Караянчева захапа Радев: Да пита жена си за беквокалите на Азис, тя нали го харесва!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:35 / 03.10.2017Коментари (33)8753
© Нова тв
Не искаме оставката на президента, искаме да говорим с него. Той е и наш президент, не само на БСП. Това е моят президент, но искам да бъда и аз неговият гражданин на България. Това заяви в "Здравей, България" Цвета Караянчева, народен представител от партия ГЕРБ. "Нека спре военната реторика. Той е държавният глава на България. Никой не ми дава разрешение да говоря така, просто изразявам мнение. Конфликт няма. Ние не сме в парламента, за да се обичаме, няма да се женим. Става въпрос за процедура, с която ще бъдат пръснати пари на българските данъкоплатци. Никой не заявявал, че всичко е насочено срещу президента", добави Караянчева. 

"Аз разбирам, че президентът е военен, но той трябваше да остави своята униформа в гардероба си. Нима той иска онзи парламент преди 89-та година. Сега е демокрация. Какво значи беквокали - това обида ли е, или комплимент към нас. Беквокал е Азис. Да пита жена си, която публично призна, че обича да го слуша, заяви Караянчева.  

"Не живеем в Северна Корея да ни казва някой какво да правим. Няма да си затворя устата да питам. Като трябва да споделя и кажа нещо, никой не може да ме спре", добави тя. Караянчева коментира и оставката на Делян Добрев: "Той е много честен човек и голям професионалист. Това, което се случи беше изключително спонтанно. Парламентът много ще загуби, ако той си отиде. Той е много качествен човек, получава подкрепа от много синдикати и организации. Активистите на БСП обикалят по районите и се опитват да атакуват представителите от съответните райони.

Държавата в момента върви и дава средства. Ето сега например даваме на пенсионерите, даваме за инфраструктура за образование, а ние 4 дни трябва да се занимаваме с Хасково. Госпожа Елена Йончева ще я коментирам, когато излезе с такава схемичка като в Хасково за Каварна. Аз лично няма да гласувам оставката на господин Добрев", каза тя.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
"Аз лично няма да гласувам оставката на господин Добрев", каза тя." Защо няма да гласувате, г-жа Караянчева?Гласуването може да има както положителен, така и отрицателен вот.Ако искате той да не си отиде гласувайте "против".И това е гласуване.
-2
 
 
минаващи :) ..... аз днес няма да те бъзикам :)
-3
 
 
Преврата е готов. Корнелия, кучката на Путин, ще ни вади от ЕС и НАТО. Най-добре да ни оставят една автономна територия, граничеща с Румъния, и умните и красивите да се заселим там. Останлия лош генетичен фонд заедно с мангалите, нека си плащат на Лукойл, ЕРп-тата и всички останали руски офшорки, от които зависи България. Прави се референдум и се гласува. Който иска с учшанката в руското блято, защо да не го оставим? Това е истинската демокрация.
-3
 
 
Тук от дежурните пешки на амбразурата разбрахме,че канар-57,коко динеф,сидер яворов,VeselinK,VVK ,на гьона Баба му и минавания от всякъде Резон...много обичат Деси...и гЪЗИС :)
-1
 
 
Хмм БСП да не са дошли пак на гости в Пловдив?! Като гледам минусчетата...
-2
 
 
"Ние не сме в парламента, за да се обичаме, няма да се женим"... 'Що бе Цвете, тоя Руменчо Радевчо обича да се жени! Но дали "дига самолета", май-май вече му е трудно или невъзможно...
на 03.10.2017 г.
+1
 
 
Караянчева научи ли поне къде е Пекин и на коя държава е столица.
0
 
 
Демокрацията не искали да се чува и друго мнение? Какво общо има музиката която харесва жената на Радев с изказаната от него позиция? Това, че се включваме в пошлата полемика между политиците ни принизява до тяхното ниво.
0
 
 
Има боклуци и боклуци.Като знам,как ожениха Румбата за онзи секЛецарски кон - Деси...малко преди изборите и като гледам каква жена е зарязал заради чалгарската кобила...не се изненадвам,че ако не му напишат репликите от Посрано 20 ,няма и да се обади. А това,че ген.Деси слуша чалга не ме изненадва.То май всичките дето харесват Радев и нея,харесват и Азис.Спомням си,че преди президентските избори дрОгаря се похвали,че Деси го закарала на опера за първи път. Сигурно и на театър е бил толкова.Цял живот легни-стани,дисциплина и порядки....и с тая каунска жилка от харманлийско...от цървул трандафор става ли ? Е как да не си вземе себеподобна цвичка за в леглото!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: