ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Георги, който отмъкна от Grabo 400 000 лева - лице с висока степен на обществена опасност
Автор: Мариана Панчева 20:22 / 05.10.2017Коментари (8)22259
Пловдивските магистрати оставиха в ареста младия мъж, обвинен в това, че е завлякъл "Грабо" с 400 000 лева, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Съдът намери, че е налице основано предположение обвиняемият да е извършил престъпление, което се наказва с лишаване от свобода. Освен това прие, че има опасност да извърши и друго престъпление.

Срещу Георги Петров е повдигнато обвинение за това, че за времето от 18 август 2016 до 21 септември 2017 г. в качеството си на експерт маркетинг към "Грабо медия"АД и в кръга на службата си е възбудил и поддържал заблуждение у други служители на същото дружество. С това е причинил на "Грабо медия" имотна вреда в особено големи размери - близо 400 000 лева, като измамата представлява особено тежък случай.

Прокурорът днес нарече Георги лице с висока степен на обществена опасност, а в залата стана ясно, че той има друго висящо дело, по което е под гаранция от 3000 лева. 

Самият Георги обаче обяви, че не се счита за виновен, към момента прокуратурата не е успяла да събере нужните доказателства за вината му, разпитани са и много малко свидетели. По думите му един от козовете на прокуратурата е твърдението на клиент на фирмата, че е разговарял с Георги за забавените плащания. Според този разказ Георги обяснил, че парите не идват заради хакерска атака. Воден ли е подобен разговор обаче не е проверено от разпечатките на служебните телефони, възрази обвиняемият. 

Защитниците на Петров също бяха категорични, че не са разпитвани достатъчно хора, а обвиненията се базират само на показанията на служителката, която единствена има право да оперира със системата. Самият Георги пък не се е водил на посочената длъжност от 2014 година, нямал е право да оперира с банкови сметки и бил единствено оператор въвеждане на данни. Определението на Окръжния съд в Пловдив е окончателно и не подлежи на обжалване и протест.




Още по темата: общо новини по темата: 3
05.10.2017 »
04.10.2017 »
04.10.2017 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хм, тогава Лидл, Кауфланд и Билла какви са?
+2
 
 
А ако утепаш някой на пешеходна пътека... в тъмното в града със 120км/ч, на голям булевард, те грози "Тате ш почерпи" и "Макс условна"? За едни пари говорим :)
+3
 
 
Излиза така, че по длъжностна характеристика, момчето няма допир до сметки, суми и разплащателни документи. По длъжностна характеристика, момчето се води оператор въвеждане на данни. Предполагам, че управителите на Грабо укриват данъци и НЕ осигуряват своите служители на реална заплата. Освен това, Грабо Медия използва некоректни маркетинг трикове, чрез които заблуждават своите клиенти. Грабо Медия укриват данъци при заплащане с криптовалута Bitcoin.
+2
 
 
Можал отмъкнал мангалите като окрадоха старите хора няма нито един във затвора страшна работа сме ние българите
+4
 
 
А мангалите, които трепят българи безнаказано... те просто са ангелчета. :)
+4
 
 
Не знам дали е виновен и не ме интересува. Но на тия нещастници "ГРАБО" им е малко обирането. Колко пъти съм взимал ваучер и съм имал проблеми с обслужването и нагли фирми, от Грабо никаква обратна връзка. Покрити са като мишки. Отделно, че офертите им въобще не са оферти, а са си нормални цени на фирмите. Тук-таме нещо атрактивно, а като идеш и то или е половин от обявения грамаж или ти извършат процедурата некачествено или въобще не ти я извършат. ОТВРАТИТЕЛНА ФИРМА, заслужават не 400 000 лв., а милиони да им вземат!
+7
 
 
А онези дето завлякоха държава с милиарди, си щъкат оневинени на свобода.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Моторни спортове
Катастрофи в България
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: