ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шефът на пловдивската полиция откровено пред Plovdiv24.bg за войната по улиците на града ни
Автор: Мариана Панчева 08:40 / 12.10.2017Коментари (24)13378
© Plovdiv24.bg
Война по пловдивските улици. Plovdiv24.bg попита шефа на ОД МВР Пловдив старши комисар Атанас Илков възможно ли е тя да бъде пресечена? И уверението му е, че се действа усилено. Решението е насищане на рисковите места с патрули, използване максимално ресурса на пловдивската полиция, преразпределение на силите, пълна непримиримост към пияните водачи... Вече са водени и сериозни разговори с общинската администрацията за реализиране на проекта за поставяне на камери за скорост по ключовите булеварди в града под тепетата.
 
"Пътната обстановка в Пловдив и региона е една от най-тежките в страната", коментира комисар Илков. "Макар спрямо миналата година на територията на областта да са настъпили 154 тежки пътнотранспортни произшествия по-малко, убитите по пътищата да са със 17 по-малко, със 152 по-малко са и ранените, тези цифри не ни успокояват с оглед на това, че ежедневно ставаме свидетели на тежки инциденти. 

Това ни кара да предприемем всички мерки за подобряване ситуацията. Всеки един случай, всяка една ситуация, при която загиват хора или хора биват ранени, трябва да ни кара да сме непримирими. Това ни доказва, че трябва да сме строги към водачите, които нарушават закона по безобразен начин, начин, който води към трагични последици."

Всичко за усилията на органите на реда, вижте в прикаченото видео!









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Г-н Илков, не винаги превишената скорост е предпоставка за ПТП. Спрете да си измивате ръцете с това. Избирателното спиране и глобяване на шофьорите е една от предпоставките за своеволията на пътя. Прикачвам ви снимка от вчера на една дама, която спря почти на средата на улицата, за да си купи кифлички от магазина. Ваши служители с автомобил, обозначен за видеонаблюдение т.е. автомобил на КАТ минаха покрай въпросния автомобил и вероятно респектирани от номера или автомобила се направиха, че не го виждат, въпреки че в същото време три други автомобила чакаха въпросната дама да потегли.
0
 
 
Страната с най-много полицаи на глава от населението в ЕС нямала ресурс от катаджии. Ми то в Холандия положението сигурно е много по-страшно? Вместо да протрстирате за заплати започнете да работите. И то качествено.
+1
 
 
В момента всеки има право да кара както иска. Лява лента с 30км/ч - няма проблем. Със 150км/ч през града и на червено - няма проблем. Няма мигачи, знаци, маркировки, няма насрещно. Паркират като цигани с разстройство, където ги хване. Това са прости и долни организми, не хора, а сапуни. Камерите ще помогнат срещу тези, които са хора и само понякога вършат нарушения. На останалите трябва да им се отнеме правото да управляват МПС. И да не се дава СУМПС на всеки, а само на който може да докаже, че има лично място за паркиране, и че може да шофира пред комисия и записано с камера, след това изпита да се качва на публичен домейн и всеки да може се да види как си е взел книжката! Всички други мерки са само на хартия и с камери ще си бъде същия кокошкарски комунизъм.
+7
 
 
Стига говори неистини,Илков!!!От години ви надуват главите с оплаквания за бул.*Шести септември* в района на Четвъртък пазара!Какво сте направили?!?Колите пак си спират пред вече двете/!!/ дюнерджийници,че цървулите да има какво да млящат.По бул.*Васил Априлов* е същото,а говедата,спиращи на кръстовището с Пещерско шосе пред ресторанта да пият кафе и издумкат една трева?!?Някой да се е напънал да спре моторизираните дебили,които ВСЯКА вечер след 22 часа си правят гонки около МОЛ*Пловдив*?Някой да е спрял лузерите с трошки на 15-20 години и *изкормени* аспуси?Слепи и глухи ли са вашите служители?И за какво ви плащаме заплати от нашия джоб?
+7
 
 
За откровено, не знам, но откровени глупости - категорично! 1) Реторика от времето на априлските тезиси без нищо конкретно. 2) Нелеп опит за заблуда с манипулираната статистика, особено след като наскоро гръмнаха разкритията как точно МВР намалява броя на жертвите в тези справки. 3) Колко УСИЛЕНО се действа? Колкото в "борбата" с телефонните измамници ли на Трето РУ и останалите ли?
+6
 
 
Как ще се справят. Спират на спирките, в самите кръгови. Зад гърба им спрели неоправилно, завиващи неправилно, правещи обратни завои на забранени места. За минаване на червено съм без коментар. Васил Априлов, кукленско шосе, победа- безплатни паркинги. ПРОСТО В Пловдив СЕКТОР ПЪТНА ПОЛИЦИЯ НЯМА
+3
 
 
КАТ са най-големите жалкари, които може да съществуват. Крият се като мишки, а на 5 метра от тях ври и кипи контрабандата, наркотиците и проституцията. Всички са за затвор.
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 12.10.2017 г.
+4
 
 
Говорим си,за да си запазим заплатите. Резултати никакви.
+7
 
 
Изказването на Атанас Илков ме изпълва с топли спомени и приятна носталгия по детството. Звучи съвсем извадена от пленум на ЦК на БКП - "Трябва това... трябва онова... непримиримост... предприемаме всички мерки за подобряване на ситуацията..." :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждат кръгово кръстовище на Кукленско шосе
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: