ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Обрат за стадион "Пловдив", ще го правят само за мачове от родния елит
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:13 / 13.10.2017Коментари (40)23445
© Plovdiv24.bg
Градският стадион "Пловдив" няма да бъде реконструиран така, че да може да приема мачове от европейските клубни турнири, а само от родното първенство, предаде репортер на Plovdiv24.bg.


Ето как градоначалникът коментира днес проблема със стадион "Пловдив":

"Решението на общинския съвет малко ме притесни. От една страна искаме да направим така, че да направим проект, според който стадионът да се случи. Тръгнем ли да си говорим с едни големи картинки, с едни големи концепции, при които накрая парите са такива, за които и не може да помислим, няма смисъл".

"Ще разговарям с Валентин Маринов, който държи правата, къде може да намерим пресечната точка. Тръгнем ли по този път, където да говорим за високи категории, цената ще бъде голяма и ще помоля Общинския съвет да промени решението".

"За нас е важно да имаме стадион, в който да играят първо местните клубове. Вижте какво се случва с Локомотив и Ботев. Истната е, че няма светлина в тунела".

"Общината трябва да има вариант, който да е реализуем. Няма програми, по които да кандидатстваме, затова ще разчитаме на местен бюджет. Идеата е с най-малко пари да постигнем най-много".
Още по темата: общо новини по темата: 205
14.12.2023
20.11.2023
20.06.2023
20.09.2022
14.09.2022
20.01.2022
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тотев,Боко ли ти забрани ? Това се очакваше.София никога няма да разреши най-големия стадион да е в Пловдив. По тази причина стадиона беше занемарен толкова години.
+4
 
 
Иначе софиянци щте гледат националния отбор на телевизора
+5
 
 
Ще ви разкажа една случка. През 1995г. когато бях назначен да осигурим радиовръзката на съдите на европейското първенство по гребане за младежи и девойки акридитационния център беше на стадиона. Състезател и треньор(руснаци) дойдоха да се регистрират. Състезателят каза на треньора. -Вижкакъв стадион са почнали да правят българите. А треньора който беше на около 50г.отговори. -Този стадион от преди тридесет години когато бях състезател се прави. Та направете си сметка каква ни е оправията. Това ако беше в нормална държава щеше да е невероятно съоръжение.
с .. . с. с.с .с с. с.с
-3
 
 
Стадион Пловдив трябва да бъде направен възможно най - бързо, качествено и готово за международни мачове. Селските отбори да си играят в Доматево, Локомотив на стадиона си.
+4
 
 
Няма смисъл да го правят само за елита, или го правят както трябва според изскванията на УЕФА И ФИФА или по-добре нищо да не правят.
+5
 
 
Този стадион, както е сега става за едно нещо - да ги вържем, наредим на едната тъч линията и... докато прегреят РПК и ПКМ .... После - на фадромите и в Марица. После презареждане и пак, и пак, и пак...! На третия ден да се пусне язовир Въча, да ги отмие към Одрин, да не миришат. Ей за това става тоя стадион според мен!
+6
 
 
Най-добре нищо не прави! Така или инъче нищо не е направено за 25 години... Мухлювци имаме за управници и това е! Няма да се оправим никога с измекяри и продажници като тези лъжци. Не се притеснявайте, темата за СТАДИОНА ще е актуална отново покрай следващите избори.
+3
 
 
Защо не го взривят направо и построят на негово място хотелче? Децата няма къде да спортуват, а искат - пълно е с групи от над 20 деца на треньор. Нито свястна закрита зала има, стадионът и той е в ужасно и опасно състояние. Освен от икономическа гледна точка, да помислят далновидно в бъдещето какво е от полза за подрастващите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: