ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо шокира Берое и развали празника на Камбуров
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:51 / 13.10.2017Коментари (40)12932
Локомотив Пловдив шокира Берое с 2:1 като гост в мач от 12-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Стара Загора. Димо Бакалов (23) и Дино Мартинович (70) се разписаха за гостите, а Педро Еуженио (38) бе точен за заралии.

Официален дебют за черно-белите направи дефанзивният халф Раян Фрикеш, а в ложата на стадиона бе и собственикът на клуба Христо Крушарски.

Победата развали празника на легендата на Локо Мартин Камбуров, който днес празнува своя 37-и рожден ден. С успеха пловдивчани натрупаха актив от 17 точки, колкото имат Ботев и Берое.

Още в 16-ата минута "смърфовете" бяха грубо ощетени от главния съдия Никола Попов. Симеон Райков центрира от фаул в наказателното поле, където Милен Желев игра с ръка, но въпреки протестите на гостите реферът даде знак играта да продължи.

Само минута по-късно Симеон Райков проби по десния фланг и центрира за Веселин Марчев. Той стреля мигновено, но Перниш улови.

Така се стигна до 23-ата минута, когато Локо откри резултата. Веселин Марчев изведе Муса Мухамед по левия фланг. Последва центриране в пеналта, където непокритият Димо Бакалов засече с глава и прати топката в мрежата - 0:1.

В 35-ата минута Димо Бакалов овладя пред наказателното поле и изведе Симеон Райков на стрелкова позиция, но ударът на нападателя мина покрай гредата.

Берое стигна до равенството в 39-ата минута. Мартин Камбуров намери Мартин Райнов в пеналта, а капитанът на старозагорци центрира прецизно на втора греда, където Педро Еуженио засече с глава за 1:1.

Локомотив отново излезе напред в резултата в 70-ата минута след мълниеносна контраатака. Пауло Серджо изведе по перфектен начин току-що влезлия Дино Мартинович зад отбраната на Берое. Словенецът финтира излезлия вратар Перниш и прати топката в опразнената мрежа за 1:2.

До края на двубоя "смърфовете" се прибраха в своята половина, бранейки преднината си.

Берое: Душан Перниш, Милен Желев, Павел Виданов, Иван Иванов, Матеус Леони, Мартин Райнов, Карлос Охене, Антон Карачанаков, Борислав Цонев, Педро Еуженио, Мартин Камбуров.


Още по темата: общо новини по темата: 25
23.05.2018
13.03.2018
12.03.2018
10.03.2018
10.03.2018
10.03.2018
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всички истински локомотивци сме доволни от стратегически извоюваната победа! КРУШАРСКИ също я изстрада, затова се радваше като дете! Само пренебрежително малка група фенове искаха да загубим, за да продължат с безсмислените си атаки към ръковдството!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 14.10.2017 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
на 14.10.2017 г.
-1
 
 
В България тези които разбират от футбол не са повече от 30 % дори сред тези които ходят на стадиона! Тази година първите три места ще бъдат точно както са в момента в таблицата и основната борба ще бъде за безценното четвърто място,което 100% гарантира евроучастие. В този ред на мисли локото бе по-добрия отбор и през двете полувремена и само анемичните удари на марчев и на онова циганче райков ви лишиха от по-изразителна победа,за която ви благодарим. Не сме чак такива лаици че да залагаме всичките си карти на купата защото дори за лудогорец шансовете там са не повече от 25% в момента. Ние ще бъдем четвърти защото Верея,Етър,Ч-М и вие не сте мерило за отбор като нашия а с Берое ще бъде трудно,но смятам че шансовете леко клонят в наша полза.
+1
 
 
Ами хубава новина, честито! Никога няма да забравя една тяхна малоумническа издънка "Тракия е наша". С ваша, с наша, с помощта на "Академик Бултекс 99"Пд, волейболната "Марица" и всичко друго в този град, което може да топа топка, трябва да им излекуваме тази мания. Сега погуляйте и се почерпете - Заара падна и е превзета, хе-хе!
на 13.10.2017 г.
+6
 
 
Локо шокира не само Берое, но и всички жълти шамани като Хулдума, байонзи и техните производни, които се бяха наточили да пишат в темата, а сега ще се чудят как да заспят от тази вечер. Тежка нощ ще бъде, тежка за всички жалки жълти доностници.
на 13.10.2017 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
Честита победа.Мисля, че нещата тръгват на добре.От тук само напред и нагоре.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: