ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев: Наблюдаваме една много лоша тенденция
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:13 / 31.10.2017Коментари (24)10070
© Plovdiv24.bg
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив излезе с призив към "жълто-черните" фенове преди домакинския мач срещу Славия в петък.

Ето какво гласи официалното съобщение на КПБП, което Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса:

Скъпи ботевисти, приятели,

момчетата на Николай Киров и Иван Кочев посрещат отбора на Славия София в петък от 17:30 ч. на базата в Коматево. Погледнато от спортно-техническата част, Ботев се намира в изключителен възход. Момчетата редят победа след победа, но за жалост, наблюдаваме една много лоша тенденция. Подкрепата по трибуните не е тази, която е характерна за най-обичания пловдивски тим.

Причините за отлива са много- липсата на Колежа, домакинствата ни в неудобното Коматево, недоверие към ръководството на клуба, мачовете предимно в делнични дни, излъчването на срещите по телевизията и още, и още. Всеки има право на избор, но най-ощетени са тези, които ни донесоха толкова много радости в последните месеци, които продължават да ни радват всяка седмица, а именно момчетата, защитаващи жълто- черната фланелка. Публиката на Ботев им е длъжник, длъжна им е за всяка домакинска победа пред рехавите трибуни в Коматево, длъжна им е за всеки празен сектор при гостуванията.

Разберете едно- Ботев Пловдив се подкрепя на стадиона, Ботев Пловдив не е този и онзи, Ботев е това, което ще остане винаги, а именно неговата история, емблема, цветове, фенове и стадион. И стадиона ще го има, ще се преборим и ще го извоюваме, но трябва да сме много, да докажем, че го заслужаваме, а публиката ни трябва отново да се превърне в страшилището, което винаги е било за нашите врагове. От вкъщи няма да стане, нищо няма да се промени, само може да става по-зле. Оставете настрани всички мотиви и бъдете на стадиона. Момчетата го заслужават.

Билети за Трибуна "Юг" може да намерите и в магазина на ул. "Нестор Иванов" 1 от днес, на цена от 8 лв., а също така там могат да се закупят и ученически билети за мача със Славия, които са на цена от 5 лв.

Очакваме Ви в Южната трибуна, за да поемем към поредните победи! Бъдете там!

Още по темата: общо новини по темата: 12
07.11.2017
07.11.2017
05.11.2017
04.11.2017
03.11.2017
03.11.2017
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
не знам кой ги пише тези глупости но явно е бил най малкото дружинен или партиен секретар....с този пасквил ли ще привлечете публика??А и защо си мислите ,че някой още ви се връзва на писмата от другарче....смешно е!Да ви припомня ли защо няма стадион и как честитихте рождения ден на цецо.....честит рожден ден цецо!СМЕШНИ СТЕ!П.С БОТЕВИСТ СЪМ ОТ КАКТО СЪМ РОДЕН!ПОДОБНИ "ПИСМА" и вопли СА ПРОСТО ЖАЛКИ!ЖАЛКИ СТЕ!
-4
 
 
Никакви ръководства,отбор и т.н. единствената причина е в тази база на която дори БФС не знам защо дава да се провеждат футболни срещи. До 17:00 -18 :00 сме на работа, коматевско шосе е затворено, трябва ти винетка и по околовръсното, я стигнеш, я не. А аз примерно живея до хотел Империал на 5 мин. пеша от Колежа и от 86 г. не бях пропуснал домакински мач. Докато не се вземе някакво адекватно решение и да се построи най-после стадиона публика няма да има.
0
 
 
Доскоро викахме, че отборът не ни заслужава нас като публика. А сега е точно обратното. Ние не сме на ниво. Футболистите играят и се борят. В съблекалнята има настроение. Тази година спечелихме две купи, представихме се достойно в ЛЕ, сега за първенството тръгна работата. Не знам какво направи Киров с тези момчета, но ме кефи настроението с което играят и се борят докрай. Това е един от най-успешните ни треньори. Ние, къде сме ние? Вместо да се раздаваме на трибуните, ние създаваме интриги и мрънкаме. Много мрънкалници напоследък. Какво искат и те не знаят. Пълна подкрепа за футболисти и треньори. Трябва да им го покажем от трибуната.
+4
 
 
противоречите си с Ботевист да е против ръководство или друг Ботевист все едно и тук бъркате ...
+2
 
 
Отлива не е заради базата в Коматево само... мен защо не ми пречи да съм всеки мач там? Как така мога да ходя до Бургас, да съм в сектор Б на Васил Левски... Трагедията е пълна... 90% мрънкала.... А отбора играе красиво, има успехи... Имам приятел, който не е пропускал мач по Христолово време, сега на мач не е ходил от години.... гледа си ги по телевизията... отврат!
0
 
 
Бомби,димки,вмирисани на алкохол неврастеници,комплексари мятащи бутилки,надрусани тийнейджъри с качулки!Ето това са причините да няма публика на базата и въобще по БГ стадионите!!!!Ако съм на ръководството на клуба,без фейс контрол-никакво влизане!По- евтино за Ботев е да играе без тези олигофрени,защото досега от клуба са платили глоби за половин стадион!Знам,че сега" фиенувите" от групи и групировки ще ми натракат минуси.....така или иначе стадиона е единственото място,където разни отрепки могат да се помислят за значими в обществото,макар и за час-два и да избият някой комплекс от безперспективното си съществуване!!!
+6
 
 
За мен причината е липсата на стадион "Христо Ботев". Сигурен съм, че ако мачът в петък беше на колежа щяхме на сме поне 10 000.
+6
 
 
"липсата на Колежа, домакинствата ни в неудобното Коматево, недоверие към ръководството на клуба, мачовете предимно в делнични дни, излъчването на срещите по телевизията." Тоя клуб на привържениците не вижда по-далеч от носа си май...Причината е простотията по трибуните. Аз лично се чувствам несигурен сред свои...Пияни, дрогирани, димки, голи до кръста, нахлувания. Айде няма нужда. Едно време като деца ни водиха съвсем спокойно, сега превърнахме мачовете в свинщина. Това ли е футбола ? Вижте публиките в най-гледаните първенства...Ама какъвто ни футбола, такава и публиката, такава и държавата... ПП до преди няколко години не пропусках домакинство и бях доста често по гостувания.
+3
 
 
Първо - моля да се абстрахираме от всякакви катунари от лаут-джамия, които вчера бяха 300 човека. Второ - посещаемостта в А група е абсолютно смехотворна! Причините са много, но да видим, какво правят т.нар. ръководни фактори от БФС по въпроса? От последните 14 мача имаме точно 3 през уикенда! 3 мача през уикенда!!! Да, много хора и уикенда не идват на мачове, но и колко са онези, които могат да излязат от работа, за да ходят на мач през седмицата? Вчера Русе стадиона бил празен? Ами как да е пълен в понеделник ое 3 часа? Как?! Причини за отсъствието на хора има много, но когато те пращат да гледаш мач по обяд през седмицата, колкото и да искаш, няма как да стане!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: