ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ученик от Търговската с прелюбопитен пост за сбиването, ченгетата и какичките
Автор: Васил Динев 12:40 / 01.11.2017Коментари (20)14896
©
Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса поста на едно от замесените в боя в Търговската гимназия в Пловдив от миналата седмица момчета. Ето какво написа Габриел във Фейсбук:

Здравейте, нека ви обясня ситуацията днес, понеже гледам някои медии направо си измислят свои истории. Като на 1-во време този нежелан елемент с име Н.С. вярва, че е над правила или норми. Е, разбира се не беше сам. Все пак отряд на самоубийци с един член не върви. Гореспоменатия екземпляр ме подиграва и обижда още от 8-ми клас!

Слезнах до тоалетната на 1-ви етаж, но явно не само аз бях пил прекалено много вода. Тъкмо да излизам от стаичката и изневиделица отгоре някой или някои....бях залян с вода. Чудих се секунди по-късно какво да сторя, а после си казах "Каквото стане - стане! Никогда не сдаюсь!". Щом излезнах С. се миеше на чешмата, а някакъв седеше до прозореца и ми се хилеше - беше очевидно, че знае нещо, имаше и друг отстрани. Този до прозореца ми направи лошо впечатление, затова го попитах дали знае нещо по въпроса.

Обаче това човече продължи да се хили, както не съм в настроение от две седмици...трябваше да науча този индивид (Сигурен съм, че няма общо. Работа на С. е, но трудно манипулираш някого, ако знае, че би пострадал затова подхванах 1-во него). По-късно нашия герой Н. се намеси, заедно с бръснатия си приятел. Честно казано, изглеждаха изненадани (Не очакваха да им отговоря по този начин, но когато цял 8-ми клас кротуваш, оставаш без приятели, абсолютно сам заради такива малоумници....), но не и онзи с бръснатата главичка - беше готов да се бие. 

Имах усещането, че колкото повече удари получавах толкова по-силен се изправях. Вероятното момиченцето на С. го беше страх за него. Принципно не удрям жени, момичета или подобия на такива, но ако беше застанала между мен и него - щеше да види какво е всичко, сторено от нея към мен в 8-ми клас. Както и да е, разделиха ни. Медицинската сестра ме отведе в стаята на учителите до 3-ти кабинет, а за останалите не знам. Обаче имаше един проблем - не можело да ме превърже там, трябвало да отидем в кабинета ѝ. Открихме тримата. Тъкмо започнаха да излизат и 1-вия (хилише ми се до прозореца, по-рано), но очевидно възпитанието му е било проблема. 

Още с излизането и започна "Ще ти счупя зъбите!". Не исках да се започва отново, но се наложи - предизвика ме! (Младежо едната ми обувка е по 3 кг, нося кубинките от 2 години, дори не усещам тежестта им. Не знам за зъбите ми, ама ако се целих в корема ти със сигурност щеше да го усетиш за дълго!) Така че, някои хора решиха да сменим (аз и тези, които бяха с мен) дестинацията....към кабинета на директора. Искаха обяснения, предистория. Предистория за този идиот С. - съжалявам, че не съм му пуснал куршум в смешната глава досега! Бях оставил подарък за едно момиче, който исках да дам на нея, защото я ценя. 

Затова си взех телефона и писах на красивата десетокласничка/яка какичка. Директорката реши, че се хваля на медии за случилото се и се наложи телефона ми да се счупи. Обаче вече бях успял да пиша, каквото трябва на Елиии и пак успях! Надявам се, че са ѝ харесали! После дойдоха ченгетата - питаха, но не разговарям с подобни типове. Когато ме закопчаха реших, че изненадващо как ония 3-мата са умрели и пак аз съм виновен. Отидохме в 2РПУ, а там разбрах, че си нямат и идея от КНИЖОВЕН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. 

Две отрепки - единия младок, който вероятно от дете всичко му е било даденост, а другия старец. Накрая ме обвини тоя дъртия, че съм си стегнал белезниците нарочно, защото съм искал да ги съдя за полицейско насилие... после пък се оказа, че съм им откраднал ключовете и 20 минути търсиха от 200 килограмови шопари някакви ключове, които са толкова малки, че могат да ги хапнат за закуска. В края на краищата, намериха си ключ, иначе можех да се пречупя китката и да си извадя ръката. А за полицейско насилие - не, изобщо/грубо казано. Иначе си изкараха целия богат речник от думи на български език+ диалекти.

"Ти руснак ли си? Гласът ти е леко с акцент. Абе момче говори. Ти да не си педал или с така целия в черно - направо неонацист". Аз му викам на онзи перко "Аз съм от другата страна - харесвам Сталин!". "Тоя друсан ли е". Умирах от смях. След това започнах да се запъвам с културните изрази на български и същия почна да се обажда. "Ъ-ъ-ъ ти си за психиатрията". Все си повтарях, че към хората трябва да се обръщам с уважение, обаче се сещах и как ме бяха изгонили от съда на 13-ти юли. Тогава Надя ми каза "Няма нужда с това "2-ро лице мн.ч." искаш да уважаваш възрастните, обаче заради същите бяхме тук 4-5 часа - няма смисъл".

Единственото, на което ме научиха тия ченгета е това: Българско ченге=идиот, марионетка, мутра, предател, вредител, вреден елемент, ненужен индивид, враг народа, малоумник, ненормалник, шопар, свиня угоена, плондер, небългарин (понеже българите по рождение не са малоумни марионетки, обаче щом тези са..значи не са българи). Опитва да ти внуши чувство на вина, иска да ти влезе в ума и да те накара да се чувстваш виновен. Момченца- аз съм грешния човек! Аз нямам ни съвест, ни страх! Мога хладнокръвно да ви лъжа - Е, вече го разбрахте, но късно се усетихте!

Сбихме се 3-ти път, когато се засякохме в болницата. Е, да ама аз тъкмо слизах, а те се качваха по стълбите беше забавно, но за толкова време унижения ...ще има да страдат! Това беше най-хубавия ми ден в НТГ! Значи запознах се с толкова много хора от 11-ти клас от 2-рата смяна, видях се с една приятелка от 12-ти. А също и с момичета от 11-ти клас.... изглеждат ми по-интелигентни, по-добри са също войнствени, отколкото момичетата в 9-ти или пък в 8-ми клас (8-ми и 9-ти са лигли, интригантки, малоумни) Оказа се, че тея 3-мата били боксьори. Ох, завалииите милички. 3-ма боксьори срещу един беззащитен = една драскотина до окото(на самичкия) и на същия закопчаване с белезници. Хахахах. 

В интерес на истината, опитах и се старах да се вписвам в това общество, но небългарите искаха да ме потиснат- безуспех. Чел съм историята на България за последните 200 години от народ желаещ освобождение до народ, който се самоубива. 49 000 ченгета и 26 000 войника има България, не трябва ли да е обратното? Очевидно е, че някой желае да държи населението в изолация.

*небългари- марионетки/ченгета и всякаква друга плява или паплач в тази страна, която твърди, че национална българска, а в същото време са просто едни шматки, които са материалисти, капиталисти (надали са чак толкова умни)!Сталин избива около 10 000 офицера, които били имало шанс да го свалят, понеже били назначени от евреина Лев Троцки. Генерал Блохин или известен с прозвището "главный палач НКВД" лично разстрелва 10-15000 души, но някои твърдят, че бройката достига 50 000 човека. Един Сталин и няколко такива генерала и тази държава е изчистена! 3:1 и печели 1, важно е качеството. Коледа наближава, затова за хората, които ме смятат за приятел или биха искали да им бъда - много мечтая за Т5000 (500 000 рубли) или руския Сумрак (1 9450 000 рубли).







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво ,момче!!! Трима срещу един е подло и страхливо ...
0
 
 
Интересно ми е, след няколко години, това момченце дали ще е способно да носи папки в някой офис ? Защото явно няма да може да попълни и една декларация.
+8
 
 
В началото се зачудих защо изобщо сте публикували това, особено без редакторка намеса, от която писмото има неистова нужда. После осъзнах, че е добре - добре е, за да видим една представителна извадка на нашите деца, нашето бъдеще. Не говоря само за автора на писмото, а и за неговите съперници. За жалост това е реалността. Децата, мили родители, не се правят само за да се хранят, да имат топъл дом, дрехи и последен модел iPhone. Децата ни отдавна са "изтървани", неразбрали кое е ценно, добро, стойностно, непознаващи що е то уважение, съпричастност, съобразителност или грамотност. Съревновават се за дрехи, маратонки, телефони и Фейсбук постове, сякаш е въпрос на живот и смърт. Това много ме натъжава. Но лично мнение, не искам да ангажирам никого с него. На мен това писмо ми беше полезно, за да разбера още малко за днешните млади.
+3
 
 
Като цяло няма да коментирам написаното ,защото е безсмислено. 1. Аз ще се обърна към родителите на това объркано дете ; МИЛИ РОДИТЕЛИ НАПРАВЕТЕ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ПОМОГНЕТЕ НА ДЕТЕТО СИ -ТО ИМА НУЖДА ОТ ВАШАТА ПОМОЩ (колкото и да не си признава). 2. Младежо сега пиша на теб : Ако някой ти даде това , което си поискал -цитат :"Коледа наближава, затова за хората, които ме смятат за приятел или биха искали да им бъда - много мечтая за Т5000 (500 000 рубли) или руския Сумрак (1 9450 000 рубли)." то той със сигурност няма да ти е приятел . Искрено се надявам да не си глупак и написаното да е просто плод на силните емоции.
+4
 
 
Явно момчето е интелегентно,но не трябва да постъпва просташки!На такива изроди трябва да се гледа с пренебрежение!!Тогава тези идиоти ще се пръснат от яд,че ги е пренебрегнал!Нямаше да се достигне до този бой,в който можеше да пострада!!!
+1
 
 
Явно амфетките вървят много напоследък.
0
 
 
Направо не е истина с какви глупости се занимават тия пубери...
+5
 
 
Не знам дали ченгетата си нямат идея от книжовен български, но на този младеж определено му куца и правописа, и начина на изразяване... за разсъжденията направо не ми се коментира. Обаче самочувствието е като на цяло стадо гъски!
+2
 
 
Явно тук има дълга предистория. Каква, вие си знаете. Но е недостойно - 1 срещу трима!
+1
 
 
От това момче ще стане истински човек и мъж! Да млад е, зелен е, но ще стане! Повече такива млади хора ни трябват!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: