ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев не успя да прекърши Славия, но се озова в Топ 3 на Първа лига
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:22 / 03.11.2017Коментари (34)10505
Ботев (Пд) и Славия завършиха 1:1 в мач от 15-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Иван Минчев (26) вкара за белите, а Стивън Петков (65) за пореден път се разписа за домакините.

Три минути преди края Пламен Димов бе изгонен заради втори жълт картон и ще пропусне следващия мач на Ботев. Славия също завърши в намален състав заради изгонването на Емил Мартинов (89).

С ремито "канарчетата" изскочиха на 3-о място във временното класиране с актив от 25 точки, колкото има и Левски. Пловдивчани обаче имат предимство от прекия двубой, който спечелиха с 2:1 в Коматево.

Славия бе далеч по-активният тим в началните минути на двубоя и логично откри резултата в 26-ата минута. След атака по дясното крило топката бе центрирана по земя пред дъгата на наказателното поле, където Иван Минчев с плътен удар с десния крак я прати в долния ляв ъгъл на вратата за 0:1. При ситуацията вратарят на Ботев Иван Чворович не мръдна.

В края на първото полувреме мощен удар на Тодор Неделев от 40 метра затрудни стража на Славия, но той се разтегна и успя да избие в последния момент.

След почивката Ботев все по-често се задържаше пред вратата на гостите. Фернандо Виана се озова на стрелкова позиция от 3 метра прати топката в противоположния ъгъл на вратата на белите, но стражът отново успя да боксира топката, която отиде при Дуде, но той не успя да я спре.

Последва фаул в краката на Йордан Минев, който остана да лежи на тревата, а впоследствие бе заменен принудително.

В 64-ата минута Ботев се върна в мача с изравнително попадение. Негов автор за пореден път стана резервата Стивън Петков, секунди, след като той се появи на терена. При едно центриране от корнер няколко футболисти и вратарят на Славия се разминаха с топката и Стивън Петков от самата голлиния я прати в мрежата за 1:1.

Това бе гол №6 за Стивън Петков с екипа на Ботев, като всичките са отбелязани от него като резерва, показа справка на Plovdiv24.bg.

Освен това попадението във вратата на Славия бе под номер 200 за Ботев срещу най-стария столичен клуб в елита.

Ботев игра в състав:



Още по темата: общо новини по темата: 12
07.11.2017
07.11.2017
05.11.2017
04.11.2017
03.11.2017
03.11.2017
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Добре ве, "Буфер за скрап" и всички мрънкащи - какво предлагате Вие??? Дайте вашето виждане за това какво и как да се случи... Ама нещо реално дайте... Ок, махаме Киров... и? Кой слагаме? Какви играчи взимаме и с какво ги плащаме? Т.е. кажете какво може да се подобри и най-вече как...??? Хайде, вие сте...
+1
 
 
Днес Локото и Дунав ще помогнат на Ботев да остане на трето място, като победят съответно Левски и Берое.
+1
 
 
Да, в момента сме трети, но при очакваните победи на Левски и на Берое ставаме пети.Така че най-вероятно слизаме надолу.А предвид програмата ни и най-вече играта ни, мястото ни в първата шестица изобщо не е гарантирано.Боже, колко са паднали критериите сред ботевистите, щом на тази слаба и бездушна игра се радваме!Но някои помним славни години със славни мачове.Затова и този сегашния Ботев не ни харесва.
+4
 
 
Пичове стига мрънкане. След първите 5 кръга бяхме в зоната на изпадащите и всеки говореше как ще изпаднем, колко сме зле. В края на първия полусезон сме 3 до момента плюс 1/4 финал за купата и пак мрънкате. Какво искате? То беше ясно, че все някъде ще се издъним. Точката си е точка. Важното е, че не загубихме. Оставете момчетата и треньора на мира. Излизаме с най-доброто, което притежаваме!
+7
 
 
Трето място, 1/4 финал за Купата и кажи речи полуфинал, а някои хора плюят отбора!! Това е безумие. Левски с всички пари на света,ВИВАКОМ,Спас Русев,италиански треньор и играчи на Манчестър Юнайтед са зад нас,а ние сме недоволни. Не знам какво очаквате, някои хора сериозно са заблудени от силата на нашия отбор, в който има 3-4 играчи и всичко друго е от средняк нагоре и самия факт ,че сме в първата шестица е истинско чудо и се дължи както на момчетата, така и на Ники Киров. Та ние не можем да бием Дунав, които в следващия си мач паднаха от Септември в Русе. Подкрепяйте момчетата, който може и на базата да присъства в това безвремие, защото този клуб не знам как въобще съществува,а той се представя великолепно.
+1
 
 
Лошо подреден състав!Стивън бележи всеки мач и не е титуляр,това е или мениджърски контрол на състава или треньорска некадърност!Трети вариант няма!
0
 
 
Липсата на Балтанов в тази схема, която излизаме е доста голяма - нито Меледже, нито Серкан могат да изострят атаката.Добро второ полувреме(и смени)! Ако не беше малкият грък, ги взимахме!Жалко, че никой не играе със Стивън Петков!Само Ботев!
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: