ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Знаков български рекламен бос се подигра с нашумял ресторант в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:30 / 15.11.2017Коментари (77)64705
© Фейсбук
Един от най-големите играчи в рекламния бизнес у нас се подигра с нашумяло заведение в Пловдив след онова, което преживя днес там. Става дума  за пловдивчанина Николай Неделчев. Ето какво написа в социалната мрежа Фейсбук бизнесменът: "Служебен обяд в "Паваж" - един от най-нашумелите ресторанти в Пловдив. На желанието ми да платя с карта ми предлагат да изтегля кеш от съседния банкомат, защото нямат POS терминал! Годината е 2017! Жертва на успеха или по-скоро на манталитета си?!?"

Неделчев е сравнително неизвестно име за широката публика, но в медийните среди е една от най-знаковите фигури. Започва своята професионална кариера през 1992 г. като маркетинг мениджър в Apple Computer България.

През 1995 г. той поема по пътя на предприемачеството и създава първата агенция за интегрирани маркетингови комуникации в България - M.A.R.C.

През 2002 г. компанията слага началото на партньорство с Publicis и от 2008-а година е пълноправен партньор на Publicis Groupe.

Николай Неделчев е член на управителните съвети на Българската асоциация на комуникационните агенции (БAKA), Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) и Джуниър Ачийвмънт България.

Николай Неделчев вярва, че в основата на всеки успех стои способността на хората да развиват своя потенциал. Той е едно от главните действащи лица в процеса по създаването на следващо поколение лидери в Publicis ONE и в предприемаческото общество в България.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
На мен ми дадоха оферта за 50 лв на месец от банката на която съм повече от 10 години клиент . За малкия бизнес само се говори за преференции , а в действителност не е така.
0
 
 
Този експеримент с ресторантчета в Капана е пред провал. В Капана може да се развива бизнес, но той е свързан не с кафенета и ресторантчета, а с други неща. Скоро се очаква фалит на такива ресторантчета.
0
 
 
Това не е изискан ресторант, но е ресторант с претенции
0
 
 
Ивайло Прешелков АБСОЛЮТНО ВЯРНО И СЪМ 100 ПРОЦЕНТА СЪГЛАСЕН С ВАС
0
 
 
Прав е човека!Не всеки има пари в брой в себе си.А и Капана се посещава от доста туристи,хубаво е да ума POS терминал.А собствениците вместо да се цупят и обиждат ,да помислят за такова устройство.Ще улесни доста от клиентите им.
+3
 
 
Аз пък съм на мнение, че всичко това е една добре изпълнена маркетингова акция. Чрез на пръв поглед отрицателен коментар във Фейсбук за нещо незначително и не накърняващо добрата репутация на ресторанта по никакъв начин, се предизвика дискусия, от която като краен резултат доста хора разбраха за съществуването на ресторанта, а други вече знаещи за него си го припомниха и се породи желание в тях да го посетят отново. Аз също влизам в това число! Замислете се, няма нито един коментар от сорта "Никога повече няма да посетя това заведение". Но пък има доста от сорта на "Приходи ми се в това заведение". Ако беше написал нещо от сорта на "Прекрасен ресторант! Непременно го посетете!", дали щяхме да имаме тази статия и тази толкова популярна секция с коментари? Поздрави на маркетинговия специалист Неделчев! Трика му проработи.
+4
 
 
Добавят си функцията за плащане с карта и готово. Това ще е резултатът от тази публикация. И без това си има желаещи да си хапнат там, но пък тогава да видим какви други кусури може да намери Неделчев.
+1
 
 
90% от заведенията нямат пос терминали, тоя от луната ли идва, баси образа :D А в тези, които имат пос терминали ти казват - съжалявам, вече го "чукнахме" в брой :D Парите в брой трябва да изчезнат. Въпрос на време е.
+6
 
 
Ако този пич е толкова отворен в маркетинга със сигурност знае ,че по този начин прави много добра реклама на заведението. Не казва нищо лошо за ресторанта,а просто споделя ,че няма POS.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: