ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Ром от Харманли стана лотариен милионер, но само за 5 минути
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:01 / 25.11.2017Коментари (3)20697
©
Ром от Харманли полудя от радост, след като помисли, че е спечелил 3 милиона лева от лотариен билет. Голямата сума била изписана на онези талони, които запленяват всеки, който вярва, че само срещу няколко лева и много късмет могат да спечелят милионите, съобщава sakarnews.info. Човекът първо изтъркал печелившите числа на билета на най-горния ред и видял числото 5.

След това изтъркал втория ред с неговите числа, на който отново се появила тази цифра. Потенциалният милионер погледнал печалбата под числото и видял, че това съвпадение би му донесло 3 000 000 лева. В този момент издал победоносен вик и започнал да целува ръката на продавачката. На висок глас изразил радостта си от края на сиромашията си на български, започнал да подскача и да танцува. Това привлякло вниманието на хора от съседното заведение.

"Някои дойдоха да го поздравят, като коментираха, че какво като е ром и той може да бъде милионер. А "богаташа" достолепно застана до екраните, където рекламират спечелилите от лотарията и се похвали, че скоро и него ще го дават по телевизията. Щял да си поръча най-скъпата кола, която да го откара в София, да си вземе печалбата. Всички му се възхищаваха и повярваха в чудото, че срещу 5 лева и най-бедният човек, може да стане милионер", коментират жители на Харманли, станали свидетели на прелюбопитната случка.

Продавачката наблюдавала сериозно ситуацията и поискала билета, за да свери чрез компютъра наградата. "Сканира баркода и съобщи на ухиления купувач, че в системата не се отчита печалба. Голямата усмивка на "късметлията" изведнъж замръзна, а той започна да обвинява компютъра, че не е в ред", разказват свидетели.

Тогава съобразителната продавачка внимателно огледала талона, за да види какво неукият ром е правил с него. Веднага забелязала, че човекът просто не е изтрил докрай покритието върху билета. Тя доизтрила полето и до числото 5 се появила и 7-ца. Така числото 57 върнало "милионерът" в първоначалното му финансово състояние, че дори и без последните си 5 лева.

"След тази процедура клиентът започна да изразява недоволството си на майчиния си език, а насъбралите се отново го припознаха като човек от малцинството", коментират харманлии.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Трябваше да го оставят да си поръча "най-скъпата кола" за да го откара в София да си вземе печалбата и после да се чуди как да я изплаща.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: