ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо зададе доста неудобни въпроси след екшъна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:33 / 27.11.2017Коментари (23)19853
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с позиция за скандалните събития по време на мача с ЦСКА-София.

Plovdiv24.bg публикува информацията от официалния сайт на "черно-белите" привърженици без редакторска намеса:

Фенклуб Локомотив Пловдив изразява недоумение от изявленията на представители на публиката на гостите, които не просто не отговарят на истината, а и прехвърлят проблема от болната глава на здравата. Смешно е да се дава трибуна на осъждани за наркоразпространение хора, които да се изявяват като жертви в създалата се ситуация!

Смешно е да се говори за провокация към публиката на отбора с неясно име и град. Самото им съществуване като футболен клуб е провокация към всички фенове на спорта в България, но това не значи, че трябва да се допускат подобни ексцесии, камо ли техните причинители да се иконизират от послушни медии.

Всеизвестно е, че футболните срещи не са срещи по спортен бридж. На тях има размяна на провокации и обиди и от двете страни. В този ред на мисли, оправданието на публиката на гостите, че са отговорили на отправена към тях провокация звучи нелепо като детинското обяснение "ама той започна първи".

Никаква провокация не може да служи за оправдание за разрушаване на чуждо имущество, нахлуване на терена и заплаха за живота на публиката на централната трибуна на ст. Локомотив, където обикновено има много деца и възрастни хора. Не ни е известна законова разпоредба, която допуска и разрешава противозаконни действия в случай на вербална провокация. Последното е проява на самоуправство, а то представлява противозаконно действие.

За непредубедения зрител е очевидно, че публиката на гостуващия отбор, възползвайки се от липсата на полиция на стадиона, е планирала нахлуване на терена. Очевидно е, че имаше лица, които са били подготвени за това и те могат да бъдат установени от видеозаписите от мача. Как иначе да си обясним факта, че имаше фенове на червените с палки на стадиона? Мястото им не е в телевизионното студио, а зад решетките.

Лишено от здрав разум е твърдението, че публиката на Локомотив Пловдив ще търси провокация на собствения си стадион - там, където е най-уязвима на наказания и санкции.

Изразяваме възмущението си от наглите и арогантни обвинения, заявени от главните действащи лица. Искаме отговорно да заявим, че нахлуването на наши привърженици на терена бе реакция на агресията от страна червените криминални субекти и защита на по-умерените фенове на централната трибуна.

Във връзка с това, бихме искали да повдигнем следните въпроси:

Защо органите на полицията не предприеха адекватни мерки, след като в продължение на повече от 5 минути публиката в гостуващия сектор опитваше да изкърти оградата?

Защо се дава трибуна за изява на лица, които поощряваха изкъртването на оградата?

Защо не бяха арестувани на място лицата, които бяха на първа линия на организираната атака, а бяха съпроводени до сектора за гости? Докога такива лица ще ползват протекции?

Кой и как допусна фенове на гостите да внесат полицейски палки на стадиона?

Кой допусна тази високорискова футболна среща да се охранява от частна фирма, а не както е по правилник от полицията?

Настояваме истината да бъде установена, а виновните да понесат своята отговорност!

Още по темата: общо новини по темата: 40
28.06.2018
27.06.2018
27.06.2018
22.06.2018
03.12.2017
29.11.2017
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Аз съм ботевист, но се изкефих как малко на брой локомотивци скачат на по многобройна тълпа. Жалко че подкреплението от зад не се стече да помага, най малкото, психологически щеше да сепне цесекарите. Шопите си го заслужават, виждал съм как нападат няколко фена и майки с деца на Менделеев. Надява един ден да няма омраза между Ботев и Локо, в един град живеем.
-4
 
 
50-60 шопски прасета дойдоха на центъра на игрището ви, набиха ви, потрошиха ви стадиона, флагчето на корнера откраднаха...вий декларацийки пишете.Бравос, мъжка постъпка! А сега остава и отново да направите панаир и да опъните шатрите и да продавате кебапчета и захаросани ябълки. Затова и навсякъде из България ви посрещат с "ци-га-ни"...Истината я видяхме- шопските прасета провокираха боя, изкъртиха вратата и сега се оправдават, че били провокирани/ все едно те стихове на Вазов са рецитирали/.И вие сега-тоя виновен, оня виновен, полицията била виновна най-много! Ами дайте на полицията права- всяка една нормална полиция точно за една минута не само ще овладее положението, ами и ще начука много шопски кратуни. А като не искате полиция - вие защо не им строшихте кратуните?
+5
 
 
Тези които се биха с феновете на ЦСКА са подкрепление на частната охранителната фирма, а не фенове.Те искаха да накажат чорбарите за нахлуването на терена и за грозните скандирания срещу БФС и Боби Михайлов -"пе***аст",многото хвърлени бомбички и димки .Дали всички тези неща са описани в доклада на дежурния делегат или пак Локомотив ще го отнесе.За това Левски и ЦСКА рите си правят каквото си искат .Какво щеше да стени тези наркомани навлезнат на офециалната трибуна с пенсионери и малки деца?И от къде полицията разбра кой е провокирал публиката на ЦСКА като сами казват ,че са били извън стадиона.Всички са подлоги на софийските псевдограндове и ще потулят нещата и Локото ще го отнесе .Ами БФС и Боби михайлов ще си заслужат скандиранията в тяхна чест
+7
 
 
Буди недоумение факта, че нашите ДИРЕКТОРИ се крият и не реагират на шопската пропаганда по медиите. Ментето лъже очевидно! Който е бил на стадиона знае истината! Но...защо ДИРЕКТОРЧЕТАТА се крият???
+7
 
 
Абсолютно адекватна декларация.Това продължава с години и богоизбраните Левски и ЦСКА се толерират по всякакъв начин.И не е важно кой кого набил,а един път за винаги да се сложи край на подобни действия.Ако това беше на мач между Локомотив и Ботев или хайде да не е Ботев,да речем примерно срещу Берое или Пирин,тогава на двата отбора жална им майка.Но когато е с ЦСКА тогава нещата са други.Пак ще има хора нищо"невидели" и това ще са действия "без последтвия за присъствуващите".По заучената схема ЦСКА ще бъде "жестоко наказан" с последно предупреждение.Единствената грешка на отбора домакин е липсата на полиция на стадиона и липсата на строг входящ контрол.Какво се внася и от КОГО и тези индивиди още на входа да бъдат неутрализирани. Защото някой решил да спести някакви пари от охрана и ето го резултата.
0
 
 
Хора стига сте се плюли кой от кой отбор бил Важното е,че Шефа а Полицията и Онзи от фенклуба на ЦСКА-ЛИТЕКС СЕ ОПИТВАТ ДА ПРОКАРАТ НЕИСТИНА. А ИМЕННО,ЧЕ ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКО СА ПОЧНАЛИ ПЪРВИ.ЦЯЛА България ВИДЯ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА КАКВО СЕ СЛУЧИ.ЛУМПЕНИ ОТ ГОСТУВАЩАТА АГИТКА НАХЛУХА С ПАЛКИ,КОЛАНИ И КОЛЧЕТА ОТ ЗНАМЕНА.ПОСЛЕ АРЕСТУВАНТЕ ОТ ЛОКО 7,А ОТ ЦСКА 4.И ТОЯ ДЕТО НА ПЪРВА ЛИНИЯ ЧУПИ В ТЕЛЕВИЗИЯТА..
-2
 
 
господа от лайкучката наречена фен клуб отговора на част от тези въпроси защо тази среща не се охранява от полиция могат да го даде някой от множеството ви назначени директори а той е, че сот илиза по-евтино от полицията. крюшо прави икономии!!! да попитам аз защо вашата публика прекрати дербито с ботев? кой охраняваше тогава срещата и защо няма осъдени?
0
 
 
Че се толерира всичко що е шопско е ясно като бял ден. След като го знаят катунарите, защо го направиха. Тези песни които ги пеят сега в декларацията, няма да хванат "декиш". Давам пример. Същите тези "блядове"им гостуваха като журналисти и на дербито което играхме заради наказание в Бургас. По магистралата се правеха на мъже и нападаха с по 50 човека фенове на Ботев спрели тук там по отбивките за почивка. Съответно снимаха и после гордо показваха как са пребили "жълтурите". Ми то е много лесно 50 срещу 10. Много хвалене много нещо. Сега по същия начин. Предварително всичко е планувано, само боят който ядоха не им влизаше в сметките. И на Джесика са били в очакване и не случайно една част от ултрасите са били ниско долу на централната трибуна. "Пияните блядове" са изпратени като примамка към "оранжевите" и са стигнали дотам с журналистическите си карти. "Журналистите" са подгонили първо загряващите резерви на ГМО-то и оттам започнали да дразнят гостуващата агитка. Другото го знаете. Нека Локо да не плачат като вдовици за х*й, защото този план за провокация го гласят от доста време. Сами си предизвикаха този пердах. Лошо ще е ако отнесат някое много сериозно наказание. Те не стига,че са наказани с този президент ами и сега.....
на 27.11.2017 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-1
 
 
В централната трибуна, пак ли фенове на ЦСКА нахлуха.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: