ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с реми срещу Берое, Камбуров задмина Чико
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:22 / 28.11.2017Коментари (55)13166
Ботев и Берое завършиха 1:1 в мач от 18-ия кръг на Първа лига, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Капитанът Лъчезар Балтанов (35) вкара за жълто-черните, а легендата на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров (83) разочарова феновете в Коматево с изравнително попадение. Така Императора има вече 195 гола в родния елит и задмина легендата на "канарите" Динко Дерменджиев - Чико, който е със 184.

Втори във вечната ранглиста пък е Наско Сираков със 196 гола.

В Битката за Тракия друг гол на Лъчезар Балтанов с глава бе отменен, тъй като съдията Стефан Апостолов прецени, че има нарушение срещу вратаря на гостите, а бившият "смърф" Мартин Райнов пък изпусна дузпа за старозагорци в 25-ата минута.

Това бе 4-о поредно равенство 1:1 за Ботев в Първа лига.

В 25-ата минута Негрут се освободи добре и намери Педро. Той финтира Цветомир Панов, а бранителят игра с ръка. Съдията отсъди дузпа за Берое. Мартин Райнов застана зад топката, но Иван Чворович отрази удара на капитана.

Домакините откриха резултата в 35-ата минута. След опасно центриране на Тодор Неделев от фаул Перниш изби, но Лъчезар Балтанов стигна първи до топката и я прати в мрежата от непосредствена близост за 1:0.

В 63-та минута Балтанов отне топката и изведе Виана зад отбраната. Нападателят бе сам срещу Перниш, но стража отрази удара от близка дистанция.

В следващата минута Ндонгала завърши бърза контра атака за домакините, но отново перниш спаси своята мрежа и изби в корнер. Марин засече центрираната топка, но Перниш улови.

"Берое" изравни в 82-та минута. Цонев центрира топката в пеналта, където Мартин Камбуров засече топката с глава от близка дистанция и я прати в мрежата за 195-тия си гол в елита - 1:1.

Две минути след това при едно центриране в малкото наказателно поле Лъчезар Балтанов засече с глава в мрежата. Съдията Стефан Апостолов обаче отмени гола и отсъди фаул на Стивън Петков срещу вратаря, което пък бе доста дискусионна ситуация.

"Ботев": 99. Иван Чворович, 2. Цветомир Панов, 70. Пламен Димов, 23. Йордан Минев, 24. Лазар Марин, 14. ЯЯ Меледже, 17. Лъчезар Балтанов (к), 8. Тодор Неделев, 29. Дуде Н'Донгала (73′ - 10. Серкан Юсеин), 93. Густаво Афонсо (89′- 11. Тони Тасев), 9. Фернандо Виана (69′ - 20. Стивън Петков);

"Берое": 12. Душан Перниш, 3. Милен Желев, 4. Кохей Като, 5. Павел Виданов (46′ - 6. Иван Иванов), 7. Мартин Райнов (к), 8. Карлос Охене, 20. Матеус Леони, 21. Серджиу Негрут (75′- 10. Борислав Цонев), 26. Камен Хаджиев, 71. Антон Карачанаков (54′ - 9. Мартин Камбуров), 77. Педро Еуженио;

Още по темата: общо новини по темата: 34
15.05.2018
11.05.2018
11.05.2018
09.05.2018
07.05.2018
30.04.2018
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Гледайте внимателно записа! В момента на подаването Каламбуров беше в засада зад цялата защита на "Ботев", но предвидливо, инстинктивно и мигновено се дръпна назад, за да посрещне топката с подстриганата си като молив глава, при което вече беше покрит, и майсторски (това му го признавам!) насочи топката в мрежата. А при отменения втори гол на Лъчо Балтанов нямаше никакво съприкосновение между него и вратаря Перниш, който артистично падна (по-добър актьор беше, отколкото Виана срещу чорбарите!), за да изпълни предначертания от БФС резултат (след като измислената дузпа срещу "Ботев" не успя)...ОчевАдно, "Ботев" е в списъка на "низвергнатите" от БФС (за радост на НЕпловдивския клуб...
на 29.11.2017 г.
-2
 
 
И при трите ситуации посочени от Ботев, съдията е прав и е отсъдил правилно. 100 процентова дузпа за Берое за игра с ръка, даже се спести жълт картон на Панов, който спира голова атака на Педро Ауженио като спира и отклонява топката умишлено с ръка... Второ.Няма никакъв удар от страна на Кохея Като. Ако се разгледа добре положнето се вижда че японецът удря с ръка по земята, а не по противника. Третото положение е най-безспорно и правилно отсъдено от съдията. Абсолютен двоен фаул от страна на играчи на Ботев срещу вратаря. Първо Пламен Димов удря по крака вратаря, след което Стивън Петков го натиска по вратът и не му позволява да скочи за високата топка. Съдията заслужава само похвали, че не се изплаши от глутницата по трибуните и си свири честно и това което виждаше за разлика от много други съдии които в Коматево редовно правят реверанси на домакините. Примерите са десетки в това отношение. Надявам се съдийската комисия да похвали главния съдия за мъжкото му поведение в този мач...
на 29.11.2017 г.
+2
 
 
Фенове на отбор който не е отбелязвал гол от лятото да не коментират,че е смешно! С Берое ще се борим за четвъртото място което е сигурен участник в ЕКТ,но накрая ще играем и ние и те тъй че спокойно.
-4
 
 
Аве това момче от Берое който вкара гола да не би да е онзи същия който заби задната ножичка на Лаута в дивия на Ботяфъ.
с .. . с. с.с .с с. с.с
-4
 
 
Мрънкачите, след дузпата дадена за симулацията на Виана срещу ЦСКА мълчание! Сега мрънкане, .... до кога?
+2
 
 
Белият, не разбирам нещо - като не върви в нападение, и то вече четвърти мач, защо не се пуска втори нападател? Кой да я вкара иначе? Така поне гледам правят навън. И второ, хайде поне сто центрирания на тренировка да се правят, докато най-накрая спрат да ни вкарват по един и същи начин. Днес Димов само кафе дето не го черпи. Какво беше това въртене при центриране от 30 метра? Вратарчето и той така обича да ги гледа тези топки как летят. Иначе, има и много хубави работи в отбора. Всички ги виждаме. готов съм да ги прежаля тези четири хикса при една победа на Герена , например. То каръка с тези пропуски няма да е вечен.
+3
 
 
Отвратително,вулгарно и безочливо съдийство! Ей ръководството ,пак ли без реакция???
Сподели какво ново....
на 28.11.2017 г.
-4
 
 
Поздрави за ИМПЕРАТОРА ! ЧЕСТИТО !
+7
 
 
Поздравления за целия отбор! Момчетата показаха много добра игра, доближиха се до върха на възможностите си! Неприятно е, че не можахме да спечелим, по-важното обаче е, че надиграхме Берое. Като имам предвид голямото им превъзходство в мача им със Славия, бях скептичен, че ще можем да се противопоставим толкова успешно. Ние със Славия нямахме подобно игрово превъзходство. Добра игра във всички линии, като особено съм доволен от играта в средата на терена. Пропуквахме се малко, не оставихме много шансове на противника. Имахме добри атаки, страхотни извеждания. И стигаме до гола! Виана отигра положението си небрежно, слаб удар в ръцете на вратаря, може би се опита да го прехвърли. И със Септември най-чистото положение беше неговото, според мен. Ндонгала и Афонсо направиха всичко както трябваше и не могат да бъдат упрекнати. Неделев при фаловете не е ефективен както досега. Ндонгала застава заедно с него зад топката и ако той понякога изпълнява, да речем във вратарския ъгъл, ще бъдем по-непредвидими. Накрая Стивън стреля със всичка сила. Беше извън наказателното поле и сила беше нужна. Отмененият гол е беспорен. Странното обаче е, че никой не търси отговорност от петите съдии. Те са най-близо до ситуациите в наказателното поле. И в този мач, и при гола на Левски с Верея, съдиите зад линиите носят основната вина. Подобно е положението и с червения картон на японеца, страничния беше близо, с лице към ситуацията и видя превъзходно удара в лицето!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: