ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Новата любов на Плевнелиев: Папараци стоят пред дома ми, коли ме следят!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:03 / 30.11.2017Коментари (26)10878
©
Новината за връзката между водещата на прогнозата за времето по NOVA Деси Банова и президентът на България в периода 2012-2017 г. Росен Плевнелиев буквално взриви публичното пространство. През последните седмици те се превърнаха в най-обсъжданата двойка у нас. И двамата предпочитат да държат личния си живот далече от прожекторите. Специално за зрителите на "На кафе" обаче те решиха да разкажат историята на любовта си, пътуванията и общите планове за бъдещото.

"Знаех, че рано или късно тази бомба ще избухне. Всичко обаче надмина очакванията ми. Не бях готова за чак толкова голям медиен интерес. Папараци стоят пред дома ми, коли ме следят. Опитвам се да гледам от веселата страна на нещата", споделя Деси Банова.

"Деси е много смела, тя е герой. Денонощно я преследват. Не искаме по никакъв начин да парадираме с известността си. Не сме влезли в ролята на знаменитости, които на всяка цена искат да обикалят телевизионните студия. Нито искаме, нито можем да скрием любовта си. Молим и за спокойствие. По-добре да кажем истината тук, отколкото някой друг да я напише и манипулира", каза Росен Плевнелиев.

"Заедно сме от малко повече от три месеца. От самото начало имахме честен подход към всички. Нашите близки и приятели, бившите ни партньори и децата ни разбраха. Давахме си сметка колко е важно да бъдем коректни. На никого нищо лошо не сме направили, свободни сме и имаме пълното право да се обичаме. Заедно генерираме още повече позитивна енергия", каза още Плевнелиев.

Първата среща на Деси Банова и Росен Плевнелиев е през 2014 г. на форум на ООН за климатичните промени в Ню Йорк. Срещата и разговорът са били напълно и само професионални. Тогава и двамата все още са обвързани с предишните си партньори.
"Още тогава ми направи впечатление, че е невероятно отзивчив, скромен и достъпен човек", сподели водещата на прогнозата за времето.
"Спомням си как Деси успя в една много комична ситуация, в която нямаше камера, да се справи. Самото това действие ми направи изключително приятно впечатление", разказа Плевнелиев.

Искрата на любовта между двамата пламва на официалното раздаване на наградите за полет в изкуството "Стоян Камбарев" на 24 април тази година. Следва интензивна комуникация основно с SMS-и. През юли пият първото си кафе заедно, а през август вече пият кафе в Гърция, както самите те се шегуват.

Двамата признават, че това, което се случва с тях, е толкова силно, че ги е завладяло изцяло. Деси Банова сподели, че всеки ден благодари на Бог, че я е срещнал с Росен Плевнелиев. Тя винаги се е възхищавала на интелекта му и силата на характера му, защото е преминал през най-голямата трагедия в живота си - да загуби дете. Това не го е озлобило, а напротив - мотивира го да мисли за останалите и да прави добро.

"Господ изпраща такива тежки изпитания само на добрите хора. Това, през което той е преминал и след това е продължил напред, за мен е много голяма сила на характера", признава Деси Банова.

"Той е страшно открит, честен и искрен. Толкова позитивна и хубава енергия. Нещо, което в днешно време не се среща често. Невероятно интелигентен", продължава водещата на прогнозата за времето.

"Ние сме сродни души. Деси е не само невероятно добра и нежна, но и много специална, интелигентна. Има кауза и се раздава непрекъснато", каза за половинката си президентът Плевнелиев.

Той каза още, че това, което им се е случило, не е било планирано - двамата просто са се намерили в подходящия момент. Той я приема като подадена от съдбата ръка. Двамата са изключително отдадени родители. Запознали са децата си, които приемат връзката им нормално. Отношенията им с бившите половинки, с които са се разделили много преди да се срещнат, са абсолютно коректни.

Те признават, че са огорчени от лъжите, които са се изписали за тях в някои жълти медии. Наскоро излязоха първите папарашки снимки на двамата от лондонско летище. Двойката коментира, че тези снимки са от предишно тяхно пътуване, информацията също не отговаря на истината. Никого не са пререждали, казали са им, че полетът е препродаден и те са чакали повече от час в кафене на летището както всички останали.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
С това почистване на реномето на гоцеделчевския помак, с което са се захванали, според мен си правят подготовка за следващ мандат :-) Въпреки, че май Тиквата ще е следващият по ред. Какво обича в секса ирландската пастирка нощем и републиканският астролог денем - също не ми е работа. Преди да го кандидатират обаче, трябва да му направят мозъчна трансплантация. Толкова прост, арогантен и лицемерен Президент тази държава още не беше виждала. Типична европейска проститутка. Няма ли толкова по-достойни мъже в тази клета държава?
-1
 
 
Много ми е кеф,когато разни платени форумни уБитаци,злобеят и завиждат. Дали е пе*ал или е мек,не знам,но се досещам,че да имаш 3 деца(вече 2),да имаш два брака и сега да имаш по млада жена до себе си...вероятно е защото имаш пишка ,която не само пикае.Разбира се има и портфейл и акъл за да е ексПрезидент ,а преди това да има успешен бизнес.Каква е Деси Банова се вижда.Това,че вие не виждате си е ваш проблем :) За вас КУРнелия Сланинова и Деси Радева са еталон :))))
0
 
 
Завиждате ли им , мишки форумни?!?! Какво обсъждате хората, нека си се обичат?!
+4
 
 
Еднополовата лИбоф е извратено нещо . От нея се раждат безпризорните вегани,хюмнета, гумени кукли , страпоните, безаркохолна бира, безкофеиновото кафе и т. н .Деса е параванче
-5
 
 
прецедента потник да гледа и да се учи как се сваля готина мадама :) .... тъпа селянка и баба знае :)
+5
 
 
Въпреки,че миех чинии докато ги слушах сутринта,направо ми се доспа.
+4
 
 
За теб мъжете свършиха ли ма бейбии,че се излагаш с този
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: