ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
"Лаута Арми" за мишките, полицията, честта и мъжкото поведение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:05 / 03.12.2017Коментари (27)15379
© Lauta Army
Феновете на Локомотив Пловдив, обединени под името "Лаута Арми", излязоха с интересна позиция относно боя с привърженици на ЦСКА-София, разразил се на Лаута в края на първото полувреме на мача между двата тима преди два кръга.

Plovdiv24.bg публикува текста на "Лаута Арми" без редакторска намеса:

Много се изписа и изговори през последните дни, но ето нещо, което остана скрито от камерите: влизането на полицаите в наш гръб и започване налагането с палки и масово арестуване! Всеки нормален човек знае къде и зад кой сектор е позиционирана полицията в Пловдив. Как тези хора да се приберат до сектора? Това никой от палячовците, драскащи в нета не го мисли, нали?

Едната група се прибира много по-лесно до гостуващия сектор, а другата, за да го направи, трябва да пробие бронираните робокопи! Най-нормалното е червените да се възползват от ситуацията и да натиснат в този момент! И хоп, всички камери записват това и Лаута Арми били мишки!!?

И двете страни са сериозни хора, две сериозни групи и колкото пъти да се сбият, превесът може да е за различна страна. Това означава ли, че другите са мишки?! Не, мишки са тези, които седят пред мониторите си и пишат всякакви простоти, а никога в живота си не са участвали в подобно парти, защото нямат сърца, а и са едни обикновени страхливци, които ако живееха през 90-те години, когато нямаше интернет, никой нямаше да знае, че съществуват!

Ние няма да се оправдаваме за нищо и пред никого - доказали сме, че винаги сме готови да влезнем в боя, винаги търсим контакт и това няма как да се промени. И ще го направим пак, когато се налага. Ще защитаваме великото черно-бяло райе с високо вдигнати глави!

Колкото до приятелите ни от Спартак Москва и Наполи, те винаги ще бъдат с нас, защото в трудните моменти се виждат кои са истинските приятели. Много е лесно да си с този който е на върха, но точно в трудните моменти се вижда кои са истински братя!

И за последно: през годините е имало различни случки, в които ние нито веднъж не сме излезнали пред камерите да се жалваме от това и онова и да сипем публично лъжи към противниците си, а сме подхождали мъжки, както винаги би трябвало да е.

Така беше и когато феновете на тогавашното ЦСКА лежаха пред собствения си стадион на Ариана, и когато същото се случи пред Лаута и пред сектор А на стадион "Васил Левски", и на поляната, когато големи мъже бягаха панически във всички посоки, докато приятелите им лежаха по земята или когато след последния ни мач в София на онази бензиностанция "простихме" на пловдивската им група, защото гледаха покорно в земята и подхълцваха, че не искат проблеми.

Но явно някои хора имат различно разбиране за чест, мъжко поведение и достойнство. Защото когато си лидер трябва да си най-отпред в боя, а не да се криеш зад своите си хора на пистата и да ги буташ пред теб, а после да си пръв "хулиган" във фейсбук или пред някоя послушна медия и накрая на месеца да се нареждаш на опашка за заплата от новия бащица и да си говориш тихичко с полицията, докато развързваш евтина дрога. Това не те прави мъж, а само доказва какъв жалък и малодушен човек си.

За всички останали, които истински защитиха идеите си долу на пистата - ГОЛЯМ РЕСПЕКТ!

Свобода за всички арестувани - 1312!
Още по темата: общо новини по темата: 40
28.06.2018
27.06.2018
27.06.2018
22.06.2018
29.11.2017
28.11.2017
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 03.12.2017 г.
+1
 
 
някой не спират с безумни диклараций .милите ми те ,единственити и неповторими фенуви-ултраси гдето любимия отбор не можи бес тях . ако ги няма тях и Локото ше затвори врати ,чи няма с кой да се трепят . жалка работа е това писмо ,смешни сте много
0
 
 
Всички от Лаута арми сте за арестуване и в затвора.Фен не значи да си хулиган, а вие сте точно такива ХУЛИГАНИ.Ходите единствено да се биете и то на стадиона.Футбола е игра и е за феновете.Изгонихте хората от стадион Локомотив.Да точно заради такива "хулигани" , нормалните фенове не ходят вече на мачове.За вас само затвор и тежък физически труд за да ви дойде акъла в главата.
0
 
 
Колко трябва да си комплексиран,за да живееш,само за да се сбиеш с някой?!?! Боят е супер малоумен акт на фалшиво самодоказване,освен ако не става въпрос за самоотбрана,защита на родината и т.н. Ако толкова много искате да се биете има зали по бойни изкуства,бокс,ММА и т.н.
0
 
 
Много странно не знаех, че да се биеш е вид парти, явно си нямат други развлечения.....ха,ха,ха.
0
 
 
Жалко , че от години футболен фен стана синоним на хулиганщина , простотия . Имам приятели привърженици на Локо. Аз съм на Ботев. Заедно ходехме на мачовете и на двата отбора . Още по-жалко за тези , за които да се биеш и всичко , което са писали, показва мъжество ,чест ...Показва само простотия.
на 03.12.2017 г.
-5
 
 
това са истински фенуви, които си защитават честа, а не като нашити бултраси да бягат с вдигнати ръчички
+6
 
 
Няма ли поне един грамотен в тази групирова да викаже че "влезнал излезнал" в българския няма.
0
 
 
Нагли, долни, и безочливи същества.... това да те бият като тъпан на собствения ти стадион, и пак да имаш очи да говориш, трима души биха 20 като магарета, а другите избягаха като на щафета, какво езеро ариана, какъв национален стадион ви гонят бе, къде отидохте години назад, извън Пловдив ръка не можете да хванете, виж да хвърляте камъни по майки с деца в сандански, сте номер едно, при положение че вашия мач беше в софия... лаута к....и... това сте вие... да мишки сте.. от най-големите лимитирана серия...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: