ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
"Ромпетрол" отвори нова бензиностанция в Асеновград
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:54 / 05.12.2017Коментари (0)5310
©
Днес "Ромпетрол" откри най-новата си бензиностанция в страната. Обектът в Асеновград е изцяло изпълнен по най-модерната концепция на марката с фокус върху качеството на ресторантската част -"HEI". "Ромпетрол България стартира през 2017 г. амбициозна програма за развитие, модернизация и разширяване на мрежата. Ние растем, за да даваме на повече клиенти възможността да ползват нашите високо- качествени горива и услуги. Концепцията "HEI" носи добавена стойност на нашето предложение към клиентите - сега представяме много повече от качествено гориво", каза г-н Жанибек Нугертаев, генерален мениджър на "Ромпетрол България" ЕАД.

Бензиностанциите "Ромпетрол" са известни с качественото гориво, което предлагат в цялата страна - марката горива на "Ромпетрол Efix" е сред най-високо оценените на пазара. Сега се стремим да изведем изживяването на клиента на следващо ниво. "HEI" е модерната концепция за ресторанти на бензиностанции "Ромпетрол", която има за цел да задоволи нуждите от пазаруване и хранене. Нашите клиенти могат да грабнат вкусна пауза в новия ресторант "HEI", независимо дали бързат или имат повече време за почивка.

Плановете на "Ромпетрол" за развитие през следващите години включват увеличаване на броя бензиностанции в ключови градове и локации, успоредно с пълното ребрандиране на мрежата. Почти 50% от обектите вече са външно ребрандирани, за да предложат по-добро преживяване и услуги на клиентите. 

По повод откриването на най-новата бензиностанция "Ромпетрол" в Асеновград до края на декември 2017 г. всеки клиент, който зареди най-малко 25 литра бензин или дизел, може да се наслади на безплатно кафе и прясно изпечен кроасан, комплимент от "Ромпетрол". Обектът се намира на бул. "България" №68.

"Ромпетрол България" е част от KMG International Group, един от най-големите брандове с произход Румъния, с място сред супербрандовете в Европа. С около 6 000 служители в 11 държави, KMG International е собственост на националната петролна и газова компания на Казахстан - KazMunayGas. В Румъния KMG International притежава една от най-големите и най-модерни рафинерии в Черноморския регион - "Петромидия Наводари", с капацитет на рафиниране от 5 милиона суровина годишно. KMG International притежава и рафинерията Вега в Плоещ - производител на специални разтворители и единственият производител в страната на N-хексан, битум, полимери. 

Мрежата на групата включва над 1 000 точки на продажба в Румъния, Молдова, Грузия и България, както и във Франция и Испания чрез веригата Dyneff - партньорство с китайската компания CEFC China Energy Limited 51% / 49%. "Ромпетрол България" ЕАД има активна мрежа от 54 бензиностанции в цялата страна. Дружеството продава на клиенти в България качествени горива по европейски стандарти, произведени в рафинерия Петромидия. Компанията се стреми към активно развитие през следващите години, включително разширяване на мрежата и постоянно подобряване на качеството на обслужване. 

Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
ВК Марица, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: