ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Щастливо равенство за Локо пред празните трибуни на Лаута
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:19 / 05.12.2017Коментари (22)25297
Димо Бакалов изработи дузпа за Локомотив, която впоследствие бе реализирана от Симеон Райков
Локомотив Пловдив завърши 1:1 срещу Верея в мач от 19-ия кръг на Първа лига, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят се игра пред празните трибуни на Лаута. Точен за гостите бе бившият футболист на Ботев и Локомотив Илиян Йорданов - Змията (7), а Симеон Райков вкара от дузпа в 82-ата минута.

По този начин черно-белите продължават да нямат победа под ръководството на Бруно Акрапович, като от 5 мача активът им е 3 загуби и две ремита. Тимът има вече актив от 22 точки, с който остана на 9-то място в класирането.

Верея пък измести Ботев от 5-ата позиция с 30 точки.

Верея откри резултата още в 7-ата минута. Петър Витанов се пребори в центъра на терена за топката, намери отлично на ръба на засадата Илиян Йорданов, който напредна и хладнокръвно преодоля Илко Пиргов за 0:1.

Локо пропусна да изравни в 32-ата минута. Димитър Велковски центрира в пеналта, където Димо Бакалов засече с глава, но вратарят Пламен Колев спаси.

Пет минути след това бившият "смърф" Здравко Илиев се намеси решително и спаси отбора си от изравняване. Веселин Марчев бе оставен съвсем сам и точно преди да шутира, бе блокиран от Илиев.

В 65-ата минута Верея отбеляза втори гол, който обаче бе отменен след кратка дискусия между главния съдия Ангел Баялцалиев и единия от асистентите зад вратата Георги Давидов. След центриране отдясно Георги Андонов овладя топката, като си помогна с горната част на рамото, свали и стреля мощно от десетина метра в мрежата. Ангел Баялцалиев първо даде гол, след това обаче отсъди игра с ръка.

В 82-ата минута Венци Бенгюзов спъна Димо Бакалов в наказателното поле и реферът отсъди дузпа. Симеон Райков бе безкомпромисен от бялата точка и изравни - 1:1.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Муса Мохамед, Димитър Везалов, Пламен Николов, Игор Банович, Веселин Марчев, Янко Ангелов (79- Парвиз Умарбаев), Ванчо Траянов (64- Симеон Райков), Димо Бакалов, Димитър Велковски, Раян Фрикеш (79- Халед Аяри).



Още по темата: общо новини по темата: 11
05.12.2017
05.12.2017
05.12.2017
04.12.2017
04.12.2017
02.12.2017
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
айде след нова година ще има мол Крушо де Архентино...отпред скара ще пуши кебапи ще се печат...вино и ракия да се лее за бог а прости доку и локу!!!
+3
 
 
Джуджета мегаломани,кога ще си признаете че толкова можете.Измислянията и самонаричанията само разсмиват останалите.Потници,крайно време е за крайнимерки.Един огън с пречупен кръст в средата на нивата на сюлейман лаутлу може би ще реши проблемите ви.
-3
 
 
Нещо жълтити изпълзяха от селу и коментират как съдиити на съживили. Я КАЖЕТЕ СЕЛЯНИ МИНАЛАТА ГОДИНА ВИ ДАДОХА 11 ДУЗПИ ТАЯ ГОДИНА 4 ИЛИ 5 НЕ СЪМ СИГУРЕН.А ИСКАТЕ ОСТАВКАТА НА ШЕФА НА СЪДИИТЕ... НА НАС САМО ТАЯ ГОДИНА НЕ НИ ДАДОХА 4 ДУЗПИ.КОЙ ПЛАЩА ЯКО А???
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 05.12.2017 г.
+4
 
 
За малко да бийм ама.. Локото ше го има и бес Крушарски - потниците за какво са. Да са връща Марто и да почваме кебапчетата и слънчогледа-сигурни източници за издръшката на отбора. Юрууууш.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
Браво Роми,доволен съм ,че взехте Х макар и незаслужен,защото ви реанимираха. Така поне комичният ви треньор ще запази поста си. Хубавото е,че след нова година ще ви разпорим дупетата насред Балтановата нива.
+4
 
 
Пълна трагедия сте катунари!Многократно съм ви писал,че до Нова година няма да ви има на картата.....каакто винаги съм прав!Катуна от лаута се разпадна!До Нова година с юношките и оттам кой къде види...Дона в Аржентина,вие във В група!
+4
 
 
Толкова сте зле,че чак не ни се кодоши с вас.Айде, важното е,че ще се съберете в Панаира да празнувате, ще ви обещаят врели некипели атомни нападения,а вие много ще искате да вярвате...Иначе-един треньор 8 мача нямаше гол, тоя сега колко мача и той завалията няма победа...
на 05.12.2017 г.
-4
 
 
няма нищу канари, ни съ ядосвайти нии пак щи бъдим на върхъ това е нащъта съдба
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: