ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев разгроми Етър и сложи край на серията от ремита
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:51 / 09.12.2017Коментари (17)14367
Серкан Юсеин откри резултата, но малко по-късно получи червен картон
Ботев (Пд) разгроми Етър с 3:0 в мач от 20-ия кръг на Първа лига, който се игра в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Серкан Юсеин (7), Дуде Ндонгала (26) и Цветомир Панов (50) се разписаха за "канарчетата".

Близо половин час домакините бяха с човек по-малко заради изгонването на Серкан Юсеин през първото полувреме. От 58-ата минута Етър също остана в намален състав след червен картон на Иван Скерлев.

С успеха Ботев прекъсна серията си от 5 поредни равенства. Тимът има вече актив от 32 точки, с който се изкачи на 5-о място във временното класиране.

Жълто-черните откриха резултата още в 7-ата минута след страхотен гол на Серкан Юсеин. Той изстреля топката от воле от 20-ина метра, насочвайки я в горния ляв ъгъл на вратата на бившето "канарче" Христо Иванов за 1:0.

Двадесет минути по-късно Дуде Ндонгала удвои преднината на Ботев. В типично свой стил нападателят преодоля защитата на гостите от ляво и с техничен прехвърлящ удар от около 25 метра опъна мрежата - 2:0.

В 29-ата минута "канарите" останаха с човек по-малко заради втори жълт картон на Серкан Юсеин. Халфът извърши два груби фаула в рамките на 10-ина минути и пое преждевременно към съблекалнята.

В 50-ата минута преднината на домакините стана класическа. Цветомир Панов нахлу отдясно в наказателното поле и с плътен диагонален удар прати топката в мрежата - 3:0. Това бе първи гол за защитника с екипа на Ботев и негов първи въобще в родния елит от лятото на 2014 година насам.

Ботев игра в състав:

Иван Чворович, Йордан Минев, Пламен Димов, Цветомир Панов, Радослав Терзиев, Густаво Афонсо (79- Тони Тасев), Дуде Ндонгала (54- Фелипе Бризола), Тодор Неделев, Лъчезар Балтанов, Серкан Юсеин, Фернандо Виана (66- Стивън Петков).

Още по темата: общо новини по темата: 15
11.12.2017
10.12.2017
09.12.2017
09.12.2017
09.12.2017
08.12.2017
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 09.12.2017 г.
+1
 
 
саде Локо. ний мангалити от джамията сми само на 10 точки зад жълтити , ама ше се засилим зимъска и ше ги минем . напреж , начело с господин крошарски бея и наш ходжа , на който се кланим до земята .юрууууш . да трепеят жалтити
0
 
 
Може би най-добрия мач изиграха днес нашите момчета тук на наш терен. Серкан игра в неговия си стил, поздравления за гола! Сам си беше виновен за втория жълт картон, нямаше смисъл да фаулира грубо противника си. Видя се ясно, че проблемът на Тасев не е във футболните му качества, а в неговата психика. Време е да си върнем Рангел и да се освободим от Тасев.
+4
 
 
Къде са дежурните хейтъри с оставката?? Както съм казвал на Киров трябва да му се предложи доживотен договор и дори да изпаднем в някой сезон да не се пипа. Опарихме се от какви ли не "специалисти", най-после след 30 г. си намерихме точния треньор, жалко че нямаме големи възможности, за да вземем и качествени футболисти, за да се бори, с Лудогорец за титлата.
+4
 
 
Имаме уникален отбор и уникален треньор. Такива, които нямахме и по времето на Василев. Поклон пред всички и един голям за мрънкалници и хейтъри и най-вече за този под мен.
+7
 
 
Изпращаме годината с най-хубавия ни мач!Себераздаване от всички,даже Терзиев не направи дежурните си гафове!Браво !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: