ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стивън избухна с хеттрик, приказката на Ботев за Купата продължава
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:18 / 12.12.2017Коментари (19)22604
Ботев Пловдив продължи победния си ход за Купата на България, който датира още от миналогодишното издание на турнира. "Канарчетата" вече са на полуфинал, след като победиха с 5:0 втородивизионния Литекс на своята база в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Стивън Петков доказа, че заслужава титулярно място и отбеляза хеттрик (15, 29, 64-дузпа), а другите попадения бяха дело на Фелипе Бризола (45+1) и Тодор Неделев (87).

Това бе и последният мач за жълто-черните през 2017 година.

Ботев откри резултата в 15-ата минута. Дуде Ндонгала центрира от левия фланг към малкия пеналт, където Стивън Петков засече с глава за 1:0.

Четвърт час по-късно Стивън Петков усвои преднината на "канарите". Тодор Неделев получи добър пас от дясно, направи рейд до вратата на гостите, след което подаде на Стивън Петков и без проблеми я вкара в мрежата за 2:0.

В добавеното време на първата част Фелипе Бризола направи резултата класически. Това стана след диагонален удар от границата на наказателното поле.

В 64-ата минута Густаво Афонсо бе спънат в наказателното поле от Иван Иванов и главният арбитър отсъди дузпа, като изгони защитника на Литекс за втори жълт картон. Стивън Петков бе точен от бялата точка със своя хеттрик за 4:0.

Три минути преди края Тодор Неделев вкара за 5:0. Халфът шутира прецизно от дъгата, след като преди това получи пас от направилия добър пробив отляво Тони Тасев.

Ботев игра в състав:

Даниел Кайзер, Пламен Димов, Лазар Марин, Цветомир Панов, Радослав Терзиев, Густаво Афонсо (71- Кристиан Добрев), Стивън Петков, Дуде Ндонгала (69- Тони Тасев), Фелипе Бризола (62- Алваро Юлиано), Тодор Неделев, Лъчезар Балтанов.

Още по темата: общо новини по темата: 76
23.05.2018
12.05.2018
10.05.2018
09.05.2018
03.05.2018
01.05.2018
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 12.12.2017 г.
+2
 
 
ний от 21:45 ли сме ? питам за един аркадаш .
+10
 
 
Дано не се паднем с Локуту на полуфинала..... ша на скинът..... През 2038 година де
+3
 
 
Къде е сега"разбирача", който миналата седмица тръбеше наляво и надясно как Стивън бил много по-слаб от Виана и как нямал сили за повече от 30 минути?Иначе браво на отбора! Изпращаме една доста добра 2017г за Ботев!
+15
 
 
Браво момчета, чудесен завършек на най-силната година за клуба ни в последните 50 год. Отличен Ники Киров, отлични футболисти, въпреки трудностите, липсата на стадион и сериозна финансова подкрепа спечелихме две Купи, в 6-цата сме и на полуфинал на Купата на България.Единственото лошо е, че за Колежа ни вопъл, ни стон не се чува.Киров каза, че имало оферта в клуба за Виана, да я приемат веднага, Стивън е чудесен и млад централен нападател.
+2
 
 
Май намерихме качествен централен нападател!
+14
 
 
"Тото!"; "БФС е "жълто"!"; "Светът е "жълт"!"; "Още 40 години на село!"; "Жълтурите" продават в ОАЕ!"; "Селяните пак бият с дузпа!"... Добре, де, колеги, "буфери"... Така, де, интелигентните фенове на "Локомотив" отдавна отказват имената им да се асоциират с този отбор. Кажете... Защо просто не признаете, че имаме наистина добър отбор? А относно мача - той си беше ясен. Но показахме, че можем да бием с лекота. Стивън ми хареса много. Гледаме към полуфиналите. Само "Ботев"!
+1
 
 
Честито класиране на полуфинала за купата, остава да си пожелаем и хубав жребий, аз си мечтая за Етър на полуфинала!!!
+2
 
 
Стивън-Велики!Оказа се,че не само може да играе цял мач ,ами бележи и тройки!Тук идва въпроса за 5-те равенства!Но!!!Приемам ,че може да има и мениджърски интереси при новината,че Виана е вече продаден!Това донякъде оправдава щаба!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: