ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стивън избухна с хеттрик, приказката на Ботев за Купата продължава
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:18 / 12.12.2017Коментари (19)22660
Ботев Пловдив продължи победния си ход за Купата на България, който датира още от миналогодишното издание на турнира. "Канарчетата" вече са на полуфинал, след като победиха с 5:0 втородивизионния Литекс на своята база в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Стивън Петков доказа, че заслужава титулярно място и отбеляза хеттрик (15, 29, 64-дузпа), а другите попадения бяха дело на Фелипе Бризола (45+1) и Тодор Неделев (87).

Това бе и последният мач за жълто-черните през 2017 година.

Ботев откри резултата в 15-ата минута. Дуде Ндонгала центрира от левия фланг към малкия пеналт, където Стивън Петков засече с глава за 1:0.

Четвърт час по-късно Стивън Петков усвои преднината на "канарите". Тодор Неделев получи добър пас от дясно, направи рейд до вратата на гостите, след което подаде на Стивън Петков и без проблеми я вкара в мрежата за 2:0.

В добавеното време на първата част Фелипе Бризола направи резултата класически. Това стана след диагонален удар от границата на наказателното поле.

В 64-ата минута Густаво Афонсо бе спънат в наказателното поле от Иван Иванов и главният арбитър отсъди дузпа, като изгони защитника на Литекс за втори жълт картон. Стивън Петков бе точен от бялата точка със своя хеттрик за 4:0.

Три минути преди края Тодор Неделев вкара за 5:0. Халфът шутира прецизно от дъгата, след като преди това получи пас от направилия добър пробив отляво Тони Тасев.

Ботев игра в състав:

Даниел Кайзер, Пламен Димов, Лазар Марин, Цветомир Панов, Радослав Терзиев, Густаво Афонсо (71- Кристиан Добрев), Стивън Петков, Дуде Ндонгала (69- Тони Тасев), Фелипе Бризола (62- Алваро Юлиано), Тодор Неделев, Лъчезар Балтанов.

Още по темата: общо новини по темата: 76
23.05.2018
12.05.2018
10.05.2018
09.05.2018
03.05.2018
01.05.2018
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 12.12.2017 г.
+2
 
 
ний от 21:45 ли сме ? питам за един аркадаш .
+10
 
 
Дано не се паднем с Локуту на полуфинала..... ша на скинът..... През 2038 година де
+3
 
 
Къде е сега"разбирача", който миналата седмица тръбеше наляво и надясно как Стивън бил много по-слаб от Виана и как нямал сили за повече от 30 минути?Иначе браво на отбора! Изпращаме една доста добра 2017г за Ботев!
+15
 
 
Браво момчета, чудесен завършек на най-силната година за клуба ни в последните 50 год. Отличен Ники Киров, отлични футболисти, въпреки трудностите, липсата на стадион и сериозна финансова подкрепа спечелихме две Купи, в 6-цата сме и на полуфинал на Купата на България.Единственото лошо е, че за Колежа ни вопъл, ни стон не се чува.Киров каза, че имало оферта в клуба за Виана, да я приемат веднага, Стивън е чудесен и млад централен нападател.
+2
 
 
Май намерихме качествен централен нападател!
+14
 
 
"Тото!"; "БФС е "жълто"!"; "Светът е "жълт"!"; "Още 40 години на село!"; "Жълтурите" продават в ОАЕ!"; "Селяните пак бият с дузпа!"... Добре, де, колеги, "буфери"... Така, де, интелигентните фенове на "Локомотив" отдавна отказват имената им да се асоциират с този отбор. Кажете... Защо просто не признаете, че имаме наистина добър отбор? А относно мача - той си беше ясен. Но показахме, че можем да бием с лекота. Стивън ми хареса много. Гледаме към полуфиналите. Само "Ботев"!
+1
 
 
Честито класиране на полуфинала за купата, остава да си пожелаем и хубав жребий, аз си мечтая за Етър на полуфинала!!!
+2
 
 
Стивън-Велики!Оказа се,че не само може да играе цял мач ,ами бележи и тройки!Тук идва въпроса за 5-те равенства!Но!!!Приемам ,че може да има и мениджърски интереси при новината,че Виана е вече продаден!Това донякъде оправдава щаба!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: