»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
Ќовини
—порт
—правочник
Ќќ¬ќ
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
ѕловдив
јнализите
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
„итателски
ќбщество
 риминални
»нституции
ƒруги
Ѕизнес
ѕроговори братът на  ат€ Ћерца! “ова е неговата теори€!
»зточник: Plovdiv24.bg 09:30 / 24.01.2018 ќтпечатай »зпрати
© Plovdiv24.bg
—лед като Plovdiv24.bg ви†информира за създаването на фейсбук група в подкрепа на  ат€ Ћерца, днес публикуваме пост на брата на осъдената на две години и четири месеца затвор: " ат€ Ћерца е мо€ сестра и аз се горде€ с това. «ащото т€ е прекрасен човек. “€ е естествена, неподправена, добросърдечна, дружелюбна, грижовна, отговорна, толерантна. Ќ€кои хора € наричат "убийца". —амо че тези н€кои, в това число и журналисти, нека погледнат в български тълковен речник и прочетат тълкуването на думата "убиец".

“ам е написано: "убиец" - "„овек, който с поведението си е причинил смърт на друг човек".  акво е било поведението на  ат€ в трагичната ситуаци€ във фатални€ ден 13 май? ѕоведението на  ат€ е било съвсем адекватно, реакци€та й е била съвсем точна. ј именно: предприела е преминаване от крайна л€ва в средна лента на пътното платно, за да избегне сблъсъка с внезапно набили€ спирачки автомобил. «а да спаси живота на при€телката си, ко€то е пътувала с не€, за да спаси живота на водача на автомобила пред не€, за да спаси собствени€ си живот.†

 ак би могла  ат€ да предположи. че там в средна лента на трилентов булевард би могъл внезапно да се по€ви човек? ј това да улови процеса на неговото по€в€ване /да го види/ е било невъзможно, понеже е н€мала видимост поради спрени€ вд€сно за проверка камион. —игурен съм, че ако  ат€ бе доловила внезапното по€в€ване на човек там, където не би могло да се очаква, нейната реакци€ би била друга.  ат€ Ћерца не е убиец!  акто вече споменах, поведението и действи€та й по време на инцидента са били съвсем адекватни и правилни.†

Ќека се замисл€т тези, които вин€т  ат€, каква маневра биха предприели в дадената ситуаци€, н€маше ли реакци€та им да е същата. «аконът не забран€ва преминаване от крайна л€ва в средна лента на трилентов булевард. ѕравилникът за стопиране на ћѕ— за проверка не разрешава на пътни€ полицай по време на стопиране да се подвизава в средна лента на пътното платно. »ма инструкции на  ј“, €сно регламентиращи начина за стопиране на ћѕ—. “ези инструкции и правила не са спазени от загинали€ полицай.†“ой е постъпил неразумно и непрофесионално. —ъс своето действие е допринесъл за смъртта си. ƒа, трагеди€та е гол€ма. Ќо това е трагеди€ не само за семейството на загинали€, моите съболезновани€ към близките му.†

“ова е трагеди€ и за  ат€ и за нейното семейство. «ащото животът на  ат€ се промени, т€ е разпознавана и сочена с пръст, съдена за нещо, за което н€ма вина, унижавана, децата й са унижавани.†√ол€ма част от обществото си създаде негативно мнение за  ат€ Ћерца, за което са виновни медиите, които едностранно и некомпетентно отраз€ваха събити€та. Ѕих помолил журналистите да про€в€ват безпристрастност и професионализъм в работата си. Ќад€вам се следващото решение на съда да не бъде продиктувано отново от обществени€ натиск. ћисл€ си за ден€, в който тези, които вин€т  ат€, ще се осъзна€т. Ѕлагодар€ на всички, които подкреп€т  ат€! “ази подкрепа е важна за не€. ѕодкреп€м те,  ате!!!"


ќще по темата: общо новини по темата: 65
16.01.2019 »
15.01.2019 »
11.06.2018 »
13.05.2018 »
11.05.2018 »
10.05.2018 »
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
—ъс сто километра,42 м.идеален спирачен път,за 3 секунди изминаваш 100м.»ли ако беше карала с 50кл.това н€маше да се случи.» била в л€ва лента с незнам колко сто и косур километра щото удара е със сто кл. и не могла да спре.“ук става въпрос за умисъл и причин€ване на смърт да ама не жалко.
0
 
 
к-***ата е убиец! —ъс 100 км.по булеварда е много отговорно. —мърт за не€!
-1
 
 
–азбрахме какво е тълкуването на думата"убиец"....ѕитам как се тълкува човек който съзнателно с действи€ застрашава собственото си здраве и живот? Ќе за първи път заставам на страната на Ћерца.Ќе защото € оправдавам.....а защото вината не е само нейна.ћонетата има две страни....ѕолица€ е виновен повече и от ней!¬еро€тно не само на мен се е случвало да бъда свидетел на прескачащ през платната катаджи€,стрем€щ се да достигне до заветните думи"» сега какво правим?!..«наете ли защо ви спр€х ...без това...без онова....ако поразгледам ще изкочат още неща...."
0
 
 
такива нарушени€ тр€бва да се третират от наказателни€ кодекс като ,,опит за предумишлено убийство'".«јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ>
0
 
 
¬ижте бро€ на коментарите !!!«ащо още ни занимавате с та€ пачавра,разбира се,че на никой не му се лежи и за това впрегнаха всичко-групи,трупи,брат,сват,това се случва само в една издънена отдавна държава!!!ƒа си убиец и да искаш да се разхождаш като всички останали,че и да правиш допълнителни гафове-безценно!!!ћ€стото ти е за много повече време ей там на в€търа-гад мръсна и нагла !!!!
0
 
 
»мам и въпрос-с какво право лерците вкарват в групата при€тели във фейса без те да зна€т??
+3
 
 
“ова е трагеди€ за двете семейства. Ќ€ма смисъл от мерене на думите и съпостав€не с това, дали е права или полица€ е прав. ∆алко.....
на 24.01.2018 г.
+1
 
 
јми как н€ма да набие спирачки и как н€ма да застраши собствени€ си и живота на при€телката си като е лет€ла!  огато летиш със 100 и н€кой пред теб намали така става особенно ако си загубена патка. “ози полицай ако беше решил не€ да стопира най-веро€тно сега пак н€маше да е между живите.
0
 
 
Ќаглост и безочие ! „ак фейсбук група направили в нейна подкрепа рЯШЕ —ћя’ !!!
+1
 
 
“€ едва ли не е √≈–ќ… според брат и,а пък н€кой € обвин€ват в убийца.јми убийца е ,ами каква друга.» как и изчислиха с 99 км.ч.незнам.
 оментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
ќще новини от Ќовини от ѕловдив:

»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ћарт 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
 онцеси€та на стадион "ѕловдив"
“¬ и шоу сезон 2018/2019
¬  ћарица, сезон 2017/2018
јгреси€ между шофьори в ѕловдив
¬  ¬иктори€ ¬олей, сезон 2017/2018
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ѕловдив и региона.
e-mail:
јнкета
ќт къде пазарувате хранителни стоки?
ћагазин на гол€ма международна верига
ћагазин на гол€ма българска верига
 вартален магазин
ѕоръчвам всичко онлайн
–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
ѕловдивчани във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2004 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Plovdiv24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Plovdiv24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—айтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
—татистика: