»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
Ќовини
—порт
—правочник
Ќќ¬ќ
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
ѕловдив
јнализите
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
„итателски
ќбщество
 риминални
»нституции
ƒруги
Ѕизнес
40 бардака в ѕловдив предлагат "ста€ за час", маскирани като хотели
јвтор: ≈кип Plovdiv24.bg 10:15 / 27.01.2018 оментари (19)41730
©
Mаскирани като хотели, 400 бардака в страната предлагат услугата "ста€ за един час".

ћестата за настан€ване са пръснати из ц€ла Ѕългари€, но най-много има в —офи€, където са около 80. “е са основно в кварталите в перифери€та на столицата - Ѕо€на, ƒрагалевци, Ѕанк€ и √орна бан€.

12 пък са в сами€ център на —офи€. јдресите им са в района на Ћъвов мост. ќстаналите са в градове като —ливен, където са 35, ѕловдив - 40, Ѕургас - 50.

¬ т.нар. хотели често се предлага платена любов. “€ влиза в цената за един час ползване на ста€та, ко€то е около 120 лева. ѕо този начин се замаскира проституци€та там, а при евентуална проверка собствениците вдигат рамене и об€сн€ват, че клиентът е дошъл с момичето и те никога не са го виждали, об€сниха разследващи.

ѕомещени€та често се ползвали и от мъже с любовниците си. “огава цената за час в ста€та била около 40 лева. —лед изтичането на времето т€ тр€бва моментално да се освободи. ¬ противен случай тарифата отивала на 80 лева дори за минута забав€не.

ѕодобните места за настан€ване попадат под ударите единствено на данъчните, които могат да провер€т дали се отчитат всички приходи от стаите.  омиси€та за защита на потребителите също правели кампанийни проверки, но те били единствено за категоризаци€та на хотелите. Ќ€мало как да се установи дали се предлагат сексуални услуги или не. «аради рискови€ профил на бизнеса си обаче собствениците били изр€дни документално.

„есто тези места за настан€ване представл€вали стара сграда с н€колко стаи, хостел, в който дори се настан€вали бежанци, или просто апартамент, регистриран като хотел, в който дори в кухн€та имало легло, а импровизираната рецепци€ се намирала във входа на коопераци€та.

"ѕри една от проверките в центъра на —офи€ открихме стар блок, където възрастна жена седеше на едно бюро в коридора на коопераци€та. ќказа се, че на трети€ етаж в блока има помещение, регистрирано като такова за настан€ване. ∆ената любезно ни об€сни, че просто посреща гостите. »нспекци€та в ста€та пък не установи нищо нередно. ¬ този момент просто н€маше нито един посетител", разказаха от ћ¬– . ¬ъпреки това от силовото ведомство правели посто€нни проверки. ѕовечето били по сигнали на съседи, които се оплакват от посто€нни€ наплив от непознати към определени апартаменти.

¬ н€кои от бардаците в центъра на —офи€ имало опци€ ста€та да струва дори 1000 лева, като в цената влизало лукс прежив€ване в джакузи с не една, а с цели две дами. “€, разбира се, е само за час, като н€ма ограничение в това какво ще правиш с момичетата в бълбукащата вода. —тените на ста€та за удоволстви€ пък са целите в огледала, има и огромна плазма, по ко€то нонстоп текат "насърчителни филми".

ѕоследни€т подобен разбит бардак беше в един от най-луксозните хотели в —офи€, намиращ се на метри от —ъдебната палата. “огава в мазето на сградата се оказа, че има действащ луксозен бардак, замаскиран като студио за почивка. “огава разследващите свързваха съдържателите му със заловени€ с кокаин в Ѕразили€ преди н€колко години олимпийски шампион по вдигане на щанги.

¬ столични€ квартал " расна пол€на" пък се оказва, че има поне три бардака, които предлагат основно мъжки ласки. » всичките са в съседство един до друг. ÷ената там обаче е от 500 лева на час. Ќаплив според живеещите в съседство обаче не липсвал. ћомчетата там били основно до 30 години. ѕосещението на бардака обаче било изключително трудно. “ам се влизало само с предварителна препоръка от познат или редовен клиент. ј физическото посещение на н€кой от апартаментите ставало единствено след проверка. —рещу звънеца, който обикновено е на отделно захранване от другите и е в червен цв€т, имало малка камера, на ко€то се виждало достатъчно добре дали посетител€т е сам и дали н€ма вид на полицай под прикритие.

»зточник: в. "ћонитор"
«ареждане! ћол€, изчакайте ...
+3
 
 
¬ едини€ от бардаците, дегизиран като старлетка се подвизавал местни€ панелен таласъм ‘илипсбуш - колкото да изкара зимата...:-))))
на 27.01.2018 г.
-1
 
 
¬сичките ти€ са незаконни , щото не са регистрирани по “ърговски€ закон , а предлагат услуги. “ака не плащат и данъци. «а моралност н€ма да отвар€ме дума , населението е изтъп€ло масово. ¬сички мисл€т само за €дене , сране , пазарене на буклуци и ...не. ќт такава наци€ нищо не става.
+4
 
 
ј ако имаш бар и го кръстиш Ѕар "ƒак",опасно ли е?
0
 
 
ѕишете кои са пловдивските, де. —амо Ћоко
+1
 
 
¬ √ермани€ си плащат данъци и е законно а тук държавата укрива данъци
-1
 
 
„е в хотелите хората принципно само сп€т? Ќа оферта си е за час, що да не, въпроса е да се избие праха за пране рЯШВ
+8
 
 
ƒобре, защо е тази тайнственост? ќб€вете адресите и тарифите публично! ѕроституци€та в Ѕългари€ не е престъпление. —амо сводничеството.
 оментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
ќще новини от Ќовини от ѕловдив:

»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ћай 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
 онцеси€та на стадион "ѕловдив"
ƒёЎ на Ћоко, сезон 2017/2018
¬  ¬иктори€ ¬олей, сезон 2017/2018
ћатури 2019
≈вроизбори 2019
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ѕловдив и региона.
e-mail:
јнкета
ќт къде пазарувате хранителни стоки?
ћагазин на гол€ма международна верига
ћагазин на гол€ма българска верига
 вартален магазин
ѕоръчвам всичко онлайн
–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
ѕловдивчани във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2004 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Plovdiv24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Plovdiv24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—айтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
—татистика: